Cinsel Yaşam Oral çekmek istiyorum, neden istiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Oral çekmek istiyorum neden istiyorum Oral çekmek istiyorum, neden istiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Hiç yapmadıysan meraktandır, yaptıysan taraktandır, hoşuna gitmiştir. Bunu gerçekten burada neden diye soruyorsan aranıyorsundur diye tahmin ediyorum. 0 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Merak ve içgüdüsel istekler... :)) Önemli olan ne zaman kiminle oşacak olması. Bu konularda ağzı sıkı biri ya da tek seferlik bir yabancı lazım 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Benimki hazır tertemiz yeni duştan çıktım gel istediğin kadar çek, böylelerinin çok severim 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Tam orallık bişi var bende. Hatunlar öyle diyor en azında off tam orallık diye 😌 0 0 Yorumla
RoxanaRojin Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 92% +1 yıl Nedeni cok cesitli olabilir seninkini ancak sen bilebilirsin 🤗 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Sadece oral ile kalmaz. Öncelikle bunu bilmelisin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sadece oral ile kalsa ileri gidilmese düşünür müydün peki? oralın sonunda da bırakmadan devam ediyor musun yoksa sevmiyor musun? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hep p*rnolardan görüp iştahın açılıyor :D kesin ondan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bildin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu konuda asla yanılmam :D çünkü hiç bi kız ya da kadın pek istemez ama öyle bi yapıyolarki ulan diyosun bende yapmak istiyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sanirim bazen ben de bunun hayalini kuruyorum. Oral yaptirdigimi hayal ediyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sana da yapılmasını istermiydin ve nasıl bir penise yapmaktan zevk alırdın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bağımlılık yapmıştır keyifli olur birde çikolata sür ağızın tatlansın 😉😂 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok p*rno izliyorsan canın istiyordur meraktan tabii ama Eskişehir de isen yardımcı olurum 0 0 Yorumla
IchBin_Buse_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Oral çekilen bir şey değil 2 1 Yorumla DreamGhosters +1 yıl Sen tarif etsene bilmeyenler öğrensin Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Aynı şeyi ben de istiyorum. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. her kadın ister bunu bir mucize yok yani 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gellll anlatayım 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Oral çekilen bir şey değildir a cahil 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İşini bilen kadınsın 😀 0 0 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Gel halledelim 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İzlemişsin canın çekmiş 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seviyorsundur 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çünkü zevkli 0 0 Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. canın istiyor 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Çünkü zevkli 0 0 Yorumla
ragingbull34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Bekliyorum :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Hiç yapmadıysan meraktandır, yaptıysan taraktandır, hoşuna gitmiştir. Bunu gerçekten burada neden diye soruyorsan aranıyorsundur diye tahmin ediyorum.
Merak ve içgüdüsel istekler... :)) Önemli olan ne zaman kiminle oşacak olması. Bu konularda ağzı sıkı biri ya da tek seferlik bir yabancı lazım
Benimki hazır tertemiz yeni duştan çıktım gel istediğin kadar çek, böylelerinin çok severim
Tam orallık bişi var bende. Hatunlar öyle diyor en azında off tam orallık diye 😌
Nedeni cok cesitli olabilir seninkini ancak sen bilebilirsin 🤗
Sadece oral ile kalmaz. Öncelikle bunu bilmelisin.
sadece oral ile kalsa ileri gidilmese düşünür müydün peki? oralın sonunda da bırakmadan devam ediyor musun yoksa sevmiyor musun?
hep p*rnolardan görüp iştahın açılıyor :D kesin ondan
Bildin
bu konuda asla yanılmam :D çünkü hiç bi kız ya da kadın pek istemez ama öyle bi yapıyolarki ulan diyosun bende yapmak istiyorum
Sanirim bazen ben de bunun hayalini kuruyorum. Oral yaptirdigimi hayal ediyorum.
sana da yapılmasını istermiydin ve nasıl bir penise yapmaktan zevk alırdın
Bende bir erkek olarak erkeğe oral çekmek istiyorum.
Bağımlılık yapmıştır keyifli olur birde çikolata sür ağızın tatlansın 😉😂
Çok p*rno izliyorsan canın istiyordur meraktan tabii ama Eskişehir de isen yardımcı olurum
Oral çekilen bir şey değil
Sen tarif etsene bilmeyenler öğrensin
daha fazla zevk alıyorsundur
Çekecek derdin varmış, sabır diliyorum.
Aynı şeyi ben de istiyorum.
her kadın ister bunu bir mucize yok yani
sen agzi in yadini biliyorusn ya
Buyur yardımcı olalim 🙄
Gellll anlatayım
Oral çekilen bir şey değildir a cahil
İşini bilen kadınsın 😀
Libidon yüzünden olabilir.