Cinsel Yaşam Göğüslerime dokunulmasından huylanıyorum evlenince eşime dokundurtmasam kızar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Kendım bıle dokunamıyorum ben napıcam:(( Güncellemeler+1 yıl Bir tane allahın kulu dememiş olur dokunmam :((( Göğüslerime dokunulmasından huylanıyorum evlenince eşime dokundurtmasam kızar mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ablağ bu çok sıkıntı bi durum adam dokunmak isticektir bunu aşman lazım gögüsle ilgili nasıl bi travman var acaba 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tramvam yok sadece acıtmasın yeter hadi ne dıyeyım hassas bır bölge 😐 Yorumla Soran +1 yıl Adam dokunmak ıstıcekmiş miş 🤦🏻♀️ Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Dokunmak istemeyen erkek gaydir abla 😃 sıktırıcak falan bilgin oksun hazırla kendini Yorumla Soran +1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ben bittim😁 Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Ahabhshz aynen bide büyükse daha cok sıktırcak Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendin dokunamıyorsan şizofren olma ihtimalin var apla.. insan kendi kendini huylandıramaz gıdıklayamaz.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Böyle sanki canımı acıtacakmışım gibi hissediyorum o yuzden rahat olamıyorum Yorumla berkatak +1 yıl Dedim ya insan kendi kendine irkilmez bi psikoloğa görün.. başkasına karşı olabilir ama kendine karşı sıkıntı var demektir. Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Huylanmak derken zevk mi alıyorsun? Nasıl istemezsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Diyelim ki penisime dokunulmasından huylanıyorum ve böyle bir ilişkidesiniz. Dokunamazsanız ilerleyen süreçte tepkiniz ne olurdu. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Umrumda değil açıkçası dokunup dokunmamak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten mi, ilginç geldiğini söyleyebilirim. Dokunmak ya da görmek hoşagidebilen eylemler aslında. Siz dokunmaktan ya da görmekten hoşlanmazmıydınız. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen şimdiden kendini alıştır dokun oynamaya başlasana 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Şimdiden mi 🤦🏻♀️😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahdj yani mastürbasyon yaparken dokunmuyosan çok şaşırırım şaka yapma. Yorumla Soran +1 yıl O zamab dokunuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahhadhd işte tamamdır o zaman bu iş daha nee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu beklemiyodum dokunmuyorum dersin sanmıştım e o zaman kocanla da yakınlaşınca yani azınca dokundurursun skdkkdk Yorumla Soran +1 yıl Sadece azınca o zaman djdjsjdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesela birden ellese zaten yine azarsın Yorumla Soran +1 yıl Jsjsjsjjsjs aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun çözüldü o zamann bak bu kadar basitmiş işte kekdjdj Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler o zaman 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim hatunda öyle ya napicam diye düşünüyorum kara kara. 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ne zamandır evlısınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli değilim daha o da senin gibi Yorumla Soran +1 yıl Neler diyor mesela Yorumla Soran +1 yıl Dokunman şart mı kanks fkdkdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal sevisirken acmiyo huylaniyorum diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya tamamda insan öpmek falan istiyor Yorumla Soran +1 yıl Ee sizin tepkınız ne oluyor o sırada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bozuluyorum biraz 😊 ama anlayış gösteriyorum tabii. Bende başka bölgelere yoneliyorum haliyle Yorumla Soran +1 yıl Yine de bırakmıyorsunuz yanı 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok nasil birakiyim libido tavanken Yorumla Soran +1 yıl Mutluluklar size ne dıyeyım 😆😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim size de öyle 🥰 Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Dokunmasını istemiyorsan sütyeni kilitli yap kilit şifresini söyleme 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Salih_tutucu +1 yıl Memelerimin deforme olmasını istemiyorum sadece bakabilirsin de :) Yorumla Soran +1 yıl Belkı kabul eder bir umut 😂 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. şu an öyle olması dogal ama eşin işin içine girince dokunmak degil bırakmasın istiyeceksin bir dolgunsa eşin bitti sende bayıldın 0 1 Yorumla emircan2001 +1 yıl ona dokunmayacak olacak kişi neden evlensin senle pnu çözmek zor Yorumla
burak33_33 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Göğüs olmazsa olmazımizdir. Göğüs okşamak hakkımız EN- GEL-LE-NE-MEZZ!!! 0 3 Yorumla dloohsouse +1 yıl kes bi ya Yorumla Soran +1 yıl :(((( Yorumla burak33_33 +1 yıl @dloohsouse noldu bee hayirdur Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İllaki dokunur. Ama zamanla huylanman geçer 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yatağa bağlayıp gıdıklaması eğlenceli olur 😈 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tecavüz etsin dıyorsun direk Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Fantezi deniyor buna Yorumla Soran +1 yıl Nedense böyle düşünmedim ama neyse Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Bakış açısı Yorumla
sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Öyle bir dünya yokki 😁 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla sordumsoruyu4520 +1 yıl Hiç bir erkek partnerine dokunmadan duramaz Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İstemiyosan zorla değil ya 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Dokunmadıktan sonra zevki olmaz ki 0 0 Yorumla
Bilginbi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Kızar mı sever bile😅😅😅 0 0 Yorumla
adımyavuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yani alışması zor olabilir ama belki sen alışırsın 0 0 Yorumla
AkrepDunyası Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl tabıkıde ısteyecektır 0 1 Yorumla AkrepDunyası +1 yıl mastürbasyon yaptıgında dokunmazmısın kendın Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. o zaman çok hoşuna gider sen istersin dokunmasını. 0 0 Yorumla
Etli_Butlu_Sever Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl ben cok kızarım dokunmadan olur mu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dokunmanız şart mı ya off:(( Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl ebatı nasıl Yorumla Soran +1 yıl 75 😶😶 Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl tamam ben dokunmam Yorumla Soran +1 yıl Saol 😁😁 Yorumla Etli_Butlu_Sever +1 yıl sorun degıl Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Alistirir eşin ilerde 0 0 Yorumla
beyza880 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl E kızar tabii ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki :((( ama huylanıyorum Yorumla beyza880 +1 yıl E onlar için önemli yani Yorumla adımyavuz +1 yıl Dokunmasa da olur Yorumla
bee06ank Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Çok kızar hemde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ablağ bu çok sıkıntı bi durum adam dokunmak isticektir bunu aşman lazım gögüsle ilgili nasıl bi travman var acaba
Tramvam yok sadece acıtmasın yeter hadi ne dıyeyım hassas bır bölge 😐
Adam dokunmak ıstıcekmiş miş 🤦🏻♀️
Dokunmak istemeyen erkek gaydir abla 😃 sıktırıcak falan bilgin oksun hazırla kendini
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ben bittim😁
Ahabhshz aynen bide büyükse daha cok sıktırcak
Kendin dokunamıyorsan şizofren olma ihtimalin var apla.. insan kendi kendini huylandıramaz gıdıklayamaz..
Böyle sanki canımı acıtacakmışım gibi hissediyorum o yuzden rahat olamıyorum
Dedim ya insan kendi kendine irkilmez bi psikoloğa görün.. başkasına karşı olabilir ama kendine karşı sıkıntı var demektir.
Huylanmak derken zevk mi alıyorsun? Nasıl istemezsin
Diyelim ki penisime dokunulmasından huylanıyorum ve böyle bir ilişkidesiniz. Dokunamazsanız ilerleyen süreçte tepkiniz ne olurdu.
Umrumda değil açıkçası dokunup dokunmamak
Gerçekten mi, ilginç geldiğini söyleyebilirim. Dokunmak ya da görmek hoşagidebilen eylemler aslında. Siz dokunmaktan ya da görmekten hoşlanmazmıydınız.
Sen şimdiden kendini alıştır dokun oynamaya başlasana
Şimdiden mi 🤦🏻♀️😁
Hahahdj yani mastürbasyon yaparken dokunmuyosan çok şaşırırım şaka yapma.
O zamab dokunuyorum
Hahahhadhd işte tamamdır o zaman bu iş daha nee
Bunu beklemiyodum dokunmuyorum dersin sanmıştım e o zaman kocanla da yakınlaşınca yani azınca dokundurursun skdkkdk
Sadece azınca o zaman djdjsjdj
Mesela birden ellese zaten yine azarsın
Jsjsjsjjsjs aynen
Sorun çözüldü o zamann bak bu kadar basitmiş işte kekdjdj
Teşekkürler o zaman 😂
Benim hatunda öyle ya napicam diye düşünüyorum kara kara.
Ne zamandır evlısınız
Evli değilim daha o da senin gibi
Neler diyor mesela
Dokunman şart mı kanks fkdkdk
Normal sevisirken acmiyo huylaniyorum diyor
Ya tamamda insan öpmek falan istiyor
Ee sizin tepkınız ne oluyor o sırada
Bozuluyorum biraz 😊 ama anlayış gösteriyorum tabii. Bende başka bölgelere yoneliyorum haliyle
Yine de bırakmıyorsunuz yanı 😂😂
Yok nasil birakiyim libido tavanken
Mutluluklar size ne dıyeyım 😆😁
Teşekkür ederim size de öyle 🥰
Dokunmasını istemiyorsan sütyeni kilitli yap kilit şifresini söyleme
😂😂😂😂
Memelerimin deforme olmasını istemiyorum sadece bakabilirsin de :)
Belkı kabul eder bir umut 😂
Bence dokunulmasi en hoş yer bırak dokunsunn
şu an öyle olması dogal ama eşin işin içine girince dokunmak degil bırakmasın istiyeceksin bir dolgunsa eşin bitti sende bayıldın
ona dokunmayacak olacak kişi neden evlensin senle pnu çözmek zor
Göğüs olmazsa olmazımizdir. Göğüs okşamak hakkımız EN- GEL-LE-NE-MEZZ!!!
kes bi ya
:((((
@dloohsouse noldu bee hayirdur
İllaki dokunur. Ama zamanla huylanman geçer
Yatağa bağlayıp gıdıklaması eğlenceli olur 😈
Tecavüz etsin dıyorsun direk
Fantezi deniyor buna
Nedense böyle düşünmedim ama neyse
Bakış açısı
Öyle bir dünya yokki 😁
Neden
Hiç bir erkek partnerine dokunmadan duramaz
İstemiyosan zorla değil ya
Dokunmadıktan sonra zevki olmaz ki
Meme yoksa ben de yokum 😂
Kızar mı sever bile😅😅😅
Yani alışması zor olabilir ama belki sen alışırsın
tabıkıde ısteyecektır
mastürbasyon yaptıgında dokunmazmısın kendın
Popona dokundurtursun sende
o zaman çok hoşuna gider sen istersin dokunmasını.
ben cok kızarım dokunmadan olur mu
Dokunmanız şart mı ya off:((
ebatı nasıl
75 😶😶
tamam ben dokunmam
Saol 😁😁
sorun degıl
Alistirir eşin ilerde
E kızar tabii ki
Neden ki :((( ama huylanıyorum
E onlar için önemli yani
Dokunmasa da olur