Evet arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı bayramlar. Neden erkekler bizi bir cinsel obje olarak görüyorsunuz. canım yerine koyup. Halbuki öyle olmadığımız bildiğiniz ve bunu belirttimiz halde. Tabi bütün erkekler için geçerli değil.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBak kardeşim. Siz de bir yerde erkeklerle cinsellik içn bizde öyle sizi cjnselljk için istiyoruz. Görüyoruz ne yapalım bakıyoruz kimisi bunu frenler kimisi de frenleyemez sizde hepiniz frenleyebilirsiniz. Yani bizim bu konu da eksiğimiz var. Yani en akıllı erkeğin bile bir yerde kafası buna çalışıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAma bu akıldan çok kişilikle alakası var sanki
- +1 yıl
Kişilik neyle oluşuyor. Bir yerde kişiliğimizin bazı özellikleri akıl yoluyla oluşuyor
Soran+1 yılDuygularını da etkisi yokmu
- +1 yıl
Var zaten onun için hepsi bir değil
En İyi Cevaplar
Kendi adıma söylüyorum. Bu karşımdaki kadına göre değişir. Eğlenilecek bir kızla sadece eğlenirim. Seks isteyen bir kadın ile sadece birlikte olurum. Dertleşip sohbet etmek isteyen kızla sadece dost olurum.
07 Yorumla
Soran+1 yılBende dertlesek arıyordum ama olmuyo oyle
Soran+1 yılSöylüyorum ama. Kendisinde bir şey farkedersem
Soran+1 yılYanlış anladın beni
Soran+1 yılbir şey farkedersem söylüyorum. Oradada bitiriyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan senin kendini nerede ve nasıl gördüğün. Karşı tarafın seni ne şekilde gördüğü seni bağlamaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ilkkez yandan erkeğin dusunceside boyle
- +1 yıl
O yüzden karşı cinsle bir araya gelirken temkinli yaklasmali iyi tanımalı. Maddi durumu iyi, yakışıklı, uzun boylu vs. gibi faktörlere değil de kişiliğe bakarak ilişkiye başlanmalı. Bunun için de zaman lazim. Hemen samimi ilişkilerde bulunulmamalı.
Soran+1 yılAynen bu. Şekilde davranıyorum. Ama yinede bahtima. Tek bir saniye bile devam ettiremiyorum
Sadece erkeklere. Sorma
Media dizi sinema internet e bak onlarında sorgula126 Yorumla
Soran+1 yılBen tanıdığım erkeklerden dolayı soruyorum. Ekrandaki her şey bir kurgu
Soran+1 yılGüzel bir şey söylediğin. 5 yaşındaki kız soruyor kız arkadaşına. Yatarken giyiyorsun. Diyorki kız; pantolon giyiyorum çünkü babam onu daha geç açıyor.
Soran+1 yılİnan bana ekrandan gördüklerime yazacak değilim. Yaşadıklarımdan yeteri kadar tecrübe ettim
Soran+1 yılAslında çok var ama. Korkularından dolayı saklı kaliyor
Soran+1 yılTeşekkürler. Düşüncelerin icin
Soran+1 yılAhahh. Komik bir tespit
Soran+1 yılNerelisin
Soran+1 yılEvlilik konulu mesajı yeni gordum
Soran+1 yılDogu
Soran+1 yılAynen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin bir kadında bulduğu başka bir sey olmadığı icin. Dertlesilmiyor, bir sorun paylasılamıyor, arkadaş gibi olunamıyor, otorite kölesiler, güç fetiştiler, parayla her yola gelen, bedeniyle kabunenilmeye çalışan, boyle varolan bir varlıktan cinsellikten başka ne beklenebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide bu sadece bahanedir. Aynadan bakincada bu düşünceni geçersiz sayıyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunu böyle yapan kadınlar da var sadece erkegi kullanmak isteyen
025 Yorumla
Soran+1 yılTabi herkes aynı degil
Soran+1 yılAma sonuç yanlis
Soran+1 yılYetr gelmesinler zaten gına geldi artık bana
- +1 yıl
Bunu böyle yapan kadınlar da var kesinlikle ama erkekler mimli :) adlari çıkmış bir kere.
Soran+1 yılCekiyormuyum bilmiyorum ki. Talihim yok bahtım kara
- +1 yıl
@AhesteEbru evet oranlarsak erkekler daha cok bu konuda haklısınız
Soran+1 yılErkekler bir kaç tık önde
- +1 yıl
Bak bu da çok doğru @garaguru benim hic karşıma çıkmadı böylesi.
Soran+1 yılAma gayet normal davranıyorum. Yaptığım ve söylediğim yanlış bir şey yok
- +1 yıl
@AhesteEbru sen şanslı kesimdesin baksana soran arkadaşa hepsini zaten toplamış başına
- +1 yıl
Çevre faktörü, şans faktörü, bir de enerji faktörü var.
- +1 yıl
@AhesteEbru bak bu dogru beyinden ne gecerse o geliyor başına insanın
Soran+1 yılBeni asagilamaniz için yazmadım. 5 yaşındaki bir kız çocuğunun aklından ne geçebilir..
Soran+1 yılSen garaguru bey o çocukla ilgili ne dusunursun
Soran+1 yılSen hanımefendi 5 yaşındayken aklından ne gecirirsin
- +1 yıl
Estağfurullah burada bir aşağılama söz konusu olmadı, yanlis anladınız veya yanlış ifade ettik. Neticede kimi insanların korktuğu başına geliyor. Burada sizin kabahatiniz yok.
Soran+1 yılAklından geçenler diyosunya ona hitaben. Girip atacak bir konuda değil zaten
Soran+1 yılEğer sizleri yanlış anladıysam özür dilerim. Kimseyi kırmak değil niyetim. Yorumlarınız içinde tesekurler
Kadının bir seks objesi olmadığını sevince, aşık olunca veya evlenince anlıyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani sevmeyince sadece oylemiyiz
Soran+1 yılO zaman o birçoğu içinden ciksinlar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadınlar da erkekler de kendini yer yer böyle gösteriyor. Bu durum diğer erkekleri ve kadınları da obje gibi görmek gibi bir yanlış algıya yol açıyor.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar kendini objeleştiriyor. Genelde.
11 Yorumla
Soran+1 yılErkekler ne yapıyor peki
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılcok haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimlerle olduysan artık
06 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün bir yorum istemiştim oysaki. Böyle bir düşünce yapın olduğuna göre git aynadan bak ve ne yapıyorum diye dusun bi
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ya küfür mü ettim düzgün kişilerle olmamışsın demek ki
Soran+1 yılİma dolu yazmışsın ama
Cevap sahibi+1 yılEvet biraz ima ettim kusura bakma
Soran+1 yılİyi anlaştık o zaman
Cevap sahibi+1 yılTekrar kusura bakma ya ben soruyu yanlış anladım biraz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem