Günde 3-4-5.. elim durmuyor o da istiyor deliricem. biriyle yaşamak istesem dışardan cüretkar görünüyorum ama nasıl utangacım nasıl odaklanamıyorum mevzuya kendimi beğendirmeyi sevdiğim için alacağım zevke odaklanamam ilişki yaşasam biriyle. hala bakireyim, ucunu görmedim mevzunun hiç. mastlamaktan sıkıldım artık fanteziler p*rno havada uçuşuyo bunun bi çözümü yok mu ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden seni arzulayan biri ile sohbet edip cinsel zevklerini keşfederek yeni hazlara yelken açmıyorsun. çekinmene gerek yok uyum olursa ileri gitmeden veya sen istersen devamını yapacak şekilde tutkulu bir ilişkiye nasıl bakarsın. sadece oral önsevişme sürtünme olsa mesela kendi elinden daha güzel olmaz mı? sen ne kadar ciddisin ve burcun ne?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbak bibot bile sitem ediyor bayram bayram bu acımasızlığına soran
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynısıyım saat geç olunca elimi atıyorum şorttan içeri.. çözümü kendine bi mastürbasyon programı yapmak. Belirlediğin günler dışında yapma. Ben deniyorum ama olmuyor. Manita yapmak lazım ancak böyle diner bu azgınlık
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
40Cevap
Kanka bence ilişkiye girmeden yüzeysel sevişme ile libido en azından rahatlatılabilir. Kafanda "nasıl olsa temas yaşayacam" rahatlığı olur, başka türlü aklında hep "yapmayacam" düşüncesi olunca istekte artıyor masta yöneliyor. Bu tarz ön sevişme şeyleri gayet iyi olurdu bence, ben bunu düşünmeye başladım, hiç ilişki yaşamadım henüz.
00 YorumlaOn bin adım at, kitap oku, plates yap kafayı oradan uzaklaştır günde birkerede mastürbasyon yaparak oranı odullendir. Bunlar kesiyorsa devam et, kesmiyorsa kendine oral yapacak birini bul, sadece oralla bosaltsin ileri gitmesin
00 Yorumla
+1 yılBosaliyor ama rahatlayamiyorsun buda devamni istemeni sagliyormastindan cok daha zevk alacgin sekild eyonel. Birjleriyle mesajlas konus ya da giruntuku konus belki burada doyumu tadabilirsin
10 Yorumla
+1 yılSelam askim hiçbir fikrim yok ancak yalnız değilsin bu konuda :d ilk ilişkini düzgün biriyle yaşarsan sonradan kötü hissetmezsin diye umuyorum mwah
10 YorumlaÇözümü partner bulup doya doya sevişip seks yapmak😉
10 Yorumla
+1 yılÇözümü yapacaksın , yaptığım zamanlarda hiç mastürbasyon aramadım bu aralar mastçıyım
10 YorumlaMerhaba sizi deneyimim ile yavaş yavaş zevkten ucurabilidim yazarsanız anlayabilirsiniz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sıcak hava azdırır hele bide haaytında biri varsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇözümü bu tip konuları çok düşünmemen olacak, canım gelebilir ama gerçek bu.
00 Yorumla mastürbasyon tekniğini depiştir güzel teknikler var Buradan kime teknik verdiysem teşekkür ettiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaaşallah , maaşallah 👍😂😂😂 devam devam..
01 Yorumla- +1 yıl
Elin yorulmuyor mu peki?
+1 yılvallaha yok. ama hergün kurufasulye yersen azalıyor :D (şaka değil bilimsel )
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bir bakire bulursam sonuna kadar yaşayacağım. Size de tavsiyem tat vermiyorsa artık evlenin ya da benim gibi yapın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3-4-5 ne yara yapacaksın yapısını bozacaksın abartma arkadaşım
02 Yorumla
Soran+1 yılSesli kahkaha attim ahbssbbabahahaha
Cevap sahibi+1 yıl😄Azgn olmanı anlıyorum ama tut kendini gerçekten yazık bak
Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. uğraşacak başka şey ler bul yalnız kalmamaya çalış, yalnız kaldığın an aklına hep fanteziler gelir durduramazsın mlsf
00 Yorumla
+1 yıldaha ne ıstıyorsun haz almana bak ıste buldunda bunama :):):):):):)
00 YorumlaKısacası özgüvensizlik
12 Yorumla
Soran+1 yılKanka napmalıyım sence bekaret mevzuları ülke falan bizi törpüledi sevişmelimiyim artık
+1 yılLibidonun 30 derecede kabarması durumu bu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle tanışmalısın bence
00 Yorumla
+1 yılYangın var yine burada... Verde kurtul.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla azalir istegin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aynindert bendede var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKasa kasa p*rno bağımlısı olmuşsun
010 Yorumla
Soran+1 yılNAPICAM YAA
Cevap sahibi+1 yılAlışkanlıklarını değiştirmekle başlayıp, kendini değiştirme yolunda adımlar atacaksın.
Soran+1 yılAlışkanlıkları değiştirmek derken, kendimi kasmayıp sevişecek miyim yani
Cevap sahibi+1 yılŞöyle diyelim; kabaca, evet.
Soran+1 yılYa ben batıl şeylere çok inanırım bir kere verince hep vermek istiyormuşsun ve ben aşırı azgınım sürekli ilişkiye giren biri çirkinleşirmiş abartıp bokunu çıkarırım işin
Cevap sahibi+1 yılBelli, öylesin. Zaten bu sebeple kendini değiştirmen gerektiğini yazmıştım. Yoksa direkt seviş yazmak basit.
Soran+1 yılKafasi calisan birine benziyorsun yasin kac
Cevap sahibi+1 yılSağol be:)))) 41.
Soran+1 yılNerdeyse 22 yasina basicam hala guzel gorunme konusunda cok takintilarim var se1ks esnasinda partnerim ya bir taraflarimi kotu bulursa ya libidosunu dusurursem ya yanlis bir sey yaparsam ve garip gorunursem gibi dusuncelerim var bunlar anlamsiz ve asli olmayan seyler de olsa kendimi durduramiyorum
Cevap sahibi+1 yılİlk aşamayı gerçekleştirmişsin; kaygılarının anlamsızlığını anlamışsın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir iki üç dört tamam daha da katlanamam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sexting denedin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhep havalardan annemden biliyorum
00 Yorumla
+1 yılBul birini sadece oral yaptır
00 Yorumla
+1 yılfantezilerini merak ettim
00 YorumlaHayır yok
00 YorumlaAma sıcaklarda destekliyor
00 Yorumla
+1 yılŞu an sana çok ihtiyacım var.
Antalyadaysan00 Yorumla
+1 yılBnde ayniyim o icimizde olan birsey