Bu sorum öncelikle kızlara. Lütfen kızlar görüp geçmeyin. Benim çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var adı Havva. Yani en sevdiğim 5 arkadaşımdan birisi. En iyi arkadaşlarımdan 4 tanesi erkek, 1 tanesi Havva. Ama Havva yüzünden sevgilim yok. Çünkü beni çok kıskanıyor ve ben sevgili bulduğumda içine kapanıyor ve neredeyse bunalıma depresyona filan giriyor. Açıkça rahatsız oluyor, imalı laflar edio tripler atıyor. Bende onu aşırı sevdiğim için sevgilim yok. Hatta onunla arkadaşlık dönemimizde 4-5 tane farklı kız benimle çıkmak istedi veya bazıları öylesine ilişkiye girmek için. Ama ben sürekli reddettim. Baktım olmuyo Havvayı ben çok seviyorum. Ulan dedim o zaman biz birlikte oluruz dedim. Ama onada yanaşmıyor. Abi peki bu kız yıllardır ne istiyor 😄. Hani bazen kızlar der ya "Sevgili olmayalım ama sevgilin de olmasın". Bak aynı öyle. Hatta öyle bir video çıkmıştı karşımıza. Bana gösterip demişti ki "bu aynı ben". Bide sevgilim olursa zaten onu ihmal etmem. Tüm üniversite çok yakın arkadaş olduğumuzu biliyor yani sevgili olacağım kız ses etmez bile. Etse de ben dengeyi koruyucam yani. Kızlar sizce arkadaşım ne istiyor? Onu asla bırakmiycami bazı çok kötü olaylarda bile ispatladım. Kızlar genelde böyle yapar mı? Yapsalar da niye yaparlar 😄
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sağlıksız bir ilişki kız aslında sana aşık paylaşmak istemiyor ama seninle sevgili olmaya da korkuyor peki sen ne istiyorsun? Belli ki sen de boş değilsin o zaman bunun adını koymak lazım eğer bununla sevgili olmayacaksan bu kız hayatında olduğu sürece kimseyle sevgili de olamazsın illa sevgili olalım adını koyalım diyorsan bu konuda adımlar atacaksın ne istediğini bilmesini sağlayacak adımlar atman gerek
07 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi kanka kızı eski sevgilimden de çok sevdiğimi ona kanitladim. O rahatsız olmasın diye belki hayatımdan 12 filan kızı çıkardım. Ona onu ne kadar aşırı çok sevdiğimi ispatladim. Daha ne yapayım ben
- +1 yıl
Geri çekil. Onun için vazgeçilmez olduğunu biliyor ona sürekli kendini kanıtlamandan zevk alıyor. Sen zaten onun elinin altında olduğun için seninle sevgili olmaya gerek duymuyor. Bu durumdan rahatsızsan rest çekeceksin sonra geri çekileceksin seni kaybetmeyi göze alamıyorsa sana gelir gelmiyorsa da bu kadar zaman boşa emek vermişsin demektir
Soran+1 yılAbi ben illahada sevgili olalım demiyorum. Ama yani sevgili olursakta süper olur. Farketmez yani Kardeşim seni asla ihmal etmem zaten kendinde biliyorsun bunu. Peki sorun ne? Kendiside başkasını istemiyor.
Soran+1 yılKanka kızın eskiden sevdiği platoniği vardı. Bugün yine ondan konu açıldı. Durumlar gerildi. Pisliğin tekiydi ve ona 3-4 sene onun ne kadar pislik olduğunu ve boşuna kendisini üzmemesini söyledim. Zar zor şimdi ikna oldu ama kendisi farkettiği için. O pisliği hale kalbinde bi yerlerde tuttuğunu biliyorum. Kızın kalbinde hala o var biliyorum, ama benim ona verdiğim sevgiyi ne abisi, ne babası ne de o platonik aşkı da veremeyeceği için beni de kaybetmek istemiyorum. Aslında ben böyle düşünüyorum
Soran+1 yılBenide kaybetmek istemiyor* olacaktı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Senden hoşlanıyor bence ama doğru zamanı bekliyor.
Çünkü bir kız yediremiyorsa bunu çocuğu sevdiği ve benimsediği içindir.04 Yorumla
Soran+1 yılKanka kız bir kaç sene sonra 5 senelik arkadaşım olucak. Tüm çevremiz arkadaş olduğumuzu biliyor ama siz sevgilisiniz diyor. Sakaciktan bile olsa akıllarından geçiyor işte. Eskiden bende onu kıskanırdım ama bunun boşuna olduğunu farkettim çünkü kız sevgilim filan değil ki. Beni ikinci plana atmayacaksa başka bir erkek ile konuşmasında ne sorun var yani
Soran+1 yılYani 5 sene olucak. Doğru hangi zamanı bekliyoruz Allah aşkına
Soran+1 yılOnun eski platonik aşık olduğu birisi vardı. Onun ne kadar pislik olduğunu anlatırım her seferinde. Şimdi Allah'tan o şerefsiz Malatya'ya memleketine geri döndü. Onun yüzünden çok tartışma oluyordu. Ona her seferinde o sana layık değil. Kendini onun için üzme derdim. Şimdiyse onu her yerden engelledi benim için filan. Ama hala arada sırada bile olsa o çocuğun resimlerine bakıyordur diye düşünüyorum. Saklıyordur. Onu bende çok seviyorum. Yani birşeyler denersek sorun olmaz. Ama kız böyle işte. Ona imalı imalı birkaç kez sevgili olalım gibi şeyleri ima ettim ama rahatsız oluyordu. Ulan peki ne istiyorsun🤣
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne