Erkek arkadasım yok hıc ortamım da yok reelden bakıyorum hıc tanışmama adım atabilcek erkek yok. Gibi aranmakta istemiyorum artk reelde sanalla işim olmaz. Napıcm ya of
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen güzellik algılarına uymuyorum yani kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, vb. biri değilim; bu yüzden hiçbir zaman kimse beni istemeyecek ve seks yapamadan gebereceğim. Cinsellik yaşadınız mı bilmiyorum ama yaşamadıysanız bile illa ki yaşayacaksınızdır yani bendeki gibi dertlere sahip değilsiniz. Bu yüzden canınızı sıkmayın ve şükredin.
04 Yorumla
Soran+1 yılG evet
Cevap sahibi+1 yılG'yi anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılHaa g*ber dediniz sanırım; size kötü bir lafım olmadığı hâlde neden bana öyle dediniz ki? Kötü niyetli değilim; gerçekleri konuşuyorum.
Cevap sahibi+1 yılCevap bekliyorum. Size kötü bir hareketim olmadığı hâlde bana yaptığınız terbiyesizlik nedendir?
En İyi Cevaplar
+1 yılSanalda tanış reele taşı sende. Neden on yargınızınız bu sanala. Bu sanaldaki insanlar reelde sosyal ortamlarda gördüğünün insanlar değil mi
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur anlayissiz olur tahammul seviyesi düşer. O yuzden ön yargıları bir kenara birak ve partner bul kendine00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşayamamanın agresifliği cidden var bu arada ama bir kızın cinselliğe ulaşması erkeğe göre çok daha kolay halbuki çünkü sen seçen tarafsın garip
02 Yorumla
Soran+1 yılDegılım
- +1 yıl
Neden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan tanışıp reele dökülen çok ilişki var. Benim bu sitede 6 sene içinde tanışıp reele dökülmüş 12-13 ilişkim oldu.
00 Yorumla Bu konular aramadıkça, kendi haline bıraktıkça; tek odak o olmadıkça ilginç bir şekilde daha çabuk çözülen konular... :)
Ya da düşünce oraya kaymadığı için, belki de fark etmeden ne çabuk çıktı biri karşıma deniliyor; bilemedim.
Ama her durumda, agresif olunacak bir hal yok ki, bir çok konuda insan kendi kendine yetip, anlık olarak durumunu baskılayabiliyor. En azından agresiflik yaratmayacak kadar çabalayıp, geri kalanını akışına bırakmak lazım sanki.
11 Yorumla
+1 yılBurtsne gozune kestir reel ya da danal jstegine uyuyorsa yat keyfine bak istegini al... seks zevk ve istektjr. Istedigini buldugumda mutluluk duyarsin hayatin renklenir...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Sanal takıl hemde maddi kazanç sağla bence boşa kurek sallama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılAl benden de o kadar. Bende senin gibiyim bugünlerde.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. reel de nereye bakıyorsunda bulammıyorsun merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTinder indir, bir iki selfie al, bioya kısa süreli/gecelik bir şey arıyorum yaz, gelen minimum onlarca/yüzlerce kişi arasından seç. Bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılBende oyleyim. Yapilabileck tek sey gidib birisine teklif etmek ama cesaretim yok tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha saplığın bu kadarı da ne biliyim. 🥴🥴🥴 Olm cinselliğin afrikasında da sap kalabiliyorsanız size cehennemde bile yer yoktur 🥶
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtamım yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende evliyim ve benimle seks yapmayinca gergin oluyor sonra beni gelip rahatlatiyor boyle olunca.
01 Yorumla- +1 yıl
Tatmin ediyormu pekı tam olarak
+1 yılBende aynı durumdayım sen en azından erkek olmadığın için avantajlısın
010 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Erkekler aramak zorunda kızların ise seçmesi yeterli gibi
Soran+1 yılNerden secıcem
- +1 yıl
Yazanlar yok mu instada
Soran+1 yılYok fotom yok asosyalim
- +1 yıl
Nerde yasıyorsun
Soran+1 yılBi yerde
- +1 yıl
Merak ettim seni iyice
Soran+1 yılEtme
- +1 yıl
Neden etmiyim ki
Agresiflik büyük sıkıntı...
10 Yorumlaf*ck senin işini çözer.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan tanış reelde görüş sende
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendin bir sevgili yapacaksin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlla ki erkek arkadaş mı olmalı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum sinir hal yapmış sende
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. hangi şehirdesin ki bulamıyorsn?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha hangi şehirde sin
00 Yorumla
+1 yılBende oluyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği