Bana aşık 4-5 kere seviştik bakire olduğu için sürtünerek sevişiyoruz bazen eve gittikten sonra morali bozuldu bazende hiç morali bozulmadı seviştikten sonra hosuna gitti sorduğumda ilk kaçak cevaplar verdi sen ilk defa benimi öpüyorsun felan dedi sonra ilk defa bişeler yaşamadığına yemin etti sizce inanmalımıyım?
Beni kaybetmemek için yalan söylüyor olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaptıysa da kabullen. Her sağlıklı kadının seks yapmaya hakkı var. Bu devirde kendini kocasına saklayan pek yok.
kardesım kabullenicem ama bana doğruyu neden soylemıyor?
Korkuyordur. Belki de doğruyu söylüyordur.
kardesım olmus babasının uzerıne yemın edecek kadar ilerliyor doğru soylediğini nasıl anlayabilirim
Nden kabul edecek başkasının işini gorüp bıraktığını nden alsin ne kadar zekisiniz. ya
Seks karşılıklı yapılan bir eylemdir. Erkek işini görüp bırakmaz. Kadın ve erkek seks yaparak kendilerini tatmin ederler. Her sağlıklı kadının seks yapmaya hakkı olduğunu söylemiştim. Anlamadın mı?
Tm adam neden alsin onu yapan alsaymış ozm sonuçta ilk i değil ben olsam selam vermem şahsen
İlki olması şart değil. İnsan sevdiğini her şekilde kabul etmeli.
Gurur yoksa neden olmasın ozm rus alsin peşin peşin manken gibi kızlar bence
Ama Rusların çoğu bakire değil. Gururla alakası yok.
Onu diyorum ztn eğer bakire degikse rus alsin en azindan sadık güzel masrafsız türklere göre
Tecrübelidir, Çünkü öylesinin tecrübeli olduğunu tecrübe ettim
nasıl anladınız hocam?
Şüphe ettim bu kaçamak hareketlerden araştırdım sonra haklı çıktım
kacamak hareketler derken hocam nasıl hareketler sergiliyordu? Biraz ornek veririmisiniz
Bak senin yukarıda anlattığın gibi
hocam pekı bu konu hakkında biraz konusabilirmiyiz?
şu an daha fazla detay konuşamam, sen onun telefonuna spy felan at ama kesinlikle çaktırma foyası ortaya çıkar
spy ne oluyor hocam?
Program bütün bilgilerini takip edebiliyorsun, hızlıca yükleniyor çeşitli programlar var, gizlice yüklemen ve hiç söylememen lazım, yasal olarak başın ağrımasın diye bir açık yakaladığın zamanda bile söyleme , ya arkadaşın söyledi de ya da başka bahaneyle ayrıl.
Heyecan ve utangaçlık yoksa tecrübeli
nasıl anladınız tecrubeli oldugunu?
Bunlar yoksa rahatsa alışık olur herkes sonuçta özel bir şey bu daha önce yapmış ki görmüş heyecan utangaçlık olmaz
ılk geldiğinde baya utangaçtı bir şişe votka içti
rahatlamak ıcın
Seninle ilk olacağı için içmesi şüpheli geldi bana şimdi
nasıl hocam suphelı geldı? suphelı olan nedır
Niye içiyor ki bana garip içine de almıyormuş niye içtiğini şüphelenirdim neyse içen kız istemem zaten uzaklaşırım
normalde o kadar ıcmez hızlı hızlı içti ilk defa benımle eve gelmıstı utanmıs olamazmı?
Bilemem zaten iki türlü de kabul ediyorsan uzatma bence
Alakası yok ben ilk yaptığımda hiç utangaç değildim çünkü zaten rahattım yanında, asla bilemezsin o itiraf etmediği sürece
@ballismus pekı kardesım ıtıraf edermı sence?
Zannetmiyorum
@ballismus pekı bu anlatıklarımdan sence yasamıs gibimi kardesım?
Sürekli o konuyu aç bıktır en sonunda itiraf eder sanırım ama aranızdaki sevgiye saygıya zarar vermeden. Bende öyle olmuştu aldatmıştım en sonunda bıktım itiraf edip başımın etini yiyordu
zaten olsada anlatmaz dıyorsun
Of geçmişi niye kurcalar insanlar anlamış değilim
Kesinlikle yalan
nasıl anladınız hocam?
Sna söylemez ama yalan söylüyor ıllaki olmuştur. bu zaman da karar senin
Başkasıyla mi yapmis