Sevgilim kasıklarından öpeyim demişti cinsel bölgeyi mi kastediyorsun dedim yok göbeğinden diyip inkar etti gibi. Sizce uyduruyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hem kadınlar hemde erkekler oral yapmayı sever, başlangıçta kadında erkegede iğrenç gelen oral seks ilerleyen zamanda seksin monoton hale gelme kaygısıyla oral sekse geçip daha değişik zevk ve hazzı keşfetmek için başlarlar, ve büyük çoğunlukta oral seksin müptelası olur, bazı kız ve erkekler p*rno izlediklerini p*rno ilişki oralla başlayıp agza boşalacak kadar gider onları seyreden gençlerde oralla başlayıp o zevki direk keşif yapıyor partnerinde o tür filmlerden etkilenip oral yerine kasiktan bahsetmiş, hersey gönlünce olsun bol orallı günleriniz olsun. İlerde bu laf için tepkin için kendine gulümseyeceksin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fesatlık yapma 😹😹
kasık:, karın ve uyluk arasındaki bölgeyi ifade eder. Karnın bitiminden başlayan kasık bölgesi bacakların başladığı kısım ile sonlanır.
Herhangi bi Aralık olabilir 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama çoğu kişi cinsel bölge demiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında sana oral yapmak istediğini söylemeye çalışmış. Senden ters tepki gelince de ağız değiştirmiş. Göbek ve kasık nedir bilmiyor olamaz.
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama oral yapmak bence kötü. Bunu cidden ister mi
- +1 yıl
Neden kötü olsun ki? Seksi seven 100 erkekten 99’u oral yapmayı da yaptırmayı da sever.
Soran+1 yılEvet ama ben bakireyim o da bakir. Hayal olarak dediğini düşünüyorum ama beni öyle hayal etmesi de kötü hissettiriyo
- +1 yıl
Peki seni seven bir erkeğin seni değil de başka bir kadını arzuluyor olması daha rahatsız edici bir durum olmqz mı senin açından? Olaya böyle bak.
Soran+1 yılAma kendi içinde yaşasa daha iyi değil miydi? Bana da belli ediyor az da olsa 😢
- +1 yıl
Mutluluk duyman gereken bir durumdan rahatsızlık duyuyorsun. Biraz yaşının küçüklüğüne veriyorum ama bakış açın bence doğru değil.
Soran+1 yıl22 yaşındayım aslında. Ve daha önce sevgilim olmadı. O yüzden biraz kafam karışık bu konularda
- +1 yıl
Az önce sorduğum sorunun cevabını düşün. Seni değil de başka bir kadını arzuluyor olsa bu hoşuna gider mi?
Soran+1 yılHayır tabi beni arzulasin kıskanırım😃 ama bunu belli edince yani söyleyince vs. insanlar sevmiyor diye düşünüyor yani çoğu öyle gibi. Cinsellik için birlikte diye yorum geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişmede genelde organin bölgesini öptükten sonra ana oragana geçiliyor..
Göğüsler gibi cevresini öpüp ondan sonra onun baş uclarina geliyor.
Ayni sekilde kasiklardan başlayınca normal ilişkide kadın ondan tahrik edilecek ve ondan eğlendiği icin ona oral yapmasina izin verecek.
Kendisi yapilinca Rahatsiz bir sey degil ama ondan hoşlanmıyorsan kesinlikle onunla açık konuşman lazım.. sınırlarını açık belirtmen lazım yanı. İlerde caksimayin diye.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. lan kasıklar cinsel bölgenin etrafıı iştee ama cinsel bölge değil yani bikini giydiğini düşün bikiinin kenarları.. bence öptür ve emdir zevk alırsın..
02 Yorumla
Soran+1 yılYani üst kısım mi oluyor
- +1 yıl
Apla şimdi iç çamaşırın var demi üzerinde hah ön tarafında iç çamaşırırnın bittiği bacak arandaki öne doğru bakan kısım kasık.. lan internete yazsan kasık bölgesi neresi diye çıkarr.. arkadaş insna kendine bu kadar mı uzak olur seksting istese onu da yapamazsınız siz yahuu... sonra sevgilim benden niye soğudu adam haklı soğuurr..
+1 yılKasıklar hiç göbek olur mu çocuk mu kandırıyor sevgilin acaba... Belli ki seni a*mından öpmek yalamak istemiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da ileri gitmemiştir
+1 yılYani kabul edersen bacaklarının ayırır öpe öpe iner vajinaya doğru oradan sonra geri dönüşü biraz zor olur. İstediği şey tam olarak buydu bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAma öyleyse neden inkar etti ki
- +1 yıl
Çekinmiştir yanlış anlarsın diye. Sen de istekliysen ufak bir iki adım da sen at. Bir iki hamle de senden gelmesini bekler yoksa korkar yanlış anlaşılacağını düşünerek
+1 yılYa bu çok güzel bişey. Kasıklarını öpüp ordan özel bölgene kayarak oral yapmak istemiş. Hissedip mutlu olmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vayy uyanık vayyyyy,
Diyor ki ben oradan başlarım, nasılsa biseyler olur allem eder kallem eder aşağıya da bir uğrarız...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Bence ayrılmalısın çok sert boyutlara geçip sana eziyet olabilir dikkatli ol
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel bölgeyi kastettiği kesin. Oral yapmak istiyor sana.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden ben sorunca inkar etsin ki
- +1 yıl
Kızacağını, ondan uzaklaşacağını düşünmüştür. Bakireysen zaten korkuyordur seninle bir şeyler yaşamaya.
Soran+1 yılVe oral yapmak bence kötü bunu istemesi de tuhaf
- +1 yıl
Oral yapmak da yapmayı istemek de kötü veya tuhaf değil. Ama evlilik dışında böyle ilişkilere sıcak bakmıyorum.
+1 yılNe farkeder ha kasik ha gobek baslayinca hepsi siradan gidiyor zaten 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. Cinsel bölge tabiki. Daha farklı yer olamaz 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılAma göbek sandım diyo
+1 yılBacaklarının iç tarafları bence
00 Yorumla
+1 yılOral yapayım demenin nazik yolu
00 Yorumla
+1 yılDeğişik bir fantezi 🤭
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKasıklarından vajinaya geçer zaten durmaz orada
00 Yorumla Kasik özel bölge, kivirmis
00 Yorumla
+1 yılkasık göbek cinsel bölge üçüde ayrı yerler
00 Yorumla
+1 yılUydurmuş. Amaci belli
00 Yorumla
+1 yılSen safa mı yatıyon peki
00 Yorumla
+1 yılKasık zaten 2 bacagın tam arası
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru anlamışsın işte
00 Yorumla
+1 yılKasık göbek değildir kıvıramamış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahshshs R yapmış hıyar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam da vajinani öpmek istiyor
00 Yorumla
+1 yılBencede uyduruyor öpmek istediği yer belli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ahahha vajinayı diyor
00 YorumlaUyduruyor tabii ki
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılSiz seks yapmayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılVajina 👅👅👅
00 Yorumla Naz yapio yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt yalananı s. ksinler inananı deseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırak yalasın
00 Yorumla
+1 yılBırak öpsün adam
00 Yorumla
+1 yılYalan söylüyor
00 Yorumla
+1 yılOral mi
00 YorumlaEvettty
00 Yorumla
+1 yılVer hemen
06 Yorumla- +1 yıl
Ahshshahahsh yine ver yazmış. Bu uygulamada var oluş sebebin kızları vermeye teşvik etmek mi
- +1 yıl
@IKAFAMAGÖREI evet
- +1 yıl
Hadi bakim başarılar
- +1 yıl
@IKAFAMAGÖREI sende ver
- +1 yıl
Parti kur oy vereyim. Sana vereceğim tek şey o olur
- +1 yıl
@IKAFAMAGÖREI aferin delikli
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz