Nişanlımı baştan cikaramiyorum günah diye istemiyor iki ay nasıl dayanacam ben?

eylülde düğünümüz var olmaz diyor onu tahrik etmek için herşeyi yaptım çıplak resim bile attım azarladi sevgimizi kirletme o güne saklıyorum seni dedi telinle duvağinla alacam seni günah dedi imam nikahi yapalım dedim sana yazık olur ben kendimi tutamam o zaman dedi nasıl dayancam ben iki ay sevdiğim adamı öpmek koklamak istiyorum yemin ediyor beni sevdiğine dair annemgil evde yoktu bize geldiğinde kapıyı kitledim anahtari göğüslerime koydum onu öpmeye başladım anahtari ver dedi biliyorsun yerini sen alsana dedim lütfen anahtari ver dedi çaresiz verdim istemeyerek hemen kaçtı gitti benimle o gunden sonra kapalı alanda başbaşa kalmadı onu çok istiyorum ve özlüyorum benmi erkeğim o mu erkek belli değil ilk gecemi yaşanacak hersey nikahi bekleyecem arkadaşlarım anlatıyor onların nişanlısı sevgilisi affetmiyor kendisini isteyen kadını ama benimki gidiyor kaçıyor cinsellikle ilgili konuştum lütfen bu konular hakkında konusmayalim evlendigimizde ben sana kendimle ilgili herşeyi anlatırım konuşunca sana karşı isteksiz kalamam tutamam kendimi diyor ama onu öyle çok istiyorum ki hiç beni öpmedi hep ben öpüyorum dudaklarındanda öptüm habersiz azarladi her fırsat bulduğumda öpüyorum öperimde o benim onu nasıl baştan çıkarabilirim neyi eksik yapıyorum ne yapmaliyim onun olmak istiyorum oda benim olsun istiyorum

Nişanlımı baştan cikaramiyorum günah diye istemiyor iki ay nasıl dayanacam ben?