Selam KS ahalisi! Tek gecelik ilişkiler de cinsel yaşamın bir parçası. Hatta bazıları için vazgeçilmez bir zevk ve heyecan anlamı taşıyor. Oysa bence cinsellik; hem bedeni, hem ruhu doyuma ulaştırdığı zaman güzel. Peki ya sizce?

Selam KS ahalisi! Tek gecelik ilişkiler de cinsel yaşamın bir parçası. Hatta bazıları için vazgeçilmez bir zevk ve heyecan anlamı taşıyor. Oysa bence cinsellik; hem bedeni, hem ruhu doyuma ulaştırdığı zaman güzel. Peki ya sizce?

açık ve net konuşmam gerekirse bu konuda ve kendi penceremden şeffaf bir şekilde bakmam gerekirse ; kesinlikle ruhu doyuracağını düşünmüyorum. karşılıklı hisler yoksa devrede ; o güven, saygı, değer, hoşlantı, sevgi vs. boştur tamamen benim için. bırak ruhu doyurmak cinsel ihtiyacını bile doyurmaz insanın. sırf yapmak olsun diye yapılan anlık bir hazdır.
Bence ruhu doyurmuyor. Aksine ruhun heyecanini bitiriyor. Artık alışıyorsun evlendiğin zaman ya da sevgilin olunca o anı hissedemiyorsun çünkü zaten biliyorsun.
Kalbinde sevgi olduktan sonra her dokunuşu ilk günkü gibi geliyor sana. Senin söylediğin gibi insanlar sadece ruhsal doyumu düşünen gerçek hayattan soyutlanan insandır. Bana göre böyle yaşayanlar her zaman idin peşinden gider. idin peşinden giden insanlarda anca nefsini düşünür. Hayat böyle yaşanmaz bana göre
övünülecek bir halt değil. Evet beden doyar bir şekilde ama ruhun aç kalınca sonrasında o beden tatmini de burnundan gelir insanın
gereksiz buluyorum o yüzden
Kesinlikle katılıyorum..
İki kişiye de iyi gelir gibi düşünülse bile, gelmez.. aksine kirletir.. kadınlar belli etmese de ustlerinde daha ağır yükü olur
Cevap
18Cevap
Geçici bir süre için evet doyuruyor
Tabiki her ikisinide her bedeni hem ruhu doyurduğunda güzel. Tek biri olduğunda yarım kalıyorsun ister istemez..
Hem beden hem ruhen doyabilen insan mutlu insandır bence. Yani sorunun cevabı evet
Hocam tek gecelik ilişki ozelinde de cevabım geçerli içinde zevk heyecan şehvet barındırır. Ruhumu da doyurur bedenimi de diye düşünüyorum. Tam tersi düşünenlere saygım sonsuz.
Anlık haz sadece, ötesi olamaz. Hayvan değilseniz yani.
Tek gecelik bu tarz ilişkiler yaşayanların amacı ruh tatminliği de değildir. Bence doyurmaz. Ruhu doyurmadığı içinde çoğunlukla sorgulanır. :-)
Bilmiyorum, çok fazla tecrübem olmadı, henüz başlıyorum acemiyim 🤭
Bence nefsi körletir, bir gecede doymasini bilen doyar
Ruh doymaz, ancak suyunu akıtır. Yatcan kalkcan hoop yine aynı yerdesin
Tek gecelik ilişkiler ruhu doyurmaktan ziyade sömürüyor
Tek gecelik ilişki ruh için değil beden için. Ruh için ilişkiye bile gerek yok, birliktelik yetebilir.
seks için duygulara gerek yoktur. Tamamen hormonal bir olay.
tek gecelik ilişkiler heyecandır, keşifdir, tutkudur, bilinmezliktir, ne ile karşılaşacağını bilememektir, arzudur şehvettir,
Sevdiğine yaptığın seks daha özeldir
Tenini doyurur belki ama ruhu imkansız..
Günümü doyurur ömrümü değil
Anlık zevkler amaç herzaman doymak olmuyo
Ruha yönelik olduğunu sanmıyorum zaten
tercih edenlere sormak gerek
Doyurmuyor. Asla doyurmuyor, daha da aç bırakıyor.
Doyurmaz en fazla dindirir.
Tek gecede ne ruhu bilader
Ruhu değil bedeni doyurur sadece
Bana göre değil
Gayet tabi
Anlık
Sonrası
Gereksiz bence
Hayır