Tutkulu ve ateşli bir seksle başlayan bir gün sana nasıl hisler yaşatır?

Tutkulu ve ateşli bir seksle başlayan bir gün sana nasıl hisler yaşatır?

Çok rahat hissettirir. Kadınımın zevk içinde çığlık çığlığa orgazm olması, benim de spermleri akıtıp içimde bişeyleri dışarı atma isteğim kalmayınca o gün kafam da rahat eder mis gibi olur
Beni birkaç saat anca tutar. Bir iki saat sonra yaptığım harika seksi düşünüp tekrar isterim. Onun dışında mutlu, huzurlu ve kadınlığımı hissettirir. Sanki bulutların üzerindeymişim ve düşünecek başka hiçbir şey yok gibi..
2 saat geçmeden biz de isteriz ama her an partnerimizi yanımızda bulunduramıyoruz. Ama o seksin sayesinde bütün gün keyifli ve pozitif oluyoruz
Keşke akrepler olarak partnerimizi cebimizde taşıyabilsek
Bu mümkün olmayabilir ama birbirimize yakın yerlerde yaşasak dda sık sık görüşüp yükselen libidolarımızı düşürecek aksiyonlar yapsak diyebilirim
Teşekkür ederim
Cevap
12Cevap
Huzur verir bu günün geri kalanını daha rahat ve daha güzel geçeceğini de habercisidir.
Hem kafa olarak hem beden olarak rahatlıyosun. Stres ve sıkıntın gidiyor, pozitif bi gün hissettiriyor
Gülusum solmaz hic. Sürekli mutlu ve pozitif olurum.
Gevşemiş hissederim, gerginliğim gitmiş olur, akşamı iple çekerim 🙈☺️
Kafa ve bedenen rahat
Enerjik
Miss gbi olur🥰
yaşadın mı daha önce
Ben kendimi genelde kuş gibi hissediyorum. Cok mutlu ve huzurlu hissediyorum.
feminist. ikip onu iki büklüm yapmak gibisi yok özelliklede 19 yaşında doktor olduğunu iddia edecek kadar yalancı olanlarını
Gün boyu enerjik, mutlu ve özgüvenli hissettirir
İyi bir cinsellik günün geriye kalan saatlrinde mutluluk ve enerji verir
Sabah sexinin üzerine yoktur herşeyinle birlikte pozitif bir güne merhaba diyosun
Ben öyle olunca üzülüyorum akşama tekrarı olmayacak diye 😂😂😂😂
Tüm gün rahatlama, mutluluk
Şu an en çok ihtiyacim olan sey. Harika hissettirir
yemek yemeden asla yapmam aç karna çekilmez
Muazzam zevkler verir
tum stresımı alır göturur
Biz akreplerin işi zoor
Yorgun olurum uyurum iş yerinde 😃
Mutlu geçer o gün
Yorgunluk sadece
pozitif
Mutlu