Cinsel Yaşam Evli erkek, evli kadın görüşmesi hakkındaki düşünceniz nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Amaç sadece sevişmek ve para. Güncellemeler+1 yıl Güncel Evli erkek, evli kadın görüşmesi hakkındaki düşünceniz nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Para veya menfaat karşılığı seks yapıyorsanız ikiniz de onursuzsunuz demektir. Onurlu insanlar seksi sadece zevk için yapar 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Yani karaktersizlik hakkında bir düşüncem olamaz. alan memnun satan memnunsa diyecek bir şey yok 1 0 Yorumla
Öldümamagömülmedim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İşin içinde para ve seks var? Gidip eskort bulsunlar. 1 0 Yorumla
Johnrocco43 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl para karşılığı olunca onun adı başka bir şey oluyor maalesef evli ya da bekar farketmez 1 0 Yorumla
Bronzezanni Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Sadece sexin paranın kölesi olmuş tiplersiniz evlilik kavramını boşuna kullanmayın. 1 0 Yorumla
sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Para varsa o işte evli erkek evli kadın muhabbeti olmuyor o iş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl normal benim eşimde verir ama yası büyüklere değil coluga cocuga oda onu tatmin ediyor 2 0 Yorumla
turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Tamamen karaktersizlik onun bunun çocukluğu 1 0 Yorumla
AntepBaklavasıı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Bosanip görüşsunler o kadar seviyorlarsa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Para veya menfaat karşılığı seks yapıyorsanız ikiniz de onursuzsunuz demektir. Onurlu insanlar seksi sadece zevk için yapar
Yani karaktersizlik hakkında bir düşüncem olamaz.
alan memnun satan memnunsa diyecek bir şey yok
İşin içinde para ve seks var? Gidip eskort bulsunlar.
para karşılığı olunca onun adı başka bir şey oluyor maalesef evli ya da bekar farketmez
Sadece sexin paranın kölesi olmuş tiplersiniz evlilik kavramını boşuna kullanmayın.
Para varsa o işte evli erkek evli kadın muhabbeti olmuyor o iş
normal benim eşimde verir ama yası büyüklere değil coluga cocuga oda onu tatmin ediyor
Tamamen karaktersizlik onun bunun çocukluğu
Bosanip görüşsunler o kadar seviyorlarsa
tercih
İyi anlaşırlar
hiç tasvip etmiyorum
amaç para derken