İlişki sırasında görmek mi yoksa tensel temas mı sizin kendinizden geçirmenize sebep olur? Görsellik belki ateşi yaksa da temas alev aldırır

İlişki sırasında görmek mi yoksa tensel temas mı sizin kendinizden geçirmenize sebep olur? Görsellik belki ateşi yaksa da temas alev aldırır
İkisi de gerekiyor aslında puzzle parçası gibi birbirini tamamlıyor hem dokunmam lazım hissetmem lazım hissettirmem lazım ama aynı zamanda verdiği tepkileri de görmem lazım ona göre harita belirlemem lazım ikisi de yani bunların birbirine bağlı ama mutlaka birisini seçecek olsam dokunmak derdim çünkü dokunsam hissedebileceğim çok şey var
En önemlisi hissetmek.. Bazen bir insanın varlığını kilometrelerce öteden hissetmek gibi.. Nefesini ensende hissetmek gibi.. Dokusunu parmak uçlarında hissetmek gibi.. Kokusunu almak gibi.. Keyifli geceler..
Teşekkür ederim.. :)
Temas bağımlısıyım ben göreceğim tabii ki ama temas etmeden olmaz
Cevap
9Cevap
Dokunmak tabi ki
Görsel uyarım daha çok erkekler için etkili oluyor. Kadın için temas daha etkileyici
tabikide temas yoksa açar internetten milyarca görsele bakarız dokunamadıktan sonra
Benim için canlı ya da netten izlemek Farketmiyor işte
Bence dokunmak şart değil dokunmadan da severim ama dokununca da bambaşka severim.
Dokunmak demişken tikli olanlar napıyorsa görsel seviyorlar heralde
Dokunmak. Ama yandaki aynadan bizi görmekti apayrı.
Önce görmek sonra temas
Görmek sonra dokunmak 🤪
Öpüşürken neden gözler kapanır?
Dokunmak tabi ki.
Dokunmak diyorum.
Görürken temas edersin bla bla ikiside😗
Görmek daha çok hoşuma gider
Dokunmak daha iyi değil mi
@iremin_hesabı önce görüp haz alarak dokunmak sence daha güzel olmaz mı. Ama önce görmek
Sonrasında dokunursan güzel olur da sadece görmek olmaz bence
@iremin_hesabı tabiki irem hanımcım sence görüp izleyip içeriye hazzı doldurup daha sonra dokunarak hazzı katlamak?
Mükemmel olur
@iremin_hesabı ortak noktada buluştuk işte İrem hanımcım. Önce gördüğün şeyden haz al ki dokununca bulutlara yürü
Haklısın:)
@iremin_hesabı gece gece sevindirdin beni ortak noktada buluştuğum bi kadın ile az da olsa sohbet ettiğim için
Teşekkür ederim, iyi geceler 🙂
@iremin_hesabı ben teşekkür ederim az da olsa yüzümde tebessüm oluşturduğun için İrem hanım
Dokunma tabiki
Dokunmak daha çok
Dokunmak
Dokunmak.
Dokunmak
Görmek
Dokunmak
Görüryen temas
temas
Tabii ki ikisi de