Eşimin gözü dışarda mıdır sizce?

Simdi ben hafif kiloluyum.. hormonal bozuk sebebiyle killanmam da var temiz biriyim ama bakimli degilim makyaj yapmam , bacak ve bikini bolgemdeki killari surekli alamıyorum cunku hem ağdaya hem jilete alerjim var. Pis kokmam temiz ve guzel kokarim. Esimin cinsel ihtiyaçlarını fazlasiyla karsiliyorum ne isterse sinirsiz bir sekilde yapiyorum. Ve cok istekli olduğumu soyler. Bazen terledim desem bile terinden tiksinmem asla diyo. Azginsin ve sınırsızsin bu yeter benm icin diyo. Ama guzel kizlari gorunce kendimden cok utaniyorum yüzüm cok guzel. Yüzümü goren vücudun bebek gibidir diyo ama işin asli oyle degil.. popomda bile kil çıkıyor. Sizce esim buna rağmen sever mi beni yoksa yalan mi soyluyordur?
Güncellemeler
+1 yıl
Yakin zamanda lazer tedavisine baslayacagim ama borçlarımız var biraz hafifleyince baslayacagim... Birde şu var. Esimle birbirimize karsi gayet saygiliyiz. Konusup muhabbet edebiliyoruz. Sevdigini hissediyorum ama bilemiyorumda...
Güncellemeler
+1 yıl
Yaklaşık 3 haftadir baska sehirde annemdeydim.. esim geleli 5 gun oldu yanimdan ayrilmiyor surekli cok ozledigi bi daha bu kadar uzun gondermeyecegini söylüyor.. bulduğu ilk firsatta sevismeye calisiyor.. bence seviyor beni ama aldatirmi bilmiyorum aklimda hep bir soru işareti var.
Eşimin gözü dışarda mıdır sizce?