+1 yılE zaten. Bizim kadınlarımızın cinselliğe bu kadar uzak ve soğuk olmasının sebebini söyleyeyim erkekler.
Kızmayın beyler.
Neden mi?
Tc Erkeklerinin Yüzde Doksanının Kısır döngüsü;
1 - Karı dediğin namustur abi bakire olmayan kızla evlenilir mi biz erkeğiz sonuçta yaparız, Saçma sapan konuşmasınlar.
2 - Evlenir. Karısı Bakire olduğu için iğrenç bir Ego, kendini adam sanma süreci. Karısı Kendisinden önce başka kimseyle olmadığı için performansım kötü bile olsa beni başkasıyla kıyaslayamaz düşüncesi, rahatlama.
3 - Kadının Kendini bir eşya, seks Kölesi gibi hissetmesi, vücudunu tanımaması, put oluş.
4 - Erkeğin orada burada 'Benim karı hiç bir şey bilmiyor bu da kadın mı A**?' diye iğrenç konuşması
5 - Özellikle Rus kadınlarını, Türk kadınları haricindeki bütün yabancı kadınları Övme süreci
6 - Evdeki Eşine Ağır psikolojik ve cinsel şiddet
7 - İhanet.
8 - Evdeki kadının gözünü açıp Erkeği gizli gizli boynuzlaması.
9 - Bu Şeref Yoksunu Herifin bütün bunlar olduktan sonra Yine yine yeniden orada burada Kadınları aşağılaması, yabancı kadınları övüp övüp bitirememesi fakat Kendi ülkesindeki kadınlara gelince ********* söylemek istemediğim bir şeye dönüşmesi.
10 - Yine Madde 1 e dönmesi
11 - Bu kısır döngünün sürekli devamı.
Türk kadınlarına Hakaret eden ve bu zihniyette düşünen bütün erkekler Boynuzlanmaya, çocuklarının başkasından çıkmasına mahkumdur.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet mesela neredeyse 1 sene oldu evleneli hala yatağa geçerken isteklerimi söyleyemiyorum inlememek için kendimi kasıyorum mesela kocama oral yapiyorum sende yap demiyorum vs oyle dersem hakkimda kotu dusunur ne orr.. p der diye toplum baskisi hep boyle gorduk biz.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence bunu bir sebep değil insanlar ne düşünür ne der diyenlerin kafasında olan bir şey.
Yoksa ben istediğimi yaparım toplumdan banane benden topluma ne10 Yorumla
+1 yılMaalesef evet. Yıllarca kadınlar bu konuda köleymiş gibi görüldü. Bazı coğrafyalarda kadın hiç mutluluk doyum görmeden belli yaşlara kadar geldi. E bir de düşünsenize; erkeğe "Aç oğlum göster" diyip kız çocuklara ise "mahrem kimse dokunamaz, dokunurlarsa hayatın biter" gibi şeylerle büyütüldü. Bunlar varken kadın nasıl kendini saklamasın, baskılamasın ki
31 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet özellikle bu ülke cinselliği yabancı ve aç bir ülke. toplum baskısı yüzünden kadınların cinsellik konuşması yanlış bir şey gibi görülüyor ve sanılıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet. Hatta biliyor musunuz bazı yerlerde bazı kadınlar varmış ki boşa-lmaya bile çekiniyorlarmış. Kocaları sen bunu nerden biliyorsun ir-ispi diye kızıyormuş. Binlerce kadın sırf kocasi yanlış anlamasın diye yatakta keyif almayı kendine yasaklıyor. Korkunç bişey. Kadınlar bu dünyaya cefa cekmeye gelmiş
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMaalesef ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılO izin verenlerinde ismi belli zatende... ama bahsettigim gibi hayatı zindan etmekte olmaz yazık oluyor kadinlara
+1 yılToplumu kafasına ve yatak odaısna alan kadınlar için evet.
20 Yorumla
+1 yılMaalesef. Kadın cinsellik hakkında konuşamaz ayıp diye diye büyütüldük hep. Kadınlar cinsellik hakkında bir şey söyleyince hemen kötü ithamlarda bulunuluyor
41 Yorumla
+1 yılGünümüzde cinsel duygularını bastıran kadın görmüyorum... O yüzden ortalık karıştı kimin eli kimin cebinde belli değil...
20 Yorumla
+1 yılHem de çok büyük etkendir. Çocukluktan ilmek ilmek işleniyor olmazlar, haramlar, ayıplar vb. Zaten Türkiye de canlı örneğidir bunun.
10 Yorumlaevet ama kadınlar da bu denli ezik olmasın, tamamen o bu ne der diye yaşayan zombilere dönüşmüşler itici
10 Yorumla
+1 yılKadına o baskı ilk regl olduğu andan itibaren önce ailesi sonra çevresi tarafından zerk edilir
10 Yorumla
+1 yılBastıran değil de gizlemesine neden oluyor
Yoksa ki bastırmak ne mümkün11 Yorumlaİllaki etkiliyor gimde seçimde güvende
10 Yorumla
+1 yılEvet en önemli etken baskilar
10 Yorumla
+1 yılSadece toplum baskısı değil dini değerler de etken
10 Yorumla
+1 yılçoğu kadın biz erkekler kadar istekli değil
10 Yorumla
+1 yılSadece toplum değil aile baskisida var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvwt öyle maalesef.
10 Yorumla
+1 yılTabii
10 Yorumlatoplumu kımse sallamıyo artık
10 Yorumla
+1 yılTabii ki de öyle
10 Yorumla
+1 yılMaalesef
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki