Sevgilim sadece dekolteli fotoğraflarımı ekran görüntüsü alıyor, beni cinsellik için kullanıyor mu?

çocukken bana aşıktı ve 8 sene boyunca ara ara sosyal medyadan yokladı beni. bu süreçte sevgilileri falan oldu ama 8 sene ardından bana yazdı. ben onun beni küçükken bile nasıl sevdiğini unutamadığım için zaten ondan hoşlanıyordum. neyse onun da ilk aşkı olduğum için bana tekrar bağlanması zor olmadı. yani ben böyle düşünüyordum. sadece onunla snapleşiyorum ve attığım fotoğraflardan sadece dekoltemin olduğu ya da kalçalarımın belirgin olduğu fotoğrafları kaydetmiş yüzümü değil. hal böyle olunca acaba arzuladığı kızlardan sadece biri miyim diye düşünmeye başladım. ya da belki de artık büyüdük ve işler değişti... bilmiyorum ben ciddi bir ilişkimiz olmasını çok istiyorum. tabii ki arzulaması da güzel bir şey ama sanki sevgiden çok arzu var gibi hissediyorum. siz ne düşünüyorsunuz

Sevgilim sadece dekolteli fotoğraflarımı ekran görüntüsü alıyor, beni cinsellik için kullanıyor mu?