Bir erkek seviștikten sonra neden kızın ona sarılmasını ister?

1 kere biriyle ömrümde ilk defa seviștim sonra ben odadan çıktım sigara içtim ve beni yatakta bekledi, bitmedi mi sigaran filan dedi. Sonra sigaram bitti yatağa geçtim telefondan oyun oynuyodum ve telefonu bırakmamı söyledi, bide dedim ki hangi yorganla yatmak istersin, o da dedi ki sen hangi yorganla yatıyosan onunla yatalım dedi. Tabi ki herkes ayrı yorganla yattı uyudu, sonra gece ara ara bacağını benim üzerime koydu bende istemedim gibi olunca o da çekti, bide ona arkadan sarılınca elimi tuttu filan uykunun arasında. Sonuçta ilk buluşmaydı ve ömrümde yapmadığım bişey yaptım bide alışkın değilim ben öyle herșeyimi paylaşmaya, o yüzden garibime gitti. Yarın yine bana gelicek ve sevișicez sonra sordum ne yapıyım iş bitince diye o da dedi ki *Sarıl Bana* bide ilk buluşmada da sokakta ara ara duruyodu ve sarılalım mı diyodu. O kadar da duygusal birisi değil aslında ama neden sürekli sarılmak istiyo? Bide ben uyurken benim sırtım açılmıştı, sırtımı da kapatmıştı şefkatli bi şekilde. Adam duygusal bi insan olmadığını söylüyo ve duygusal bişey değil aramızdaki, yani kimse kimseye aşık filan değil ya da sevmiyo ama çok hoş çocuk
Bir erkek seviștikten sonra neden kızın ona sarılmasını ister?