Sevgilim mi fazla isteksiz, ben mi fazla istekliyim?

Ya 1 haftadır onda kalıyorum uzun süredir de ilişkiye girememiştik. İlk günler güzel her fırsatta öpüyor seviyor seks istiyor ama sonrasında geçiyor hemen isteği. Mesela son 3 gündür hiçbir şey yapmadık ve baya mesafeli duruyor.

Önceden de böyle yaptığı oluyordu, birkaç gün beraber kalınca 40 yıllık evli insanlara dönüyor o, başlarda suçu kendimde arıyordum ama anladım ki onun huyu bu. Ben bu adama ne yapayım da görünce dayanamasın sürekli istesin ya. Mesela canı istemiyor ve yarın iş var erken kalkacağız bir şey yapamayız diye kodladı ya kafasını asla akışa bırakıp tahrik olmuyor ne olursa olsun. Sadece mantığına uyan ve canının istediği zamanlarda istiyor. Ama benim onun gözüne bakmam bile yetiyor istemem için :((

Güncellemeler
+1 yıl
Zaten haftaya gideceğim başka şehre ve 1,5 ay görüşemeyeceğiz.
O daha önce çok cinsellik yaşamış ve tecrübeli bu durumun sebebi o diye düşünüyorum ama kendine karşı hevesimi bitiriyor yavaş yavaş farkında değil...
Güncellemeler
+1 yıl
Galiba sorun bazı zamanlar onu başka konularda çok sıkmammış. Sabah yatakta konuşuyorduk, çok sevdiğini felan söyledi ben de seni çok seviyorum ama sana karşı isteğimi hevesimi kaçırıyorsun böyle akşamki gibi kaçınca artık istemiyorum ben de felan dedim. Sen de beni bazen darlayıp sıkıştırıyorsun o yüzden hevesim sönüyor şu an olduğu gibi olgun davranmanı istiyorum felan dedi. Öpüştük kalkacaktır tam, seni istiyorum deyip atladı sonrası seks. sebebi buymuş yani söylediğine göre...
Sevgilim mi fazla isteksiz, ben mi fazla istekliyim?