Kimle görüşmeyi kesmeliyim?

Alkollü bir mekanda bir çocukla tanıştım. O gece yakınlaştık. Daha sonra görüşmeye devam ettik. Ama sadece cinsellik için değil. İkimizde kafa dağıtmak için o mekana gelmiştik. Birbirimize hayatımızı anlattıp dertleştik. Ama bi kere yakınlaşma olunca insan tutamıyor kendini devam ediyor. Hem arkadaşça görüştük hemde arada bir cinsellik yaşadık. Bi süre sonra sevgilisi olduğunu söyledi. Yargılarım diye saklamış. Bana söylememesi büyük bir hata gerçekten. Lakin zaten alkollüyken yakınlaşmıştık ilk başta. Benimle çok mesajlaştığı için sevgilisi bu kim diye sorunca arkadaşım demiş. Tanışmak istemiş kız benimle. Bende gittim bozuntuya vermedim hiç. Onu bildiğimi ve çocukla iyi bir arkadaşlığım olduğunu söyledim. İşin kötü kısmı kızı çok sevdim. Gerçekten duru bir kız. Kızla görüşmeyi kesmeli miyim? Yoksa çocukla bağımı tamamen mi koparmalıyım? Çocuğu çok arzuluyorum bu arada. Ama kıza da yanlış yapıyorum biliyorum. Vicdanım hiç rahat değil. Çocuk niye kızı aldatıyor derseniz, pek cinsel uyumları yok ama dediğim gibi kız çok iyi niyetli birisi. Sanırım onu kaybetmek istemiyor.
Kimle görüşmeyi kesmeliyim?