Bu yaşıma kadar ne bir sevgilim oldu nede erkek arkadaşım artık sevgilim olsun istiyorum bu aralar bide çok istekliyim ne yapmamı önerirsiniz? Kendimi dizginlememekten korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşa kadar bekaretini koruduğuna göre buna önem veriyorsun. O halde bunca yıl koruduğun bir şeyi, isteğe kapılıp da evlenmeden kaybetme. Unutma ki bunun geri dönüşü yok. Sonra pişman olursan ya da yaptıktan bir süre sonra beğeneceğin birisi çıkarsa ve o da bekarete önem verirse çok üzülürsün.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaş 20
- +1 yıl
25-29 yazdığı için böyle söyledim ama yine de evlenmeden ilişkiye girmeyin zira bu sebepten bir sonraki ilişkinizde reddedilebilirsiniz. Bekaret önemsizdir diyenlere de aldırmayın zira çoğunluğu ''ayak yapmak, kız düşürmek'' için öyle söylüyor. O diyenler de bakire olanı tercih edeceklerdir. Unutma ki bunun geri dönüşü yok. Bir kere yaşayacağın bir şey için çok çok iyi düşünmelisin. Ayrıca burası Avrupa ülkesi değil yani sizin evleneceğiniz kişi de çok büyük bir ihtimalle bu toplumdan olacak ve bekarete öyle ya da böyle önem verecek. Bence yapmayın yoksa üzüleceksiniz.
Soran+1 yılİlla penis vajina birlikteliği mi olması lazım hayır onun dışında farklı şeylerde var
- +1 yıl
Kendinizi kandırırsınız. Anal veya oral yapan da bakire değildir. Bekaret, illaki zarın orada olması değildir. Erkeklerde hiç zar yoktur ama cinsel ilişkiye giren erkek ise bakir değildir. Kadınlarda da zar o kadar önemli değildir zira kızlık zarı; doğuştan var olmayabilir, kendi kendine bozmuş olabilir kişi, çarpma veya basınç kuvveti ile de keza bozulabilir. Yani kızlık zarı ile bekaret aynı şey değildir.
En İyi Cevaplar
Güzelim gün içinde çok yoğunsun akşam iş dönüşü on bin adım at sabah yarım saat önce kalk plates sporu yap, akşam 30 sayfa kitap oku uyumadan öncede bir posta mastürbasyon yap rahatla dysunu al kutuya 3 kez şap şap vur birdaha isteme de birde böyle dene, sevgilinede oral yaptır arada bu işin zevkini yaşa
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirşeyler yaşamak için seçenekler var. FB olabilir, FWB olabilir, sevgili olabilir, evlilik olabilir. Hangisi kafana yatıyorsa değerlendirip birini seçersin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
36Cevap
+1 yılErkekler her şeyi yapıyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz. Bu arzulari bastirma bu yaşlara bir daha gelmeyeceksin. Bence en azindan bir fb bul ve doya doya yasa
00 YorumlaDoğru kişi elbet karşına çıkar illa birşeyler yaşamak zorunda değilsin cinsel anlamda veya normal anlamda hiç birşeyin aceleye gelmeyeceğini bilmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye evlenmiyosun? Bende yalnızım valla biri olsunda artık heyecan olsun ya
49 Yorumla
Soran+1 yılYaşım küçük daha 20 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılMadem Küçük olduğunun da farkındasın biraz beklicen. Ne var dizginleyemeyecek. Hayat cinsellikten ibaret değil
Soran+1 yılSenin fikrin o benim için önemli bir yer Okey hergun mastürbasyon yapmaktan bıktım bir partner olsun istiyorum
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılCahillik işte bu. Her gün kendini azdiracagina biraz kültürlen çok boşsun heralde
Soran+1 yılKültür seviyem iyi diye düşünüyorum akşamları bir istek geliyor
Soran+1 yılGün içinde çok yoğunum zaten ama bu durum hiçbir şeyi değiştirmiyor
Çılgın bakire yaşıtların koca kucağında sen halen düşünüyorsun, libidom yüksek diyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşında çok evlenen yok yaa
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum orayı
Bence erkek arkadaşı yapman iyi olur prens es
00 Yorumla
+1 yılBende daha seks yapmadım boş ver. Ama olursa yaparım tabii
00 Yorumla
+1 yılHaram yollara sapmamanı bir an önce evlenmenin tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılGüvenebilcegin birini bul ve her şeyi doyasıya yaşa tabi karşılıklı güven çercevesinde yap bunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. şu sıralar sevgilin olursa üstünden kalkmazsın aman dikkat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılimzayı atmadan kimseye verme birdaha göremezsin sonra alır kacarlar
00 Yorumla Bence yaşamalısın. Senin gibisi denk gelmez ki bize.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 26 yasinda ve bakirim bendeSence polis olmak mı daha iyi ögretmen olmak mı? isterdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılPolis
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumlardayız sanırım, sevgilim oldu gerçide, sen kaç yaşındasın, yaşlarımız yakın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı bende senin gibiyim. Artık bir şeyler yaşamak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılSabırlı olmak iyidir ama mahrum kalmak da sıkıntılı iş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEe seviş o zaman, seni tutan ne
02 Yorumla
Soran+1 yılPartner yok
- +1 yıl
Ya hesabı ver yarım saatliğine ben bulurum sana 30 kişi djjdk
Kıyamam sana aşkım ya
00 YorumlaSevgili yap, ne önerelim başka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIcinden geldigi gibi davran, cok istiyorsan yasa bazi seyleri.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılSen iste yeter ki olsun...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç
Niye sevgili yapmadın00 YorumlaYaş kac
01 Yorumla
Soran+1 yıl20
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşa
00 Yorumla
+1 yılPsikoloğa git
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBozdur kutuyu
00 Yorumla Seksting?
00 YorumlaTecrübe önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılyap bekleme
00 Yorumla
+1 yılYaşa kardeş
00 YorumlaYaşa istediğini
00 YorumlaYaşa karışan mı var
00 Yorumla
+1 yılNerede yaşıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılEvlen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBensin yavv
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence beklemek en güzeli herşeyin zamanı var olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sevgili yap
00 YorumlaOlur yakında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek gecelik yaşa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Artık birileri ile bir şeyler yaşamak istiyorum, ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat