Hahaha sen öyle san. Yanından zayıf bir kadın geçse kendinden geçersin. Balık etli kadın sevdiğinizi söyleseniz de zayıfların kadınsılığı ve zarafetine hayran hayran bakıyorsunuz. Kaç tane erkekten duydum zayıf kolay çevirilir yatakta o yüzden daha iyi diye
Balık etli ler genelde hız sevmiyor yavaşlik seviyor yatakta onu diyorum sen hız seviyorsan çok iyi ben yavaş ilerlemek istiyorum diyorsan kötü diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Balık etliyse her pozisyonu yapamaz ve erkek zor çevirir.
Ye yapilmasib
Niye yapılmasın,
Zor olur zayıf daha kıvrak olur ama istisnalar da olabilir
Balıketi candır
Hahaha sen öyle san. Yanından zayıf bir kadın geçse kendinden geçersin. Balık etli kadın sevdiğinizi söyleseniz de zayıfların kadınsılığı ve zarafetine hayran hayran bakıyorsunuz. Kaç tane erkekten duydum zayıf kolay çevirilir yatakta o yüzden daha iyi diye
Konu boy kilo değil vucudunu nasıl kullandığı, ayrıca soru soruyosun abazaları bekliyosun peki bu durumda sen ne olıyosun
Kişiye göre değişir kimi istekli olur kimi altta yatar hicbirsey yapmaz, biraz kilolu ama yine de iyidir yumuşacık
Hantal deilse tatlı olur hantal ise izdirap olur😅✋
Ney
Balık etli ler genelde hız sevmiyor yavaşlik seviyor yatakta onu diyorum sen hız seviyorsan çok iyi ben yavaş ilerlemek istiyorum diyorsan kötü diyorum
Kilo boy ile yatak hayati belli olmaz... Arzusuna isteğine cinselliğe bakış açisinia göre değişir
Fizikle alakası yok 100defa mı dicez
Neyle var
Senin gibidide ilk ŞAMSŞAMSWŞLS,
Aşkla sevgiyle alakası var
Benim icin sorun olur kavramakta
Uygulamalı denemeden bilemem ne kadar iyi
Kadına göre değişir
İstekliyse candır can
Kucakta güzel zıplayabilir.. Sen nasılsın
Iyi olabikir denemek lazimm 🙂
Yatağa sormak lazım bence
Yine mi sen skdbsmdnnsnd
Gel abazayi gosterim sna 😁
Off at at
Ney
Ne sevisilir beeeee
Pok gibi
Niyw
Duba gibi kalir öyle esneklik desen yok estetik bir vücut desen yok muhtemelen bakımlı da değildir öğğk midem bulandi
İyi olur iyi
Höm
h
Yeni mi uyandın
yok ya
Nerdeydin
uyumadim u
Ne yaptın sav
Harika olur
güzel olur
Süper olur. Her pozisyon yapılabilir
Çevik