Size aşık biri, size böyle bir teklifte bulunsa, onun hakkında yanlış düşünür müsünüz?
(Sırf size aşık olduğu ve özlediği için istiyor bunu, kızın ilki olacaksınız ayrıca).
(Kızlar da, kendini erkek olarak düşünüp cevap versin lütfen).
Ben 25, o 29.
4 yıl platonik sevdim, geçen yıl teklif ettim red etti. (gayet kibarca). Aklımdan hiç çıkmıyor.
Onu çok özlüyorum, özlemekle de kalmıyor artık, bir süredir de onu istiyorum. Nefesi nefesime karışsın istiyorum.
Kabul eder, orası kesin. Erkeklerin zayıf noktası cinsellik çünkü.
Aşık olmamış olsaydın ve ben o erkek olsaydım, seni çatır çatır becerirdim. İşin içine duygu girmiş, adam sana 20 cm soksa hissedeceğin şey kelebeğin kanat çırpışı olur. Tensel değil tinsel haz yaşarsın. Bunu yaşamak çok harika ve özel bir şey fakat seni terkedecek kişiyle değil, ömür boyu seninle olacak kişiyle yaşamalısın. Aksi takdirde yıkılırsın.
Cevap
10Cevap
Kendini kullandirmak mi istiyorsun? Sonunda sen daha cok ask acisi cekersin bence cok kotu bir fikir..
Kabul etmeyebilir de kabul ederse bile etkileme ümidiyle yapacaksan zokayı yutarsın
Güzel biriyse alımlı biriyse ve en önemlisi hayatımda biri yoksa cinsellik yaşardım
Erkek yatar ama kiz hakkinda hic olumlu seyler dusunmez
Genelde yasiyorlar. Yani erkeklerin zayif noktasi sen de soyledigin gibi. Ben sadece sanal yaparim
Seni reddediyse kabul bile etmez senin cinselliğini. Etseydi orada kabul ederdi.
Yaşarım ama çekim olması lazım
Beğendiysem kabul ederim
Yaşardım. Yaşamazdım diyen yalan söylüyordur
Bekaretini mi vereceksin?
olabilir de benim tarzim degil o is
Başka biri vardır yoklukta olsa kabul eder
Yaşarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?