- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTutku aşk şehvet benim için asla cinsellik bunlardan ibaret yani duygusal bir şey olmadığı zaman cinsellik benim için olmasa da olur içinde duygu olan şey aslında cinselliği cinsellik yapan şey. Çünkü herkes seks yapar ama çok az kişi sevişir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Hedonist bir yaklaşımla seks sadece bir nemfoman ın teşebbüsü gibi yeterli olmayacağı , yarım kalmışlık hissi ile bitireceği bir eylem olacaktır. Gerçek ama gerçek romantizmle başlayan biten bir seks beyinen , ruhen , manen, fiziken sizi zirveye taşıyacaktır. Karşılıklı bu iletişim bittiği zaman bile yüzlerde mutluluğun yansıttığı gülümsemeyi ve doymuşluğu armağan edecektir.
00 Yorumla
Bedenler ve ruhlar tutkuyla kenetlenip doyuma ulaşmak! Bedensel anlamda doyum ama daha çok ruhsal anlamda doyum. Benim için “seks” kelimesi pek bir şey ifade etmiyor, daha çok “birleşmek” ya da “sevişmek” kelimesini kullanmayı tercih ediyorum çünkü seks tek başına çok anlamsız gelir bana.
40 Yorumla
Bütünleşmek, doyamamak, zevk ve duygu
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayatın anlamı gibi
00 Yorumla
+1 yılsadece keyif almak icin yapiyorum. duygusal ve maddi olarak hicbir beklenti icinde olmadan. beni mutlu edebilecek ve onu mutlu etmenin icimden geldigi kisiyle. asik olmadan.
50 Yorumla
+1 yılHala bir ismi yok kendileriyle tanışmadık xkskxnsnxns umarım uzuuuunnnnnnn hatta hiçç tanışmayız oxkskxjs
12 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle vururlar seni sjsjsjs
- +1 yıl
Onlar vurmadan ben kendimi vururum😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks kadın ve erkeğin iki tarafın da duygularının birleşmesi demekdir duygu eksikliği yaşayan kadın ve erkek de bir birine bu duyguyu tam yaşatmamasıdır örneğin bir kadın evli taş gibi ancak mastürbasyon yaparak mutlu ediyor kendini burada erkek kadının duygusu çalışıyor veya erkek mastürbasyon yapıyor aynı zamanda kadın erkeğin duygusunu çalıyor onun için kadın ve erkek tam anlamıyla bir birine duygusunu vermeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için seks aşkımızı sevgimizi bedenlerimizin birleşimiyle daha farklı bir alana taşıma biçimi. Aşk ya da sevgi yoksa yabancı bi erkekle seks yapamam. Seks yaparak aşkımı gösteririm.
20 YorumlaSevmeden sevişemeyenlerdenim
O yüzden hala bakirim
Nasıl anlasınlar beni terlemeden sevişenler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİki bedenin gevşeyıp rahatlayıp keyif alması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygularla daha zevkli bir şey diğer türlü tiksinc bile olabilir ama yaşanır mı yaşanır.. sonuç olarak fiziksel ihtiyac. burada güven vs her şey ortaya atilabilir..
00 Yorumla
+1 yılAşk ve zevk
10 YorumlaKarşılıklı duygu odaklı seksden aldığım zevk.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı süper zevk dolu tutkulu özel event.😍🦂♏
10 Yorumla
+1 yılPozitif Arınma Ritüeli, Besin vücudumun besinidir
00 Yorumla
+1 yılDuygu tutku dokunma koku
00 YorumlaTutku, hisler, şehvet
00 Yorumla
+1 yılAnlamı büyük zevki büyük
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusallık çoğunlukla.
00 Yorumla Sekse bide anlam yüklesek yatak kırılır yaa
00 Yorumla
+1 yılBir iletişim şekli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks benim için varoluş sebebi 🍆
10 Yorumla
+1 yılÖzgürlük.
10 Yorumla
+1 yılBirleşme
20 YorumlaZevk
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNe gibi bir anlam?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Zevk **
00 YorumlaAşk...
00 Yorumla
+1 yılAidiyet duygusu
00 Yorumla
+1 yılİhtiyac molasi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem