O senin gibi değil erkekler bir anda %100 istekli hale gelebiliyor biyolojik olarak. O yüzden tahrik olabilir önemli olan karşılık vermemesi, uzak durması.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılTahrik olur tabii, ama birsey yapar mi yapmaz mi o kisilik ve irade meselesi
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben hic tahrik olmamasini sadece benim olmasini istiyorum erkeğimin başka kadinlara tahrik olmasina dayanamam ki ben. Birakin birsey yapmamasini ben tahrik bile olmamasini istiyorum, Bence bu kişilikle ilgili bir şey.
- +1 yıl
Tahrik olmamasi mumkun degil erkek gorunce aleti kalkar bizim fizyolojimiz boyle
Soran+1 yılBence bunun nefis ve kişilikle ilgisi gar
- +1 yıl
Tahrik edene karsi davranisinin nefis ve kisilikle alakasi var. Tahtik olmak fizyolojik bir olay. Daha ilerisi ise irade
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbiz neler çekiyoruz ah bi bilsen, her gün orasını burasını gösterenlerden işimize gidemiyoruz resmen.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞüpheniz varsa şimdiden ayrılın iradesi sağlam ise hiç bir şey olmaz
00 Yorumla erkek her hangi bir kadından etkilenebilir.. erkektir neticede
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir neden olmasın insanız hepimiz
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet insanız ama insan var insan var. İnsanız diye her haltı yiyecez diye birsey yok, Akil ve fikir sahibisin
Cevap sahibi+1 yılAkıl ve fikir sahibi olsanda insan olarak bazı mekanik durumlarımız olabilir.
Soran+1 yılBunun nefisle ilgili oldugunu dusunuyorum. herkesin lugatı bir değil
Cevap sahibi+1 yılBak başka erkekleri ya da kadınları arzulayabilirsin bu gayet doğal bir şey. Yapaarsın veya yapmazsin bunu evet kontrol et ama Aa ben kimseden hoşlanamam benim hayatımda biri var gibi ergen ergen düşünürsen boş boşuna sen üzülürsün
Soran+1 yılErgenmi :D sevdiği insanı sahiplenmek ve benimsemek ne zamandan beri ergenlik olmuş. ya da bunu normalleştirmeye kalkarak "ergen" diliyle kılıf uydurmaya çalisiyorsunuz. kişilik ve nefis herkeste olmaz haklisin, Senin icin peynirse baska birinin ici peynir olmaz bacım
Cevap sahibi+1 yılİyi canım kendini yırt o zaman umarım benden başkasını düşünmüyordur diye. Günlerdir bunun düşüncesi seni uyutmamis şekerim beni değil. Dünyaya sağlam basın artık her ihtimali göz önüne alıp öyle değerlendirin yoksa siz üzülürsünüz saçma saçma
Soran+1 yılEvet ama ben bi erkek olarak degil bir insan olarak sordum o soruyu. Ben kendimden eminim sevgilimdende tam emin olup rahatlamak istiyorum. Bir erkek olarka degil bir insan olarak soruyorum. Bu gayet normal, ama sana gore aldatmakda normal haklisin. Herkes senin gibi peynir olucak diye birsey yok :/
Cevap sahibi+1 yılKendinden bir başka kimseden emin olamazsın. Saf saf düşünmek kendini kandırmak seni mutlu mu ediyor? Ben her zaman da dediğim benden iyisi varsa buyursun gitsin kapıyı ben açar yollarım. Bak kadın olduğum için söylüyorum bir kadın kafasına koyarsa yapamicagini sey veya elde edemeyeceği adam yok!!!
Soran+1 yılAhaha kendi adına konuş. Erkekleri kendi oyuncağinmi zannediyorsun :D evet kadinin yapamayacagi şey yok doğru, Ama bu konuda yanlışın var. Kimse kimsenin oyuncağı değil, İnsanlari kendi kuklan sanmayi birakmalisin. Anca saf ve kultursuz kişilikler senin oyuncagin olabilir tatlım.
Cevap sahibi+1 yılTamam hayatım. Büyüdüğünde anlarsın
+1 yılevettttttt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılevet olabilir
00 Yorumla
+1 yılOlur tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParanoya mi oldun
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılİyi gelecekse her şeyi anlat bana
Soran+1 yılYa aslinda anlatacak birsey yok, Ama sordugum soru hersey anlatiyor zaten
Cevap sahibi+1 yılBir erkek bir kadın tarafından tahrik olur her türlü ama sevgiline guvenmelisin
Soran+1 yılYa zaten guveniyorumda şimdi bunu dedin nasil guveneyim
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünme seni seviyorsa gözü kimseyi görmez
Soran+1 yılAma erkek tahrik olur demissin
Cevap sahibi+1 yılOlur ama nefsine kendine hakim olur
Soran+1 yılAma ben tahrik olmamasini istiyorum benim erkeğim sonucta
Cevap sahibi+1 yılMüsait misin sen şu an
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılTavsiyelerim olacak bu ilişki böyle yürümez
Soran+1 yıliyide bizim tavsiyeye ihtiacimiz yokki ilişkimizde gayet iyi ilişkimizdede birsey yok
Cevap sahibi+1 yılSana vardı tamam neyse
Soran+1 yılBurdanda soyleyebilirsiniz
+1 yılEvet 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolur tabiiii
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım