Kendi ve cinsel kişiliğiniz nedir?

Öncelikle merhabalar, 24 yaşındayım ön sevişme yaşadım fakat daha da ileriye gitmedim. Kısacası bir erkek olarak bakireyim diyebilirim eğer bu deniyorsa. Tabi bu utanmadan veya cinsel olarak sıkıntı çeken biri değilim. Ön sevişmeyi de sevdiğimden ötürü de olabilir. Örnek verecek olursam, 2 saat veya daha fazla süre boyunca ön sevişme yaşayıp dudağımı hissetmediğim uyuştuğu zaman oldu. Kız arkadaşımın deyişiyle “senin cinsel ilişkinde boşalman da bu kadar uzun sürüyorsa bir kız 3-4 kere demişti.” Demek isteğim şu şekilde; şimdi her insan gibi böyle bir içgüdüsel olarak arada seks istiyor. Bu amaç yönünde de yaklaşmayı kendim adıma söylüyorum, sevmiyorum ve öyle bir istek gelmiyor. Kendi cinslerim adına söylüyorum tabi belli bir oranla yabancı kişilerle sohbet veya mesaj atarlar öylelik bazısı sohbet muhabbete başlar fakat ben öyle sohbet muhabbeti de seven bir kişi değilim. Bu konuşacak bir şey bulamadığım veya utanmaktan ötürü değil elbette. Sadece sürekli olarak yeni kişilerle tanışıp sürekli olarak aynı muhabbetten yani başa sarmayı sevmiyorum. Sanki bir döngü de sıkışmış gibi. Bu anlattıklarımın özüne inmek gerekirse ve sorumu soracak olursam. Ben yüz yüze muhabbeti seven bir kaynaşma ve bir hoşlanma olduğunda ilerleyen süre de söylerim veya belli eden birisiyim. Cinsel anlamda bir şeyler yaşamak için illa a’dan z’ye her şeyini bilmek konuşmak gerekir mi? Kısacası benim bu anlattığım kişiliğim de normal mi yoksa anormal mi?

Kendi ve cinsel kişiliğiniz nedir?