Sevdiğim adam ilk başlarda beni çok sevmişti ama ben onu onun kadar sevmedigimden dolayı yavaş yavaş sevgisi azaldı ama bu kez de ben sevdim ve o bana "benim gayretimle sevmeye başladın" dedi. Zorla olduğunu sandı ama sahiden sevdim onu. Bikac aydir buna inandrmaya çalıştım ama o kadınlara güvenmiyorum evlenmeyecegim dedi. Biz onunla uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk ama onun sevgisi benimki gibi sağlam değildi ve baskasyla konuşup konusmadigim konusunda sürekli imada bulunuyordu" neyyse " diyodu.
Ben bakireyim o değildi. Ben yan yana da olsak seks yapmak istemem ama afedersiniz istekli bı kızım va görüntülü yapıyorduk çok güzeldi ilk başlarda ben istemedim ama o seven arzular sen beni sevmiyosun dedi. Neyse sonradan baya istedim ve yaptık.. ama bu kez de benim için çok istekli son evlensek gözüm arkada kalır ben yokken istek basarsa seni? Dedi. Hatta ben sabah mesela istekli olduğumdan ona dekolteli yatak pozu atıyorum çok begeniyo hem fiziğini hem güzelliğimi ama gün içinde diyo ki ben işe gidiyorum şimdi sakın bu istekle hani biriyle konuşmazsn dimi diyo

Arkadaslar ben onunla ayrı oldugumuz bikc gün içinde onun Twitter ıni buldum ve onun beni tanıştırmamş olduğu dostuna yazdımben arkadaşının sevgilisinin twitterinda bı kızla pp yapmış 2020 görünüyor ama sen benim yerime ona sorabilir misin dedim. O da önce sen sorsan daha iyi olur dedi ama neyse sorarım denk gelince dedi. 1 haftaya yakın bölük bolukk onunla yazıştım ama tek amacım benimkinin Pp sinde o kızın ne aradığı ve eski bı hesabımı diye ogrenmekti.
Bu arkadaşı benimkine söylemiş konuştuğumuzu ve benimki de bı daha yazma bana dedi. Sen benim arkadaşımla yazşmşsn dedi. Bende açıklama yaptım. Yazistigim Instagram hesabınin şifresini istedi görün yiyosa ver bakiyim dedi verdim hemen hiç bı sorun bulamadı konuşmaya devam ettik ama hesabımı siliyorum dedi ve veda edip gitti bı iki gün sonra.. bu bı iki günde de güzel konuşuyorduk..
Sorum şu
Sizce tüm bildiğim hesaplarını sildigi halde geri döner mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geri dönmez seni istemeyeni sende ismete bu kadar basit
Bı insan böyle bı kızı neden istemez. Sırf arkadaşıyla konuştum diye istemedi beni. Bu de bulusamadik hiç uzak mesafeyiz diye bundan dolayı da bitirdi
Ya kendini yetersiz hisseden birisi iste. Özgüveni yok.
Peki sen seni istemeyeni neden hırs yapıp düşünüp kendini üzüyorsun
Hırs gibi dimi... Aslnda beni sevip sevmedigi bile belli değilken 3 ay geçirdim. İlk ay seviyorum diyordu. Bana hayranlıkla bakiyodu. Sence anlattıklarıma göre nasl biri
Bence seni cinsel obje olarak gören, seviyorum ayağına yatıp sanal seks icin seni kullanan karaktersizin biri
Boşanmış birisi demistin yaşlar kac sizlerin
Boşanması. Ben 28 o 26
Evli değil evlenmedi hiç
Pardon ben başka soruda gördüm o zaman yorumu.
Ya sen fazla anlam yüklemişsin. Hirs yapıyorsun benim neyimi beğenmedi neden istemedi diye düşünerek.
Ama en son ki iki günde bile görüntülü yaptık yani her şeyimi çok çok begeniyordu. Ben seviyorum onu o da bana güzel gulumserken çekilmiş üstünde iş kiyafetyle foto atmştı. Ya çok iyiydik bı anda silmek istedi. Bende artk iletişim kuramiyorjm onunla.. kursak ta zaten o beni sevmiyor sanrm
Ya daha yüzyüze tanımadan nasıl bu kadar seviyorum diyorsunuz. Sizinki birbirinizi tatmindi. Ikinizde tatmin oldunuz. O da seni bıraktı gitti. ilişkinin özeti bu. Bosuna hala düşünüp hırs yapıyorsun.
Onu çok istyorum.. ama o istemiyo heralde yoksa instayı sildigi halde aktif eder yazardı bana...
Bence siz kadinlar red edilince daha cok hirs yapıyorsunuz 😂😂libidon tavan. Sevişecek başka birini bul.
Hayatımda hiç sevismedim sevgilimde olmadı. O da bana istekli olduğum için "eminim birileriyle konuşursun ben gidince ama inşaallah her seks konusmanda beni hatrlarsın " demişti
Sen unutmamak için uğraşıyorsun.
Cidden bu öküzleri ararken cok caba harcıyor musunuz
Keşke geri gelse... keşke mesaj atsa ozur dilese. Bari bayram mesajıyla sohbeti baslatsa
Ok bol sans👍👍
Allah akil fikir dagitirken şemsiye tutmuş gibisiniz. Cidden sizi degersiz hissettiren öküzleri sevmeye yemininiz var. Inanın size bunları yapan öküzleri cok seviyor ve takdir ediyorum😂😂😂 daha fazlasini hakediyorsun kaşıniyorsun resmen 😂😂
KS de hesabı vardı Instagram ve bu hesabını kapatmıştı dün gece açmış KS hesabını. Gizli hesap ama görüyorum yazdığı yorumu
👍👍👍👍
Tamm biliyorum adam sevmiyo seni sen hala stalk peşindesin. Diyosun. Ama elimde değil işte
Tabi Senin elinde değil ben kafana silah dayadım ondan yapıyorsun 😂😂😂
Canım sen hep yedekte kalmışsın maalesef Dönmez nerede yaşıyorsun sen
Nasl yani? Nerden yedekte olduğumu anladin
Gizlisin yazamıyorum
mesaj attm
valorant oyna ya da most wanted 2005
Anlamadm
Kusura bakma uzun yazmissin okuyamadım
Lütfen görüşleriniz benim için çok önemli
Dilerseniz özelden yazın konuşalım
Dönmez