Alışveriş & Hediyeler Çok istediğiniz ama söylemekten çekindiğiniz fantezi türü nedir? sıkıldımmmnmm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz ama tepki almaktan çekindiğiniz fantezi/fetiş var mı? Nedir? Çok istediğiniz ama söylemekten çekindiğiniz fantezi türü nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 50,5b cevap paylaştı. Tepki almaktan çekinmiyorum. sürekli her gün seks yapmak olabilir 0 0 Yorumla
selcukdonmez Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Sevgilim olursa hiç bir fanteziden çekinmem be ne istersem o olacaktır, başka yolu yok. Sertimdir. 0 2 Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Senin gibi birisine denk gelmen dileği ile iyi geceler Yorumla selcukdonmez +1 yıl 💋 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl İstedikkerimi yaşadım yaşarım, cinsel doyum benim için önemli 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl 60 yaşında evli bir adamın, 35 li yaşlardaki istekli karısını adamın rızası ile 😂😂😂 0 0 Yorumla
ertekinst Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Evli bir ciftin arasina girmek eşini sevgilisi gibi kullandırmasini bana isterdim 0 0 Yorumla
Auhert Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 37% +1 yıl İki bayan ve ben olmak isterdim şimdi herkes lafa gelince kıskanç olduğu için soylenmio 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ikinci bir kadinin bizi izlemesi ve mastürbasyon yapmasi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Partnerimin saçını kesmek. Epey uzun bir saçı baya baya kısacık kesmek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Submissive cuckoldum, söyleyemiyorum hiç reelde ama dayanamıyorum 0 0 Yorumla
akifgreatstone07 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Türbanlı, ince çoraplı, külotlu çoraplı etekli, öğretmen rolü patron rolü of bu rolleri yapıcak kadının avuçlarının içine dünya dökerim 😉😘😋 0 0 Yorumla
mlkolpa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Pegging yaşamak istiyorum 0 1 Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl O ne yahu Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bacak fantazisi var yalamayı öpmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Teshir fantezisi.. herkes yanimda gezen kiza bakmali.. ama gunun sonunda benim olmali.. 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl cok gizli bir fantezi ben kesfettin 0 0 Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk varsa hersey en mükemmel halini alır zateb 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Çok var da içinde kalıyor insanın 0 4 Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Misal? Yorumla technocrates +1 yıl BDSM bunlardan biri. Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Acıya dayanaklı çok kişi yok Yorumla technocrates +1 yıl Evet ama acı olması şart değil Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Yo yok 1 8 Yorumla sedat1aslannn +1 yıl Eminim öyledir Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Üyeleri rahatsız etmeyelim Yorumla sedat1aslannn +1 yıl Küfür mü ettik Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Herkesi kendi fikirlerini yapması için davet ediyorum soruya, başkalarının fikirlerini sorgulatmak için değil. Yorumla sedat1aslannn +1 yıl Soralım istersen rahatsız oldu mu die Yorumla Irresistibleart +1 yıl @sedat1aslannn benimle mi yattın nerden eminsin Yorumla sedat1aslannn +1 yıl Yatmiş olsaydım şu an yanımda olurdun Yorumla Irresistibleart +1 yıl @sedat1aslannn o zaman eminlik cümlesi nerden geliyo tatava yapma illa argo konuşmana gerek mi var yorumuma yazman da rahatsiz edebilir bana sordun mu bik bik ötüyosun Yorumla
byRagnarLoftbrok Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Peki senin var mı 0 3 Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl İlgimi çekmiyorlar, sadelikten yanayım Yorumla byRagnarLoftbrok +1 yıl Saçma Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Olabilir Yorumla
BilmişBirey Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ben hastanede yapmak istiyorum 0 3 Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Hangi bölümde 😆 Yorumla BilmişBirey +1 yıl 😂😂 bilmiyorsun sanki Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl 😂 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Grup 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yakalanma fantezisi 0 2 Yorumla yansıtıcı +1 yıl Bende de var yakalanma. Bir de gorulme Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl public seviyorsun o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Tepki almaktan çekinmiyorum. sürekli her gün seks yapmak olabilir
Sevgilim olursa hiç bir fanteziden çekinmem be ne istersem o olacaktır, başka yolu yok. Sertimdir.
Senin gibi birisine denk gelmen dileği ile iyi geceler
💋
İstedikkerimi yaşadım yaşarım, cinsel doyum benim için önemli
60 yaşında evli bir adamın, 35 li yaşlardaki istekli karısını adamın rızası ile 😂😂😂
Evli bir ciftin arasina girmek eşini sevgilisi gibi kullandırmasini bana isterdim
İki bayan ve ben olmak isterdim şimdi herkes lafa gelince kıskanç olduğu için soylenmio
Ikinci bir kadinin bizi izlemesi ve mastürbasyon yapmasi
Partnerimin saçını kesmek. Epey uzun bir saçı baya baya kısacık kesmek
Submissive cuckoldum, söyleyemiyorum hiç reelde ama dayanamıyorum
Türbanlı, ince çoraplı, külotlu çoraplı etekli, öğretmen rolü patron rolü of bu rolleri yapıcak kadının avuçlarının içine dünya dökerim 😉😘😋
Pegging yaşamak istiyorum
O ne yahu
Bacak fantazisi var yalamayı öpmeyi seviyorum
Bacak arasini saatlerce yalamak
Teshir fantezisi.. herkes yanimda gezen kiza bakmali.. ama gunun sonunda benim olmali..
cok gizli bir fantezi ben kesfettin
Aşk varsa hersey en mükemmel halini alır zateb
Çok var da içinde kalıyor insanın
Misal?
BDSM bunlardan biri.
Acıya dayanaklı çok kişi yok
Evet ama acı olması şart değil
Biraz kıllı seviyorum ama öyle çok değil biraz
Arkadan yapmak istiyorum
Yo yok
Eminim öyledir
Üyeleri rahatsız etmeyelim
Küfür mü ettik
Herkesi kendi fikirlerini yapması için davet ediyorum soruya, başkalarının fikirlerini sorgulatmak için değil.
Soralım istersen rahatsız oldu mu die
@sedat1aslannn benimle mi yattın nerden eminsin
Yatmiş olsaydım şu an yanımda olurdun
@sedat1aslannn o zaman eminlik cümlesi nerden geliyo tatava yapma illa argo konuşmana gerek mi var yorumuma yazman da rahatsiz edebilir bana sordun mu bik bik ötüyosun
Peki senin var mı
İlgimi çekmiyorlar, sadelikten yanayım
Saçma
Olabilir
Ben hastanede yapmak istiyorum
Hangi bölümde 😆
😂😂 bilmiyorsun sanki
😂
Beni takip edermisinjz lütfen
Var evet
Boş işler
Grup