Ben 9 aylık hamileyim ve hamileliğim boyunca hiç ilişkiye girmedik sayılır eşim yüzünden hep psikolojik baskı var üzerimde diyip durdu bebekten dolayı ama riskli bir gebeliğimde yoktu.. beni en son ne zaman öptüğünü bile hatırlamıyorum. Sürekli mastürbasyon yapıyor biliyorum ama bilmediğimi sanıyor. Üstelik erotik videolar izleyerek. O kadar zoruma gidiyor ki artık ben ondan seks istemiyorum biraz sarılıp beni öpmesini bekliyorum sadece ama artık yapmıyor. Çok severek evlendik ama evlendiğim gibi hamile kaldım ve sanki artık benden soğumuş gibi. Ne yapmalıyım gerçekten hamilelikten dolayı kendimi çok çirkin hissediyorum üstüne böyle yapması tamamen sanki kadınlığım gitmiş gibi hissediyorum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnun bu kadar dayanıksız olmasa özellikle böyle şeyleri sana göstererek yapması sana kendini suçlu hissettirmesi çok ayıp ve çok saçma ama senin yaptıkların de çok saçma ha müzik cinsel ilişkiye girmek için engel değil kaldıki cinsel ilişki yaşamak hamilelikte çok kolaylık sağlar ve bebek için çok sağlıklıdır ikinizde suçlusunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istemeyen birine zorla ne yaptırabilirim bendeki suç ne tam olarak?
En İyi Cevaplar
+1 yılbaya garip ya. Ne bileyim en kötü gelip göğüsler daha büyümüştür mesela şu an onlarla ilgilenebilir. Veya mastürbasyonu kendi yapmak yerine eliyle sana yaptırabilir ve o sırada öpüşürsünüz falan. Garip yani. Bekar erkek gibi takılması
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
+1 yılOkuzle evlenmissin. Bence evlenince hemen hamile kalinmamali once cinsellige bir doyun sonra bebek yapin
11 Yorumla
Soran+1 yılCinselliğe doyum olabilirdi ama o istemedi
+1 yılBence hemen böyle düşünme. Kendini baba olmaya, eş olmaya hazırlayamamış erkeklerde bu tür tepkiler olur. Doğumdan sonraki duruma bak.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden çok o istiyordu çocuk olmasını o zorladı beni hatta ama şimdi böyle yapması çok üzüyor beni
- +1 yıl
Evliliği çocuk sahibi olmak için istemiş olabilir. Böyle örnekler çok var. Çocuk olana kadar anlayışlı bir melek, sonrasında huysuz, aksi, düşüncesiz bir adama dönüşür. Doğumu bekle, sonrasında nasıl olacak ona bakarsın. Eğer bu durum devam ederse bil ki onun hayatındaki yerin karısı olman değil çocuğunun annesi olman olacak.
+1 yılKusur sende değil canım eşin olacak davarda. Zararı yok aksine faydalı hamilelikte
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu ona anlattım ama zaten sorun o değil sorun p*rno izleyip mastürbasyon yapması ve ben ona bildiğimi söylediğim halde bu konunun sürekli benim psikolojime bağlanması
- +1 yıl
Değerini bilmiyor. Umarım bi gun seni başına taç eder
- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılDogumdan sonra sporla zayiflamaya bak. Bir de konus onunla
01 Yorumla
Soran+1 yılBugün kavga ettim. Ben doğumdan sonra düzeleceğim ama senin karakterin böyle kalacak ve bunları unutmayacağım diye..
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun çözümü sen de bitiyo taktik uygula ve bu çok basit
01 Yorumla
Soran+1 yılNe taktiği karnımı görünce midesi bulanıyor gibi oluyor düşün taktik mi yapacağım ben bu adama?
- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılSorun tamamiyle onda senlik bisi yok ama hamilelikte de yapilmaz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet böyle davranması doğru değil. Tahrik etmeyi dene, örneğin duş aldıktan sonra önünde o şekilde dolaş bir şey arar gibi bakalım napıcak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seni öpüp koklaması ilgi göstermesi ve sonrasında sevişip oral da yapması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDueum cok vahim, hamilelikte bile seks mumkun ama esin isteksiz sana. Sen nerdensinki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten seni sevmiyormuş hamile kadınlar kadar güzel kadın mi var gerçekten seni hak etmiyor kötü hissediyorsan yardım etmek isterim
00 YorumlaHamile olunca yapısı bozuldu mu?
08 Yorumla
Soran+1 yılEskiden nasıldı bilmiyorum ama şu an yapısı çok kötü evlenmeden böyle şeyleri olduğunu bilemem zaten
- +1 yıl
Ayrıca mastürbasyon doğal bir istek ve belirli aralıklarla yapıldığı sürece bir sorun yok. Mental ve fiziksel olarak yararlıdır. Ve size yanaşmamasının sebebi de bu tarz yakinlasmalardan erkeklerin kolay tahrik olması ve tetikleyebileceği için yanaşmak istemeyebilir. Çünkü hamilesin riske atmak istemiyordur. şu an hamilesin devam li böyle olmayacak. Hormonlarin da gel gitler oluyor vücut dengen değiştiği için böyle düşünebilirsin. Duygusallaşmanin sebebi bu diye düşünüyorum. Kocanın mastürbasyon yapması kötü bir şey değil. mastürbasyon da yapmazsa zaten aldatıyor demektir. Aktif cinsel hayati olan biri en az hafta 1 2 yapmak ister. Eşini anlayışla karşıla ve yargılama. Biraz empati yap.
Soran+1 yıl@nrkrmzzz ben ona ne aralıklarla mastürbasyon yaptığını mı sorsaydım anlamıyorum? Doğal bişey olduğunu biliyorum her gün yapması beni çıldırtıyor. Onu biryere bırakın benim saçımı okşamıyor bile en son ne zaman beni öptüğünü bile bilmiyorum. Seni seviyorum diyor ruhum ömrüm diyor ama sadece söylüyor göstergesi yok benim yakındığım şey mastürbasyon yapması değil hem sürekli p*rno izlemesi hemde bunu her gün yapması ayrıca bana hiç ilgi vermemesi illaha sevilmek ister her insan ve onda bu giderek azalıyor kendimi kadın gibi hissedemiyorum onun yanında artık
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuk doğunca girersiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılOlay seks değil onun iğrenç davranışları
Bence onunla otur guzrl guzel duygusal konus
00 Yorumla
+1 yılçok ilgisiz bırakmış seni
00 Yorumla
+1 yılNe gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılkocanda hata var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. birbirinize oral yapabilirsiniz
00 Yorumlamaalesef adamın açlığı var sanırım
00 YorumlaKötüymüş
00 Yorumlaİzlememeli
00 Yorumla
+1 yılSelam tavsiye verem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri