22 yasındayım 38 yasındaki adamla cinsellik yasadım kendisi statülü bekar bi adam ona duygum var ancak kendisi ciddi iliski insanı olmadığını söylüyo en basından bu yana böyle olsun istemezdim, bir anda iletisimi kopartma kararı aldım yazacağını biliyorum ama beni sevdiğinden yazmayacak taktik ve önerilerinizi beklıyorum. genç güzel bir kız bulmusken aynı zamanda karakterimde düzgün sansıma ağlıyorum gerçekten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlay sadece tek gecelik bir ilişkiyse yaşamışsın ve bitmiştir. Statüsü veya kariyeri veya tipi çok da önemli değildir. Bu tarz ilişkilere anlam yüklemeyr çalışmanız da beklenti içine girmeniz de yanlıştır. Adam seninlr sadece seks yapmıştır. Bundan zevk almış olabilir ve tekrar yaşamak da isteyebilir. Ama bu istek sana aşık olacak, bağlanacak gibi manalar taşımak zorunda değildir. Tekrar sevişirsiniz, sınra herkes yine kendi hayatına döner. Sekse çok fazla anlam yüklemekten vazgeçin bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Piyasada bu tür adam çok amaçları çevresindeki bekar kızlarla bir iki kere cinsellik yaşayıp bırakan yeni arayışa geçen şerefsiz çok bunlar değişik vaatler vererek kızlara sahip olurlar ve o vaatlerine yapmazlar, sana şurada iş bulacağım bana bir kere ver şu politikaciyla konuştum diyen şerefsizler o makamda cinsellik yaşayan şerefsiz çoktur, şu politikaciyi tanıyorum bak resmine gibi yalanlar atan şeref yoksunu çok böyle yaşayan burada kızlar var mı varsa anlatın nasıl tezgaha geldiğinizi, diger kızların başına bu tür tezgahlar gelmesin
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olma duyguların varsa yaşamışsın olmuş bitmiş bu kadar basit adama söyle ben seninle birlikte oldum ama sana karşı boş değilim yani bunu bilsin daha sonra karar ona kalmış ama hiçbir zaman pişmanlık duyma senin yaptığın kötü ya da ayıp bir şey değil arada yaş farkı olabilir sen onu sevmiş olabilirsin seks yapmış olabilirsiniz olabilir yani.
00 Yorumla
+1 yılkonu senin düzgü olman değil. Adamın derdi rahat kafayla seks yapmak. Bu akdar basit. Aramaz sormaz gider bulur başkasını çünkü ortada duygu vs yok anladığım kadarıyla.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi gençini bulamacağı için yazıp duruyo
- +1 yıl
Bir kaç gün yazar sonra gider. Bulamaz diye düşünme, gayet rhat bulur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
31Cevap
Kanka buna taktik yok. Statüsü olan erkek zaten istediğini elde eder. Bu zamana kadar da hayatının kadınını bulur ve evlenirdi. Demekki adam evliliği kafasından çıkartmış. Ne kadar çıtır ve sksi olsan da bu iş olmaz. Eğer onla takılmak ve bişeyler yaşamak hoşuna gittiyse takıl. Ama sakın bağlanma üzülürsün. O fb olarak takılmak istiyor senle
00 Yorumla
+1 yılSenin için cinsellik mi daha önemli yoksa beslediğin duygular mı? Cinsellik ise devam et ama platonik duygularına karşılık bulamamak seni daha da üzecek ise ciddi bir konuşma yap ve yön değiştir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSiz kadınlar neden olmayacak adamları ben bunu değiştiririm diye hayallere kaptırıyorsunuz kendinizi.
Adam sana başından demiş.
Seni sevmiyor, sevmiyor. Boşuna avutma kendini.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. vay arkadaş biz bulsak böyle başımızın üstünde taşırız anlamıyorum milleti neyin kafasını yaşıyorlar
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun taktik veremem ne işin var 38 yaşındaki adamlarla..,🤦🏿♂️
Ğüzelliğine ve bahtına yan şimdi.00 Yorumla
+1 yılMadem bu kadar iyisin kendine yakışır biriyle ol yol yakınken dön
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş artık geleceğe odaklan herkes hata yapar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun adam işte, dürüstçe söylüyor ne istediğini. Tamamen tercih meselesi
00 Yorumla
+1 yılYaparken aklın her boka varoyorda bine gelince mi varmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılO adami elinde tutamazsin senle sadece vakit geçirir. Keyfini çıkarmaya bak gittiği yere kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılVermiyicem artık nıye verıyım ya haketmıyo beni gencecik kızım ben
+1 yılAklım almıyor o kadar yaş farkı var nasıl yaşadın ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzellik algılarına uymadığımdan dolayı hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek ve cinsellik yaşayamayacağım; olaylara bak!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmala vuracak hep verirsen bunu biliyorsun niye vurdurdun kendine? kafaya bak sonra da taktik istiyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin kaşınıp bastırttın kendine işte ne ağlıyosun
00 Yorumla
+1 yılo yastakı bırıyle cınsellık yasamayı sans ya da sanssızlık olarak mı görüyorsunuz. bılerek ve ısteyerek olmadı mı yani
00 Yorumla
+1 yılBuna benzer yaş farkı ilişkileri okuduğumda hep aklıma gelir. Nerde ve nasıl bir irinuzi farkedip ilk kim açıldı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılİstiyorsan yasamaya devam et ayrilma
11 Yorumla
Soran+1 yılBu sekilde devam edemem adam cinsellikte bile sok çıkar yapıyo gencecik bi kız olarak bunu mu hakediyorum
+1 yılciddi ilişki istemiyorsa uzak dur görüşmeyi bitir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılZorlama mı ver dediler sanki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıleglenmelik kadın arıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe bekliyorsun evlenmedinemi sen onun için gününe gün yaptıgi bir kişisin anlayamadinmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. İyi yaptı mı bari 🤭😅
00 Yorumla
+1 yılKendi hatan diyecek bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakire miydin
02 Yorumla
Soran+1 yılHyr
Cevap sahibi+1 yılönceden de bakire değilsen oşver sen böyle devam et pişman değilsin belliki inşallah hamile kalmazsın
Bida yaşa başkalarıyla da yaşa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılŞans değil tercihinin sonuçları
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Çok normal
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Bırak seni terk eder
00 Yorumla
+1 yılSorun nedir?
00 Yorumlailkin mi oldu
00 YorumlaÇok iyi yapmışsın
00 YorumlaYani hata yaptın
00 Yorumla
+1 yılİyi tamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNafaka var evlilikte
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş. Farkı sence de baya yokmu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBile bile lades
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTercih ve hayat
00 Yorumla
+1 yılİlkin mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem