Tüm ilklerimi yaşadığım sevgilimle müthiş bir çekimimiz vardı, tartışsak bile temassız duramıyorduk, günlerce evde kalıp sıkılmıyorduk, ayrıldıktan sonra da birkaç kez birlikte olduk dayanamayıp ama şu an ondan başkası bana çekici gelmiyor. Dışarıdan beğensem bile asla cinsellik düşünemiyorum, iğreniyorum hemen. Sevgilimi çok özlüyorum, hep onu düşünüyorum ve kimseyle bu uyumu yakalayabileceğimi sanmıyorum. Siz de böyle bir şey yaşadınız mı? Düzeliyor mu zamanla? Unutmam için bir çözüm var mı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNasıl düzelir abi dersen yeni bir aşka yelken açarsan biraz onu onu unutursun belki ama biliyorsun her erkek farlı bir kimsedir ve eski sevgilin ile aynı olcak diye bir şey yok hiç bir zaman eski bir arkadaşım vardı bayan biz çok açık ve net gizli saklı olmadan konuşurduk onunla onu istememiş ve sevmiyorum seni demiş ayrılmış bir sürü olay olmasına rahmen onunla geçirdiği zamanları unutamadığından bahsetmişti bana uyum cinsellik vesaire bu unutmama varya bir ömür saplanır bıçak gibi insana Üstelik evli olsan bile başla bir bay ile heleki cinsellikte ve diğer şeylerde uyumsuz bir kimse olursa eski sevgilini hep yad edersin inşallah böyle bir şey yaşamazsın bu en beteri tekrar bir araya gelmeniz imkansızmı? onun ile bir araya gelmen imkansız bir şeyse artık olayı zamana bırakacaksın zaman her şeyin ilacı derler ben senin yaşadığını yaşadım artık eskisi kadar alevlenmiyor ve özlemiyorum bir enstantaneye dönüştü aklımda artık hayat varya çok acımasız bir şey onunla olmak evlenmek isterdim ama artık imkansız evlendi ve boşandı bende evli bir kimseyim artık yaşandı ve bitti
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYazıyı okuyunca eski sevgilim sandım bir an :D
Daha çok yeni ama. Bir iki sene geçsin aradan, muhakkak düzelecek bu durum.18 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilinde mi böyleydi 🥺 yazık kıza ya sen nasıldın peki?
- +1 yıl
Bizim ilişkimiz 2.5 yıl sürmüştü. Belki bir süre böyle bir şey yaşamış olabiliriz ikimiz de. Sonra düzeldi ama. Düzeliyor yani. Yeri doldurulamayacak kimse yok dünyada.
Soran+1 yılUmarım biter, sorun şu ki ben unutup nefret edip soğumaya çalıştıkça beni arayıp hayatını anlatıyor ve bir şekilde iletişim kuruyoruz. Beni bu kadar kolay unutacağını düşünmemiştim, hani çok seviyordun falan deyip sinir bozuyor. Köpek gibi üzülüp ağladığımda bile düzeltmeyen insan şimdi kendi yoluma bakmaya çalıştıkça kendini unutturmuyor. Neden böyle bu? Bi erkek bunu neden yapar ya iyiliğimi düşünse beni unut falan demez mi?
- +1 yıl
Bencilliği ve çıkarcılığı ağır basmış olmalı. Biz de ayrıldıktan sonra 1 yıl kadar iletişimde kaldık. O şekilde olmuyor yani. Engelle her yerden. Bir daha konuşmamanız gerekiyor kesinlikle.
Soran+1 yılSen iletişimde kaldığın için pişman mısın yani süreç için kötü mü oldu?
- +1 yıl
Ben pişmanım. Keşke ayrıldığımız gibi görüşmeyi kesseydim. Belki son bir veda konuşması yapılabilir ama sonrasında kesinlikle muhatap kesilmeli. Çok özleyeceksin ama yapacak bir şey yok maalesef.
Soran+1 yılHaklısın mantıklı olan o çünkü ayrılık öncesi yapılması gerekenler yapılıyor zaten, ayrılığa geldiği an net olunup gidilmeli. Ben de böyle düşünüyordum ama ilk defa bir insanı kendim gibi gördüm ve güvendim, yanlış yaptım. Ayrılık sonrası 5 kere buluşup kamp yaptık, seviştik, ayrıyız ama el ele geziyoruz falan iş iyice saçmaladı yani. Seviyorum diyor ama çocukta bir adım da yok halbuki benim hazır beklediğimi de biliyor. Değersizlik silsilesi ya resmen. Umarım bir an önce biter ve yoluma bakarım, zamana bırakmalıyım dediğin gibi. Teşekkür ederim yorumların için
- +1 yıl
Şimdi özele girdiği için detay veremiyorum buradan ama anlattıklarına bakılırsa çok fazla benzer durum yaşamışız. O yüzden benim önerdiğim yoldan gitmeni tavsiye ederim. Bol şans. :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmak istemeniz asla unutmanızı sağlamaz bilakis unutmamanıza etmen olur.. Düşünmemeye çalışmak için kendinizi zorlamayın ve birinden gerçek anlamda elektrik alamazsanız başka birini de hayatınıza almayın.. Ten uyumu diye nitelendirdiğiniz olay bence o insana beslediğiniz duygulardır.. Eğer hala özlem varsa bu da demek oluyor ki o insanı kafanızda ya da ruhunuzda bitiremediniz.. Başka biri ile de olmak için acele etmeyin.. Keyifli geceler..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yaşadım böyle durum ve başkasıylada oluyor sadece o ilkti diye kafanda özel bir yerde oluyor tabi başkasıyla olunca hatırlamıyorsun bi özelliğide kalmıyor yinede biraz kendini zorla başkalarına şans ver ama herseyden önce sabır yani çok yeni daha ayrılık
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
+1 yılNe turlu unutursun bilmem ama yeter ki evlenme aklibdan cikmayacak cunku bu sekilde takil herkesle daha iyisini bulunca unutursun zaten dost hayati filan yasa takil gez toz tek gecelik takil fb filan yap ne bileyim
00 YorumlaUnutman için onu hatırlayacak şeyleri yok etmelisin ve düşünmemelisin sen düşündükçe onun enerjisi sana gelecek ve rahatsız hissedeceksin
00 YorumlaSeni köpeği yapmış evlenecek ve karısından sıkıldıkça sana gelecek :)
00 YorumlaUnutamadığın için böyle, birkaç ay geçsin yeni flörtler edin geçicektir
00 YorumlaBenimki de oyle gitti biriyle evlendi.. mesj atıp duruyor evlisin olmz diyorum
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç. Ayrılıp sadece seks için mi görüşüyorsunuz şimdi
00 Yorumla
+1 yılkısa surelı baska bırıyle olarak bence
05 Yorumla- +1 yıl
farklı tenler farklı zevkler demektır bunu sakın unutma
Soran+1 yılO benden önce günlük birçok ilişki yaşamıştı, 1 sene sonunda ayrıldığımızda hiç kimse çekici gelmiyor sanki temiz değiller gibi tiksiniyorum. Seni istiyorum hep demişti. Öncesinde deneyimlemiş biri olarak o bile bunu diyorsa benimki çözüm olur mu? Bir de kendimden soğumak istemiyorum böyle günlük ilişki falan
- +1 yıl
detayları anlatabılırım ama gızlısın
- +1 yıl
yardımcı olabılırım konusarak
- +1 yıl
Bazı duyguları kendin için yasamalısın
Neden ayrildin o zaman?
12 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şehire taşındığı için o ayrılmak istedi diyeyim. Oldurmaya çalıştığın halde karşı taraftan olumsuzluk gördüğünde sen kalır mısın? Ten uyumuyla ilişki yürümüyormuş ama ayrılık sonrası en zor olan oymuş
İlk bir olur ilkler nedir
00 Yorumla
+1 yılSana faydası yoksa unutucan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Biri çıkar unutturur merak etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇivi çiviyi söker
00 Yorumla Tamamıyla senin yapınla alakalı
00 Yorumla
+1 yılUmarim unutturur birisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri neden yok hayatında
00 YorumlaNe zaman bitti
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay önce
Soran+1 yıl1 senelik
+1 yılMotor gücü
00 Yorumla