İlk iliskimden sonra saatlerce oturmakta ve eğilmekte zorlanmıştım, canım acımıştı. Kanama da oldu aralıklarla, tek seferde olup bitmedi yani. Ilk gece ve ertesi gün erkek arkadaşım ilgilensin, duygularımı paylaşsın isterdim ama o hiç ilgi göstermedi, rutin bi günde ne konusuyosak oyleydi sanki hicbir sey olmamis gibi. Ama benim hem fiziksel acım hem duygusal bi karmaşam vardı. Anlamadı. Sonra hamilelik belirtileri yaşadım birkaç tane. Doktora gittim. Yanimda yoktu işteydi, telefondan haber bekliyodu sadece. Hepsini tek başıma yaşadım. Bekar kizlar anlayabilir nasil hissettigimi.
Ablamla veya annemle paylaşabilmeyi isterdim yaşadıklarımı. Ama hangi anneyle bu konuda konuşulabilir ki? Oturamadigim icin sabah saatlerce yatagimdan cikmadim mesela düşündüm, doğru bisey mi yasadim, bundan sonra ne olacak, nasil korunucam falan. Cinsellikle ilgili seyleri internetteki uzman videolarindan degil de karsilikli sohbetle güvendiğim bir kadindan ogrenmek isterdim.
Bilmiyorum öyle işte. Cinsellik keske sır gibi saklamak zorunda olduğumuz bir sey olmasaydi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer