Öyle biri olmadığımı biliyor zaten kendiside hiç öyle biri değil onu üniversiteden tanıtıyorum 6 aydır birlikteyiz, geçen gün film izlemeye onun evine gittim filmin sonunda öpüşme sahneleri filan vardı filmden sonra beni odasına davet etti ve yatağa attı, ona ne yapıyorsun dedim saçmalık diyip yataktan kalktım daha sonra özür dileyip beni evime bıraktı, şaşkındım, ne yapmalıyım? Ayrılmalı miyiz?
Sevgilim cinselliğe çok istekli görünüyor geçenlerde beni yatağa attı ona olmaz diyip yataktan kalktım bu normal mi?
Onu sadece 6 ay kadar tanıyorsun tanıyorum deme yani insanları asla bilemezsin 30 yıl geçse bile değişebilir veya gizli huylarını çıkarabilirler cinsellik istiyor bariz şekilde aceleci davranıp pot kırmış ama senin açından iyi bir şey ilişkini gözden geçir bir gerçekten sevebileceğin bir insan mı yoksa cinsellik sonrası bırakacak birine dönüşebilir kadınların yaptığı hata çabuk güvenmek oluyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ondan önce de tanıyordum 6 aydır beraberiz 3-4 yıl olur onu tanıyalı en yakın arkadaştık
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim cinselliğe çok istekli görünüyor geçenlerde beni yatağa attı ona olmaz diyip yataktan kalktım bu normal mi?