Nedense eşimi bu durum çok rahatsız ediyor.. neymiş yetmiyor muymuş kendisi bana.. belliki okadar rahatsız ediyor ki konuyu farklı yerlere çekiyor kavga büyüyor sonrasında gidip oturma odasında uyuyor..
ben bile kadın olarak yatak ayırmam.
Nedense eşimi bu durum çok rahatsız ediyor.. neymiş yetmiyor muymuş kendisi bana.. belliki okadar rahatsız ediyor ki konuyu farklı yerlere çekiyor kavga büyüyor sonrasında gidip oturma odasında uyuyor..
ben bile kadın olarak yatak ayırmam.
Etmez sonuçta klitoristen daha çok zevk alıyor kadınların çoğu ben kadının zevk almasından zevk alırım. Seninki kadın anatomisi bilmiyor herhalde işin zor
maalesef
Çok anlayışsız tipler var ya. O kadar rahatsız oluyorsa güzelce bir oral yapsın başta, ilişki esnasında da kendi eliyle okşasın. Belli ki sana aşırı zevk veriyor orana dokunulması ne güzel işte zevk aldığın noktaya odaklanmalı tuhaf adam ya
Sorunun cevabını vermişsin zaten 🙂 bazı erkekler yetersiz hisseder, bazıları da kadının daha çok zevk alması için uğraşırlar ben aldım mesela kullandım sevişirken gayette zevk aldı
Bana saçma geliyor erkeğin kendisini o an yetersiz hissetmesi
Keyfine baksana sen.. ne gerek var komplekse hem vibratör hem pnis ikisi çok güzel oluyor ki
En sonunda o olacak herhalde zaten kendisi böyle anlayışsız olmaya devam ederse
Cevap
23Cevap
ne alaka sen kendin yapacağına o yapsın sana, o da zevk alır ne cahil kocan varmış
Etmez. Eşim vibrator ile kendini tatmin ederken bana yaptığı oral beni ateşliyor. O boşalırken ağzına boşalma anında muhteşem emiyor.
Çok ilginç neden bu tepkiyi veriyor. Daha da güzelleştirebilir
Genel olarak tepkileri ilginçtir.. diğer normal insanlara göre..
bence komplekse gireceğine oda o an keyfine baksın..
Katılıyorum sana. Hatta sen vibratörü kullanırken oda dahil olmalı
Bence de.. biz artık seks yapmicaz diye bağırarak gitti diğer odada uyumaya🤷♀️
İyice soğutuyor kendisinden
Aklıma kötü kötü şeyler getiriyor ama ben aldatmaya karşıyım
Aldatmana sebep durum var mı ki karşısın
Cinsel hayatımız berbat..
Benimde berbat ve dayanmaya çalışıyorum mastürbasyon yapıp duruyorum
Ne yaptın aynı problem devam mı
Bunada evlilik denilmez ki ama.. mastürbasyonda bir yere kadar
Yani beni rahatsız etmez o nokta da insan özgür olmalı bence
Fantezi olsun diye kabul ederim. Yetersiz olup olmamak değil zevk meselesi
Rahatsız olurum ben aslında sekste olması iyi ama hoşuma gitmiyor
Penisilin var iken vibratör kullanmak doğru değildir
Kesinlikle etmez fantezi ürünlerini severim sekse renk katar
Bence fantezi çok güzeldir ve zevklidir bunu yapsa kadın onu önüne sokup bende arkadan yapardım aynı anda
aslında fanteziler geniş olmalı neden istemezki
Vajinadan yeterli uyarıları almıyor musun?
Hayır illa klitorisi okşamam gerek
Söyledim çok kez ama tuhaf buluyor
Benim ki neyine yetmiyor diyor illa okşamak mı gerek
Ben hayatımda böyle kadın görmedim diyor
Aletim hep tek yetti diyor ilk sen böylesin && sonra da sinirleniyor işte bi türlü anlamıyor bu durumu cinsel hayatımız güzel geçmiyor artık
Oral yapıyor ama nadir eskisine göre artık hep benim ağzıma almamı istiyor genelde kendisi pek bir şey yapmak istemiyor Seks hariç yeterince zevke gelip gelmemem veya ıslanmamam pek umrunda değil
Bunu dediğimde de sinirleniyor her bka sinirleniyor
Sonrada bana egoistsin diyor 😅 neymiş bi senedir sabah onu ağzıma alarak uyandırmamı istiyor bende yapmıyormuşum
E istemiyorum yapmak zorla mı
Herşeyi yapıyorum zaten sadece bu sabah o uyurken onu öyle uyandırmak içimden gelmiyor
Birde ağzın alırken yumurtaları da yala diyor yapıyorum bazen ama o hep istiyor bana iğrenç geliyor onu yapmak
Evet yaşıyorum çoğu zaman
Ama ben hep böyleydim.
Neden ki
Benimki varken ona gerek yok
Sen gibi kadın bulmak zor, 😄
Niye
bence rahatsız edici değil hatta heyecan katar
Güzel seviyorum ben :) yarası olan gocunur
Eniştem kendi başına vibratör zaten ablam 🤣🤣🤣
Ne biçim insansın sen ya şakamı yapiyosun 😁😁
:) doyuruyor mu peki seni?
Vibratör daha çok doyuruyor artık
:) onunki pasif kalıyor diyorsun o zman
Bilmiyorum ama zevk aldıramıyor bana pek
Bunu ona hiç söylemedim sinirleneceğini biliyorum
Yaşlarınız kaç?
29&33
:) o yaştan sonra normal degil mi peki zevk vermesi kalkmasına BİLE şükretmelisin :)
33 yaşlı değil ki ama
Yaşlı canım Şu an çok şey yapamaz ya
Rahatsız oluyorsa kullanma sen de
Oda zevk vermeyi bilsin
Zevk verdiremiyor işte
Yeterince zaman ayırmıyor ön sevişmeye yeterince ıslanana kadar ben artık dayanamayıp kendim sok diyene kadar
O duruma getiremiyor beni..
maalesef
Bilmiyorum.. kendim yaptım bende ogün 🤷♀️ Ama hepte olmaz ki böyle Koca ne işe yarıyor ozaman
Bencede 😐
Ben varken ona ne gerek var
Vibratör anal için mi
Klitoris için
e sen vibratörü sokarken o nerden giriyor
Sokmuyorum ki ben üstten yapıyorum oda gir çık bugün nedense alınganlığı tuttu yine olayı büyüttü birden bire durmaya başladı robot gibi yüzüme bakıyor napıyon diye gerizkalımı ne 😅 yarıda kaldı zaten
canım bu ben olsam gaza gelip daha hızlı yapardım
Bence kendisi kompleksli
Çünkü normal olan erkek zaten devam eder sinirlenip yarıda kesip çekip gitmez kadını yatakta öylece bırakıp 🤷♀️
daha önce erken mi boşalıyordu ki
Bazen erken bazen geç niye ki
Bence ayıp yaptığın
Sende ne azginsin
Gereksiz saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?