Birini aşırı arzuluyorum sanki bi saat önce yanından ayrılmamışım gibi. O da aynı şeyi hissediyor mudur?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Birini aşırı arzuluyorum sanki bi saat önce yanından ayrılmamışım gibi. O da aynı şeyi hissediyor mudur?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Belki evet belki hayır ama umarım evet çünkü bende birini çok arzuluyorum ve umarım bu birazcık olsun karşılıklıdır
Umarım canım öyle olmasa her önümüze gelen erkekten etkilenirdik diye düşünüyorum illaki bir şey var
Evet karşılıklıdır
Ruhların ve bedenlerin birlikte sevişmesi bambaşka bir şey demişti bir kadın arkadaşım sadece bedenlerin sevişmesi yetmez demişti
Orası öyle ama iki kişi de aynı mı hissediyor onu anlamaya çalışıyorum.
Arzusu ve heyecanından fark edersin bence
O da benim gibi ama herkese karşı da aynı olabilir? Duygu hissetmeden cinsellik yaşamam diyor sadece
Güzel düşünce zaten hangi seviyeye geçerseniz bir önceki seviye arka planda kalıyor
Durust olmak gerekirse sen sanirim daha cok seven isteyen tarafsin. Illaki karsiliklidir ama senin kadar istermi orasini bilmen icin onu senin denemen lazim. Mesela bi kac zaman elini surdurme falan bak bakalim seni ne kadar istiyor
Onemli olan yasayip bir sure sonra kaybolmadi degil uzun sure bu duygulari hissedebilmesidir
Hiseddiyor olabilir de olmayabilir de düşünceler farklı olabiliyor
Ten uyumu başka, aynı anda aynı şeyi hissetmek başka..
Öyle öyle
Onu biz nasıl bileceğiz, O senin tenine, sen onun tenine dokunuyorsun
Karşılıklı sen ona verirsin sende olanı oda sana sende olmayan eksikliği verir
Ten uyumu ömür boyunca unutulacak bir şey asla değil. Evliyim ve 15 yıl önceki sevgilimi hala unutamıyorum oda beni. Ten uyumu karşılıklıdır.
tabiyki Karsilikli uyum varsa.. Ten uyumundan bahsededilir..
Ahh ahh. Bize böyleleri gelmiyor ki mutlu edelim
Evet karşılık bulabilir
Genellikle hissedilir
Hissediyordur muhtemelen
Erkek eder farketmez ten men saplar gecer
Kadınlar bu konuda daha hassas oluyot
Yani mesela sadece boşalmak isterden bu iş olmaz
libidosunu yükselttiysen hisseder
Telefon numarasını at sorayım
Karşılıklı olabilir bu
Uyum var tabi
Evet karşılıklı