+1 yılZaaf gösteren partnerlerim oluyo her insan verdiği sözü tutamıyo ama evli olduğum için duugusal bağın opmaması benim için çok önemli o yüzden benden sana tavsiye direk şutla
12 Yorumla
Soran+1 yılŞutladım zaten.
- +1 yıl
En iyisini yaptın prenses😉
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılFB ilişkisini bizim toplumumuzda pek içselleştirebilen kimse bulunamıyor.
Öncelikle kurallları ve sınırları bilecek ve esnetmeye çalışmayacak kültür seviyesinde ve olgunlukta olmalı. Kurallara gelince sevgi, ilgi, duygusallık, bağlılık, sadakat, ilgi, kıskançlık, hesap sorma, hesap verme gibi kavramların asla yeri olmadığını bilecek.
FB ile eğlenmeye gidilmez, sohbet muhabbet keyfidir ama hergün saatlerce olmamalıdır. FB ilişkisinde taraflardan birinin veya her ikisinin birden fazla FB'si de olabilir. Kocası, karısı, sevgilisi de olabilir. Onlarla ilgili soru sorma hakkı söz konusu değildir.
FB ilişkisinde tek amaç iki tarafın da cinsel olarak mutlu olmasıdır. Seks amaçlı buluşursun, sevişirsin, bittiğinde kimse kimseye iltifat etmez, sevgi sözleri söylemez. Herkes kendi işine gücüne döner. Buluşmaların da kurallları vardır. Mesela erkeğin iş yerinde moralini bozan birşeyler oldu. Buluşmada sana dert yanamaz. Seks yapmaya gelmiş onu yapacak. Aynı şekilde sen de ona dert yanamazsın. FB arkadaş veya sırdaş değildir. Ve bir taraf diğerine ilişikiyi bitirmek istediğini söylediği anda sorgusuz sualsiz biter. Neden diye sorulmaz.
Bu kurallara türkiye'de uyabilecek olgunluk ve kültür seviyesinde insan bulmak zordur.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Ankara 'daysanız tanışabiliriz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuda ne kadar ciddisin ve gerçekten sende sınırı koruyabileceksen olur bu tarz durumlar. yani duygusuz birilerin bulman lazım çok fena aldatılmış ve hiçbir şekilde bağlanmayan sadece zevkine bakan olmalı. nasıl ve nereden bulduğunla da alakalı ama senin için ne kadar sıklıkla olmalı. kafa yapn yaşama tarzın nedir uyum var mı mesela bu önemli burcun ne mesela?
02 Yorumla
Soran+1 yılAslan burcuyum. Ben istediğim zaman olmalı tabi o da müsaitse. Ayrıca burdan biriyle olması mümkün değil zaten. Reelde tanıdığım biri olmalı ve tabiki mesafe olmamalı.
Cevap sahibi+1 yılilk f*ck im burdandı evet güven zor ama uyum gerçekten buluduğumda daha da güzeldi senin tercihin tabi de sonuçta belli bir tanıma süreci var. aslan burcuydu o da çok iyi tanırım aslan burcunu. iş güç nedir yaşadığın şehir?
İlk duyduğumda “Türkiye’de olmaz len bu” demiştim haklıyım 🙂
11 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef bu dert bende de var. bir süre sonra bitirmek zorunda kalıyorum.. zor bir durum
12 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün birini bulmak zor zaten. Tam istediğimi buldum diyorum. Yine hüsran. Ne yapıcaz biz böyle.
- +1 yıl
maalesef abuk subuk insan arasından doğru seçimi yapmak yeterince zor gerçekten.. ancak zevkimden ve keyfimden vazgeçecekte değilim.. doğru insanı bulmak adına arayışa devam açıkcsı.. tanıyacaz.. tanımak için dialog kuracaz.. anlayacaz.. biraz meşakatli
Bu işte gizlilik önemli ilişki yapıldıktan sonra sen yoluna o yoluna gitmeli, asla yatak haricinde yüzgöz olmamalıdır, seninkiler f. b kurallarını bilmiyor, ihtiyaç duyarsan yardımcı oloruz yeterki sen iste
00 Yorumla
+1 yılYaaaa inanılır gibi değil fuk sana aşık mı olmuş. Biz de derdimiz var sanıyoruz. Şimdi yenisini 2 aya zor bulursun yaa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlar bu arkadaş aranıyor haberiniz olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe?
+1 yılYa bunu kadınlar yapıyor genelde. sana da kadın kılıklı erkekler denk gelmis anlaşılan. Söz vermek kolayda tutmak gerek dimi ama
00 Yorumla
+1 yıldesene isin zor yeni birini bulana kadar da masta talim :( kiyamam sana canim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok mu güzelsin, ayrıca anlamadığım kız f*ck istiyor. Aşk istese neden yaşasın. Erkeklerde garip.
00 YorumlaBak şey yap
İki arkadaşla fucukbuddy ol o xaman böyle sıkıntın olmaz00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılBildiğin jigolo olmuyormu o fb dediğin?
01 Yorumla
Soran+1 yılJigolo para karşılığı olan bir olay. burada para falan yok. İki kişi isteklerini karşılıyor sadece.
Derde bak bizde derdimiz var sanıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam bi or*spu olmuşsun ama sen!!!
21 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon ya. Ben kimseye parayla bedenimi satmadım. En alası sensin kesin.
Antalyadaysan bunu bi konuşalım.
00 Yorumla
+1 yılHahahahahah kervansaray çalışanı olmakta zor
00 Yorumla
+1 yılDuygusal baglama sende c8nsel doyur defet gitsin
00 Yorumla
+1 yılBüyüyünce geçer büyük bul
00 YorumlaAnlıyorsun insanlara, büyülüyor musun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Mesafe çok önemli değilse son fb olurum senin için
00 Yorumla
+1 yılVah vah. Şimdi adaylar sıraya girer merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılYine aynısı olacak. Bıktım bi düzenli bir şey yaşayamıyorum.
- +1 yıl
Olmaz öncesinde konuş tanı sonra degerlendir
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef tr şartlarında zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir de bu var skş arkadaşı 🤦🏻♂️ yazık
01 Yorumla
Soran+1 yılYazık olan ne var ki? Hem size ne?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel bana aşık olanı s... ler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sende bir çekim var o zaman knk
00 YorumlaYalanında dozu var ve kızım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğiştir yine
03 Yorumla
Soran+1 yılİstediğim kriterlerde birini hemen bulamam sorunda o zaten.
- +1 yıl
- +1 yıl
Kriterler ne 😅
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Eeee napalım?
00 Yorumla
+1 yılPeki bisey dicem
05 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
Fucj teklifim var 3 k vereyim artı
Soran+1 yılPara ne alaka ya benim paraya ihtiyacım falan yok. 🤣
- +1 yıl
İhtiyacın olfugu için degil kim şana kendini öyle hissettiren icin
Soran+1 yılGerek yok.
+1 yılOf of
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerdini skym
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme cidden düzgün bir şey yaşayamıyorum bunlar yüzünden...
Cevap sahibi+1 yıl😄😄 bana gel aşık olmam
Gizli Üye(25-29)+1 yılSalla az salla
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat