Yatakta seni istiyorum dediğim halde uyuyan sevgili? Nasıl kendimi geri çekebilirim?

Ya beni cepte görüyor sanırım. Normalde istekli o da gayet. Arada beraber kalıyoruz. Ben ilk kez onla yaptım ama o baya tecrübeli yaşı da var (hatta canımı çok sıkıyor her şeyi başka insanlarla daha önce yaşamış olması, hevesi azalmış olması felan)

Neyse dün onun haksız olduğu bir konuda baya tartıştık felan sonra konuyu kapattık. Uyardığım halde dikkat etmediği telefon meseleleri ve kadınlara karşı tavrı felandi. Bu konuları tekrar açman beni çok üzdü bugün dedi ama suçluydu kendi de biliyor. Ben de ona bu aralar benimle ilgilenmediğini, bu mesajların felan beni üzdüğünü, ona güvenmek istediğimi felan söyledim.

Ben de kucağına yattım öptü felan derken seni istiyorum aşkım dedim, normalde bazen ben böyle yaparım, bazen kendi başlatır. Yarın iş var uyumamız lazım dedi tamam dedim arkamı döndüm asla gelip ne sarıldı ne bir şey dedi. Ben yatakta böyle trip atıp dönünce hemen dibimde biterdi normalde. Sabah da ben erken kalktığım halde asla ayıkmadı bilerek iş saati gelene kadar sonra da aa geç kalmayalım dedi ve hazırlanıp çıktık. Sabah öpücüğü bile vermedi. Ben bu adama ne yapayım gerçekten çok tutarsız davranıyorum hemen yumuşayıp tavrımı koruyamiyorim çünkü ciddi konuşmak yerine sinirleniyorum bak, konuşmak istemiyorum böyle şeyler seni çok seviyorum tek bildiğim bu felan deyip geçiştiriyor. Sonra da aramız böyle oluyor. :((

Güncellemeler
+1 yıl
Sıkıldıysa da kendi bilir keşke bana bunu dürüstçe söylese sorun yok gibi davranmasa. Ama sıkılacağını sanmıyorum çünkü onun hayatına tamamen renk ve hareket getirdim diyebilirim. Sürekli farklı şeyler yapıyoruz. Cinsel olarak zaten ondan çok çok genç olmam bile yeterli ama farklı hoşuna gidecek kıyafetler, istediği fanteziler her şeye açık oldugumu biliyor :))
Yatakta seni istiyorum dediğim halde uyuyan sevgili? Nasıl kendimi geri çekebilirim?