Yararları ve zararları nedir insanda nasıl bir etki bırakır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Halk arasında özlü sözde derki hayvanların yorgunluğunu dam alır insanların yorgunluğunu a. m alır derler ilişki ile tüm gerginliği sinirlilik gider sağlığa olumlu etkisi var, hele uyumlu biri ile olursa tadına doyum olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılOhh
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm olmak insanı mental, fiziksel ve psikolojik olarak gevşetir ve rahatlatır. Daha pozitif daha ılımlı yapar. Daha sakin ve daha enerjik yapar. Daha ne olsun?
00 Yorumla
+1 yılvücudun istediğini veriyorsun rahatlıyor biyoloji ve psikolojik olarak rahat oluyor tatmin olmadığı zaman hep gergin olur insan zararı olduğunu düşünmüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşlanmayı sağlıyor diyolar
- +1 yıl
aksine zindelik veriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılMutlu olmak ve stresi azaltmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFaydaları ; Vücudu yoruyor uyku sağlıyor / Cinsel isteği bir süre azaltıyor / Geçici mutluluk hormonu salgılıyor
Zararları ; Bağamlı hale getiriyor / Her olumsuz etkenin sebebi yapmaman olarak beynin algılıyor / her depresif zorlu süreçte orgazma yöneliniyor / Aşırı devam edildiginde kişiyi piskolojik olarak etkiliyor / Beyinin normal algı düzenyini bozuyor/ Süreklilik ve istek ve tekrarları beraberinde getiriyor / Vucudun dinrencini azaltıyor / Erkekelerde erken Orgazm Kadınlarda ise Tatmin olmama duyarsızlaşma ya da Tahriş tahribat intahap vb yaptığı duruma göre fizlolojik kimyasına zarar veriyor
111 Yorumla- +1 yıl
Günde 9 kez elimi atıyorum reis artık ski koparıcam 😂
Cevap sahibi+1 yıl@KuzeyTekinoğlu01 bende de libidosal sorun var diye düşünüyorum internetten bakınca kalkma oluyor ama hayal kurunca olmuyor.
Birde ağa bir kere atıyoz ya dışarı sertleşme azalıyor hatta sönüyor gibi onu nasıl hallediliyor ya da doğal bir şey mi?- +1 yıl
Valla aga şöyle söyleyeyim bende öyle bir problem yok bende ki problem yüzünden evime bidaha gelen olmuyor öylesine hor kullanıyorum. İnsan olana bu yapılmaz dercesine hayvansın yavaşlar bilmem neler duymaktan bıktım.
Spor fitness
Düzenli beslenme
Stresten uzak olmak en önemlisi
Bide pozisyon karşındaki partnerini ara sıra güldürürken nazikliğinle hazzı yaşatırken arada acılı ağlatırcasına da yapmalısın. Arada düşman gibi skicen öyle 3 dakka da gelirsen karşı komşuya hediye edersin olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@KuzeyTekinoğlu01 doğru demişsin benim kafada da o var 😂 ama ben de espiri tüel güldüren yapı yok odunum biraz anca sert saplarım
Soran+1 yıl@KuzeyTekinoğlu01 Düşman gibi evett 😈
- +1 yıl
Bitane yaptığım hata var zorla kendine bunu yaptırdı 16 yaşında valla yani ben uyardım o yine gelicem dedi eve bir atarsın. Bak bir gece arkadaşında kalacağı yer yerine bende kaldı öyle müthiş bir şey yok dar güzel gece uyandım tuvalate onu uyandırıp gece yine sktim.
Berbat derecede bende bu arzu var.
İlişkide acının diğer boyutu bir yere kadar acı oluyor durman gerektiği yeri bileceksin ben durmadığım yerde partnerini ağlatıyorum. Hani canı o saatten sonra yanıyor sen birde üstüne daha durmayıp daha çok yakıyorsun bu kötü oluyor ya
Cevap sahibi+1 yıl@KuzeyTekinoğlu01 ben hiç denemedim kanka ama ben zorlamam gibi 😅
Cevap sahibi+1 yılTakip attım kanka spor ve egzersiz tavsiyeleri birde şu cinsellik geliştirecek taktikler vs sorum olursa cevap verir misin?
Soran+1 yılYa kendimi kötü hissediyorum sayenizde dışlanmış hissettim ben bakireyim siz sevistiginiz karıları anlatın:/ onları övün
Cevap sahibi+1 yılBende bakirim ya ben napim 😂
Cevap sahibi+1 yılBende öz güven dorunu vsr olmasa liste çıkarırdım
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOrganzım zarari yoktur bdenını rahtltır gerginliğin olmaz. yanlız bekar kızlar fazla masta alışnca evlnıncede devam ediyor kocdan gızlı bu sıkntılar yaratıyor evli kızlar anlatıyor bırkmıyorz dıye 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Hele işi bilen erkekle organzm yaşasan kemıklerınde rahatlar pamuk gıbı olursunuz yaşayan kızlar öyle diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli seks hayatı olanın sağlıgıda yerinde olur, kalbe faydası da var
011 Yorumla
Soran+1 yılKalbim ağrıyor sürekli orgazm olmaktan mı
- +1 yıl
Sürekli orgazm oluyorsun diye kalpmi agirir, öyle şey olmaz, belki bi rahatsızlıgın var doktora gut
Soran+1 yılNe alaka orgazm aşırı yaptıktan sonra kalbimde ağrılar oluştu
- +1 yıl
Aslinda senin söylediyin alakasız birsey, çünkü bende gençliyimde aşiri mastürbasyon yapardım ve hiç bir şekilde zararını görmedim, ha cok aşiri yaparsan güc enerji kaybı ve halsizlik hissedersin, yani ilk defa duyuyorum mastürbasyon yapiyorum diye kalbimin ağrıdığını, bilemedim uzman doktora sormak lazim
Soran+1 yılYorumda da yazmışlar kalp ağrısı hatta kalp krizi riski bile varmış aşırı mastürbasyon yapmanın
- +1 yıl
Yorumda yazanlar doktor falan deyil yani uznan doktora sormak en iyisi, kalp kirizide çok sacma geldi bana, yani gençliyimi düşünecek olursam günde iki üc kez yapiyordum senin demenle şu an yaşamiyor olmam lazimdi
Soran+1 yılBen iki üç değil ki her saat :(
- +1 yıl
Ha bak orada dur, işte bu zarar kendine meşguliyet bulman lazim yoksa iyi deyil senin icin,
Soran+1 yılNeden iyi değil 😢
Soran+1 yılKendime engel olamıyorum ne yaparsam yapayım aklım fesat pis biriyim ya of
- +1 yıl
Bende senin gibiydim inan, yurt disina geldikten sonra yillardir kendimi spora verdim, hergün mastürbasyon yapmiyorum, ayda 2 veya üç defa, çok yaparsan kendini halsiz hissedersin belki gün gelir yürümekte zorlanirsin kilo verirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrgamz olamamak gerginlik yapar, uzun sürelerde hem fizyolojik hem de psikolojik bakımdan sorunlara yol açar. Olmak ise fizyolojik ve psikolojik olarak rahatlama sağlar, yumuşatır, sinirleri alır, kuzu yapar 😄
00 YorumlaKafa bir kere sıfırlanıyor ve o an tekrar neye odaklanmak istiyorsan odaklanabiliyorsun aksi durumda odak noktan dağılıyor
00 Yorumla
+1 yılMutlu olursun hayatın güzelleşir bedenin güzelleşir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sayy sayy bitmezmiş okumuştum bi yerrde bissürü bissürü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Stresi alır kan dolaşımını hızlandırır mutluluk hormonu salgılar vs vs
00 Yorumla
+1 yılStres atar, rahatlar, hormonları dizginler ve kadınlığınla gurur duyarsın.
00 Yorumlaburada soylenileni ciddiye alma. Bir tıpçı tavsiyesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. İnsanı rahatlatıyor efor sarfettirip uyumasını sağlıyor
00 YorumlaVucut rahatlar ve hücreler yenilenir zararı ise zihnin dağılması
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçen mektebe gittim kadının dişlerinin olmadığını nasıl anladım dersiniz 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNe
Gizli Üye(30-35)+1 yılherhangi bir zarari yok her firsatta olabilirsin
08 Yorumla
Soran+1 yıl7/24 nerdeyse Oluyorum zaten ondan sordum
Cevap sahibi+1 yılNeden bu kadar isteklisin peki?
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senin?
Soran+1 yıl19
Cevap sahibi+1 yılselâm naber nasılsın
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılorada misin?
Soran+1 yılÖzelden yaz burdan bakmam
+1 yılYararı zararı var mı bilmiyorum ama zevk veriyor işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılZararı yok faydası çok bol bol ol
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Huzurlu bir uykunun kaynağı bence
00 Yorumla
+1 yılFaydası var zararı yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Stresi azaltir, mutluluk ve uyku hormonu saliyor
00 YorumlaUyumayı kolaylaştırır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHicbir zarari yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGevşemek yalnız fazlası kalp kirizi
02 Yorumla
Soran+1 yılOha demek ondan kalbim ağrıyor
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon birde fazlası felç eder bedenini mastürbasyon dandır fazla yüklenme bence cinselilişkide istedigin kadar bişey olmuyor
Açlığı bastırır
00 Yorumla
+1 yılAçlığı bastiriyo
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben her saat yaparım
Soran+1 yıl@Hadiyani saymadım ama fazladır
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılboşalım vücudu rahatlatır.
00 Yorumla
+1 yılSusuzluğa birebir..
21 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kişiyi gençleştirir mutluluk salgılanır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılRahatlatır
00 Yorumla Mutluluk hormonu
00 Yorumla
+1 yılBücutta muazzam bir rahatlama sağlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılrahatlatır
00 Yorumla
+1 yılRahatlama gevşeme tatmin zararı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılrahatlık
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılzarari yokk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım