Kız kankam beni çok kıskanıyor?

Bu sorum öncelikle kızlara. Lütfen kızlar görüp geçmeyin. Benim çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var adı Havva. Yani en sevdiğim 5 arkadaşımdan birisi. En iyi arkadaşlarımdan 4 tanesi erkek, 1 tanesi Havva. Ama Havva yüzünden sevgilim yok. Çünkü beni çok kıskanıyor ve ben sevgili bulduğumda içine kapanıyor ve neredeyse bunalıma depresyona filan giriyor. Açıkça rahatsız oluyor, imalı laflar edio tripler atıyor. Bende onu aşırı sevdiğim için sevgilim yok. Hatta onunla arkadaşlık dönemimizde 4-5 tane farklı kız benimle çıkmak istedi veya bazıları öylesine ilişkiye girmek için. Ama ben sürekli reddettim. Baktım olmuyo Havvayı ben çok seviyorum. Ulan dedim o zaman biz birlikte oluruz dedim. Ama onada yanaşmıyor. Abi peki bu kız yıllardır ne istiyor 😄. Hani bazen kızlar der ya "Sevgili olmayalım ama sevgilin de olmasın". Bak aynı öyle. Hatta öyle bir video çıkmıştı karşımıza. Bana gösterip demişti ki "bu aynı ben". Bide sevgilim olursa zaten onu ihmal etmem. Tüm üniversite çok yakın arkadaş olduğumuzu biliyor yani sevgili olacağım kız ses etmez bile. Etse de ben dengeyi koruyucam yani. Kızlar sizce arkadaşım ne istiyor? Onu asla bırakmiycami bazı çok kötü olaylarda bile ispatladım. Kızlar genelde böyle yapar mı? Yapsalar da niye yaparlar 😄
Kız kankam beni çok kıskanıyor?