Sevişmek istemiyorum ailem destk çıkmıyor hayat pahalı çocuk var diye beni boşamkla tehdit eden bu adamla evli kalmak zorundamym?

bende aşık olmak sevmek sevilmek isterdim bundan sonra çocuklu bir kadın olarak boşanmış olsamda gönlüme göre bir evlilik yapamayacam cinsellikten zevk almak sevdiğim adami doyasıya öpmek isterdim ama hiçbiri olmayacak boşansam bile ne kendime bakabilecem nede çocuğuma ben bunun içinmi korudum namusumu böyle bir hayvanla evlenmek icinmi

on yıldır evliyim 32 yaşındayım bir oğlum var ve sevişmek istemiyorum bu adamla sülaleme küfür ediyor ikinci çocuğu istedi beni kandırmak istedi prezervatifi yirtarim haberin olmaz hamile kalırsın demişti bana bende kendim korunuyorum ona güvenmedigim için ama kendim korundugum için hormon aldım iğne falan kilo almama neden oldu obez bir kadınım on yıldır ağzımdan burnumdan getirdi seni boşarım diye yengeleri kilomla alay etti abisi bana her lafı söylermiş allah allah ben gikimi cikarmayacam yaşama sevincim yok kimse beni beğenmez diye bununla evlendim benim eksiklerimi yüzüme vurdu oda akıllı birsey değil o benim eksiğimi görmez ben onun eksiğini görmem dedim evlendim iki ay nişanlı kaldık hemen evlilik hooop iyi b*k yedim ortada kalacam boşayacak beni yıllarca tehdit etti beni boşarım boşarım bende yıllarca bu sala*a yemek yapmadım şimdide yapmıyorum canım istediğinde arpasini hazırlıyorum hayvanın ailesinin yanındada yalvartti gururumu iki paralık etti hayvan bende isterdim beni seven sevdiğim düzgün dürüst temiz kalpli bir adamla evlenmeyi çay içip sohbet etmeyi birbirimize zevkle keyifle hizmet etmeyi bende isterdim bende çocuğum boşanmamı istemiyor bende bu pisliği istemiyorum banada yazık sevişirken zorlanıyorum tiksiniyorum beni evden atacak neden ben ya neden ben hiç böyle hayal etmedim sevişmeyi bende bitirmek istiyorum bu evliliği ama gidecek yerim yok gücüm yok çocuğum istemiyor ailem izin vermiyor ama bu is bitecek eşimin pislik ailesi sevinecek ben ortada kalacam sığdırmadılar beni dünyaya ben bosanacagima değil ortada kalırım diye ağlıyorum yoksa o hayvandan kurtulmak istiyorum işe gittiği zaman gözünün önünde göbek atıyorum bana delir kafayı ye seni bosayacam diyen adama yemekmi yapcam onumu mutlu edecem sevmiyorm tiksiniyorum

Sevişmek istemiyorum ailem destk çıkmıyor hayat pahalı çocuk var diye beni boşamkla tehdit eden bu adamla evli kalmak zorundamym?