Cinsel Yaşam Bu erkeklerin sohbet esnasında boy takıntısı nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Konuşmaya başlar başlamaz boyun kaç denmez! Bu nasıl bir kroluktur ya Güncellemeler+1 yıl Boyum 1.70 Güncellemeler+1 yıl Çoğunluk okuduğunu bile anlamıyor ya gelmişler bir de akıl veriyorlar Bu erkeklerin sohbet esnasında boy takıntısı nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Metin_BG Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Onu kadinlarda da goruyorum ve bez daha cozemedim bu boy ne ise yariyor ,, bence cok canım a bir soru 0 0 Yorumla
AşkDoktoruKuzqun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl Ya fark olunca olmuyor kız 1.55 ben 177 bi gittim buluşmaya kızı zor görüyorm 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Allah öyle yaratmış! Hakaret etme insanlara Yorumla AşkDoktoruKuzqun +1 yıl Hakaret etmiyorum ki zaten o beni beğenmedi çok yapılıymışım iki kez kendi geldi kendi gitti Yorumla Soran +1 yıl İlahi adalet Yorumla
posiiğ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl boyu kadınlar sormaz mı genelde 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O boy değil canım ya onu hep sallarlar zaten 3-5 katlarlar Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayal dünyası icin 😂😄minyonmu uzunmu 😄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Onların hayal dünyasına... Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Haklısın 😄amann boşverr 😄 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Uuzunmuşşlll Yorumla
sedat1aslannn Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Konuşacak baika bişey olmadiği için sorarız🤣🤣 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Boyun 1.49 sanırım , kafana taktığına göre 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her şeyi tersten anla. Yorumla geçmişiolmayanadam +1 yıl Lann bu cinsel yaşam sorusuymus , pardon 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Onu kadinlarda da goruyorum ve bez daha cozemedim bu boy ne ise yariyor ,, bence cok canım a bir soru
Ya fark olunca olmuyor kız 1.55 ben 177 bi gittim buluşmaya kızı zor görüyorm
Allah öyle yaratmış! Hakaret etme insanlara
Hakaret etmiyorum ki zaten o beni beğenmedi çok yapılıymışım iki kez kendi geldi kendi gitti
İlahi adalet
boyu kadınlar sormaz mı genelde
O boy değil canım ya onu hep sallarlar zaten 3-5 katlarlar
Hayal dünyası icin 😂😄minyonmu uzunmu 😄
Onların hayal dünyasına...
Haklısın 😄amann boşverr 😄
Uuzunmuşşlll
takintim yok iyi derecede ☺☺
Konuşacak baika bişey olmadiği için sorarız🤣🤣
onu kızlar yapmıyor mu
Boyun 1.49 sanırım , kafana taktığına göre
Her şeyi tersten anla.