Bakireyim bu insanlara neden tuhaf geliyor?

29 yaşındayım ve bakireyim. Arkadaşlarımdan 1, 2 kişi dışında hepsi bir şeyler yaşamış. Ben bu konuları çok konuşamıyorum bazıları beni açık giyindiğim için alkol tükettiğim için vs. olmadığımı düşünmüş. Bazıları da yakın arkadaşlarım olduğu için ve bu konuları pek konuşmadığım için bakire olduğumu anlamış. 'o zevkten nasıl mahrum kaldın? Evlendiğinde sorun yaşarsın. Hiç istemedin mi?' Bu sorularla çok karşılaştım. Tabi ki bende her sağlıklı birey gibi merak ediyorum. Bu yaşıma kadar bakire olmam dini sebepler , namus falan değil yapan insanları kirli gördüğümdende değil Hiç arzulamadığım anlamına da gelmiyor. Kendimi evleneeğim kişiye de saklıyorum gibi güçlü bir düşüncem de yok. Çünkü benimle evlenen insann yapıp yapmadığını da anlayamam dürüst olmadığı sürece. Hani diyorlar ya bakire değilse evlenmem. Çok itici bulurum bunu öyle olsam bile. Ben sadece korkuyorum biriyle bu kadar yakınlaşmaya. Sonrası korkutuyor beni ve benim için çok özel bir insan olması gerekiyor. Tabi ki hayatıma çok aşık olduğum arzuladığım insanlar girdi. Ama yinede cesaret edemedim... Arkadaşlarımın yanında bazen çocuk gibi kalıyorum. Cinsel isteğim yokmuş bomboş bir insanmış gibi ama aksine dediğim gibi çok istekliyim ama böyle şeylerin herkesle olabileceğini düşünmüyorum.

Bakireyim bu insanlara neden tuhaf geliyor?