Sekste çok iyi olduğunu iddia edip fos çıkan partnere ne yaparsın?

Sekste çok iyi olduğunu iddia edip fos çıkan partnere ne yaparsın?

Bizim ülkemizde bir erkek meme görmemiş ancak iyiyim diyor bizim ülkemizde profesör çoğunlukla hemcinslerim yahu cinsellik yaşadım diyip hava atan bir nesil var yani cinsellik bir duygudur bu duyguyu abartmayı neden sever bilmiyorum cinsellik de kötü diye bir şey yok sadece insan kendini keşfedecek yani hiç cinsellik yaşamamış bir erkek nasıl bir kadını mutlu etsin ereksiyon bile olamaz çünkü duygusunu yeni yeni öğreniyor kadın öyle
Sevişme öncesi bol keseden attığını düşünürüm; sevişmek dil öğrenmeye benzer. Yolun başında pek bir şey bilinmez, sonra anlıyorum ama konuşamıyorum evresi gelir sonra da pratikle her şey öğrenilir. Söylediği ölçüde iyi sevişemeyen sevgilinin pratiği eksiktir.. Bol bol sevişmeyle daha iyi olur.
Öncelikle zaten sekste çok iyi olduğunu iddia eden, sürekli kendini öven biriyle seks yapmam. Bana öyle insanlar itici geliyor, p*rno izlediğiyle konuşan kişiler de hemen belli oluyor zaten.
Teşekkür ederim
Cevap
9Cevap
Kendi haline bırakırım napicam 😂
Olan olmus yataga atılmışım kullanılmısım daha ne yapiyim iyi taktikti der bırakırım
Bir kez oldu gelmeden önce şöyle yapacam böyle yapacam diye sonra sadece ters ilişki olur dedi bende analdan 4 posta atmıştım. Karnını tutarak gitmişti sabah 😁
Gülerim rencide ederim.
ülke onlarla dolu zaten xd
Deneyimledin mi zkxkxkx
ayn 20 cm dedi 10 cm çıktı hâlâ da değil diye yalan söyledi cetvelle ölç at dedim atamadı
Yok artık zksmsks gelsene ben daha gercekciyim ne dediysem o hem 19 yasindasin cok iyi nssmskz
genelde öyle olmuyo mu klavye delıkanlısı gıbı yazıp gercekte bos cıkmak
Nasıl iyi olunduğunu gösteririm jsjsjs
@paatates hadi cevapla
Son görüşme olur başka bir şeye gerek yok
ülkede böyle insanlardan çok var?
Seks sekstir.
Görmezden gelirim
Kadındır
Ogretiriz 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?