Cinsel Yaşam Seks sırasında el ele tutuşmayı sever misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Seks sırasında yüz yüzeyken sevgilinizin elini tutmayı sever misiniz? Seks sırasında el ele tutuşmayı sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Seks yaparken ellerin kenetlenmesi motivasyonumu artırır benim. 0 0 Yorumla
sexmagician Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Ellerini tutup gözlerinin içine bakıp onun o acizliğinden zevk alırım 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hakimiyetimi hissettirmek için el kol saç tutmak bunlar normal şeyler 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 1- sevgili yapmıyorum2- yattığım kızlar sevgilim değildi denemedim hiç 0 0 Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Genelde o sırada ellerimle başka şeyler olduğundan pek sevmem 😀 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hakaret alanini kısıtlamak zevk verir hatta daha da ileri gidecek olursam kelepce daha etkili 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne hoş olur hem elele hem de bacaklar belde kenetlenerek. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O pozisyonda erkekler çok zorlanıyor gibi geliyor bana öyle mi cidden 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben zorlanmıyorum. :) Zaten uzun süreli kalınmıyor o pozisyonda. Daha çok kadın ister içine köklenince çıkmasın diye... Sence de öyle değil mi? Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bazen evet kavramak güzel 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı. Tabi o ateşi elimde hissetmeyi severim 0 0 Yorumla
Donjuan1psikopat Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Niye tutuşuyoz ki:)) o sırada nası olcaksa 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Severim öpüşmeyi daha çok severim genelde 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Keşke yapsam severdim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yap bir dahakiba Yorumla Soran +1 yıl Dahakine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hic seks yapmadim ki yapma ihtimalimde zor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Seks yaparken ellerin kenetlenmesi motivasyonumu artırır benim.
Ellerini tutup gözlerinin içine bakıp onun o acizliğinden zevk alırım
Hakimiyetimi hissettirmek için el kol saç tutmak bunlar normal şeyler
1- sevgili yapmıyorum
2- yattığım kızlar sevgilim değildi denemedim hiç
Genelde o sırada ellerimle başka şeyler olduğundan pek sevmem 😀
Hakaret alanini kısıtlamak zevk verir hatta daha da ileri gidecek olursam kelepce daha etkili
Ne hoş olur hem elele hem de bacaklar belde kenetlenerek.
O pozisyonda erkekler çok zorlanıyor gibi geliyor bana öyle mi cidden 😂
Ben zorlanmıyorum. :) Zaten uzun süreli kalınmıyor o pozisyonda. Daha çok kadın ister içine köklenince çıkmasın diye... Sence de öyle değil mi?
Öyle
en sevdiğim pozisyonda pek el ele tutuşmak mümkün değil
Bunu yaşadığım bir partnerim oldu çok hoştu
Parmakları iç içe geçirip giriyorum
Bazen evet kavramak güzel
Tabi o ateşi elimde hissetmeyi severim
Severim çok iyi oluyor
Niye tutuşuyoz ki:)) o sırada nası olcaksa
sevmem el ele tutuşmak günah
Tabi ki şehvetli ve duygulu olması da önemli
Severim öpüşmeyi daha çok severim genelde
Daha sert yapıyorum o zaman