+1 yılZeki birisi zaten yatakta nasıl olduğunu kimseye anlatmaz ya kendini yetersiz bulur ya da partnerini. Bu yüzden böyle araştırmalara bel bağlama derim sonuçta insanların ne düşündüğünü bilemezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAraştırma adı üstünde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılZeki erkekle beraber olup cinsel gücü iyi olduğunu düşündünlerinle seks yapacaksınız. Bu kadar basit, herkesin yeri ayrıdır. Cuckold erkek en ideali zaten gerçekten zeki ve sevgilisini cidden seven erkek cuckold olmayı kabullenir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSie cuckoldcu erkek değildir g. aavvattır
Tıp okuyorum. Ama cinsel istegim asla bitmiyo. Biktim artik her gun her gun
09 Yorumla
Soran+1 yılTıp okumak zekilik değil zaten çalışmak ve ezber
Soran+1 yılIq testi ile mi alıyorlar tıpa nere orası baya komik bi ulkeymiş cidden
- +1 yıl
Ya sen burada boyle konusunca benim tarafimdan IQ testi alinmis oldun. Merak etme. Senin gibi evinde oturub omrun boyunca bir basari elde etmeyen insanlar diger insanlarin basarilarini kucumsemeye calisiyorlar. Tip okumak icin fazla calismak gerekmiste bilmem ne gerekmiste. Benden fazla calisan o zaman neden okuyamadi? Senin gibileri bu sorunun cevabini veremez tabi ki. Cevap da beklemiyorum senden. sadece birilerinin basarisina dil uzatmaktan vaz gec te kendi basarilarina odaklanmaya calis
Soran+1 yılTıp okuyorsan sınıfında ne kadar grzk olduğu halde tıpı kazananları gormuşsundur. Okumuyorsun iste demek ki köşeye sıkısınca karsındakine sallama
Soran+1 yılManipulasyonu bile beceremiyorsun
Soran+1 yılHadi işine hadi sahte tıpcı
Ortasını bulursan olur İşinde uzman, düşüncede bilgili, Yatakta kaplan olanı bulursan bu iş okey.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok :)
00 Yorumla hhahahah :D ne alakası var lan
00 Yorumla
+1 yılDoğru bilgi.
00 Yorumla
+1 yılTıpkı ben 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok 😂
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar