Sevgilinizle görüşemiyorsunuz ve bir süre sonra sizden sanal seks istiyor. Yaparmısınız. Ciddi soruyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sevgilinizle görüşemiyorsunuz ve bir süre sonra sizden sanal seks istiyor. Yaparmısınız. Ciddi soruyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Merhaba..
Yani neden olmasın ki. Sonuçta sevgilim ve bende istiyorsam olabilir. Bunda bir engel olduğunu düşünmüyorum. Doğal şeyler hep..
Sanal seks derken , konuşarak mi sadec yoksa kamera açıp oynasarsk mi
Ikiside
Bana. Kalsa çıplak karşımda show yapsın karşılıklı baya iyi olur , ama kız aciisindan kötü çünkü video alabilir foto çekebiir ayrılacak olursun hooop , ayrilamasssin ifşa ederim , sonra her gün zorla
Yanlış yazmışım , yani sevgilin yapar , dikkat et sakın yapma ❗❗❗❗
AYNEN
Benim başıma gelmiş de o yüzden söylüyorum Bir tane kızla böyle cinsel ilişki esnasında fotoğraf falan çekmiştim yolladım, işte ilerleyen süreçlerde başka biriyle takılırken , kız hani gidemezsin edemezsin falan gibisinden bir şeyler demişti sonra yapmaz zannettim ama fotoğrafları gidip kıza göstermişti hani bayağı uğraştım böyle 2-3 ay o fotoğraflar bana baş ağrısı olmuştu
Hmm
Kizlara güvenmiyorum bu yüzden ama erkeklere de hiç güvenme. Cevremde o kadar entrika döndü ki şu yaşıma kadar.
Bazen haklı bazen haksız çok entrika dondu.
Misal ne?
Mesela kız vardı , erkekle seks yaparken gitti bilerek hamile kaldı üstünden kalkmamış.
Biri var hap alıyorum diyip almamış hamile kalmis.
İşte foto çekilip ayrıldıktan sonra ifşa eden.
Hani tehditle ilişkiye zorlayan..
İlişki sonrasi çıplak fotoları yeni sevgilisine gönderen.
Böyle nude atıyor kız sonra çocuk ayrılınca yediremiyor kalkip sevgilisine atıyor diyor ben onu her gün gondikledim. kız değil vs. .
Cinsel tabanlı bir sürü sikintili mevzular. Dikkat et ayağını denk al. Yoksa pişman olursun.
Başka bir ülkede yaşayan olgun bir kadınla yapmıştım. Tabii sevgili değildik. Buluşma şansımız da pek yoktu.
Kesin yaparım. Ne olucak
Nedense sanal hep sacma gelmistir
Reel ilişkin var mi
Sanal olacağını sanmıyorum
Sevgilim yok , olsa yapardim
Evet onu rahatlatmak icin yaparidim
Yapmam et ete değmiyorsa uzatmanın bi alemi yok
Normal de ıliskiye giriyor musunuz peki
Hiç girmedim
Girmeyi istiyor musun. Ikinizde cok istekliyseniz yapabilirsiniz
Girmeyi düşünmüyorum
Cinsellige karsiysan bunu acikca soyleyebilirsin kendisine normal devam etmesini istersin israrci ise amaci bellidir zaten
Israrcı evet kaç kere dedim anlamamazlıktan geliyor
Gelir akliyla dusunmuyordur o anda😊😀
Evet düşünmüyor beni görünce cildiriyormuş ahshahs
Boy ve kilon nasıl peki çok mu dikkat cekicisin
Yok bee onla alakası degil yani disarda daha güzel kızlar var belki sürekli konuştuğum için çekici geliyor olabilirim...
Sen beğeniyor musun peki kendini
Yoo her kız gibi kusurlarımı görüyorum ajsjaj
Neyin var mesela😊
Ne biliyim
😀😀
Seve seve yaparim
olabilir
Evet
evet
Sanal sevmem
Yapardım
Neden olmasın