- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer yapacaksan da şu sıralamayı bir oku.
-Sevgilinizle yatacaksınız ve ilk zamanlar şehvetin verdiği mutlulukla siz, onu kendinize daha da bağlamış hissedeceksiniz.
-Bir zaman sonra siz, bir şeylerin adını koymak isteyeceksiniz ama zaten onun evlilik niyeti olmadığı için geçiştirileceksiniz. Bakınız, terk edileceksiniz demiyorum çünkü halen zevkini almadı sizden.
-Biraz daha zaman geçecek ve tartışmalar başlayacak çünkü erkek, her ne kadar evlilik düşünmüyor olsa bile ''nasılsa bekaretini verdi, bir yere gidemez'' diyecek ve sizi ihmal etmeye başlayacak.
-Tartışmaların desibeli biraz daha artacak ve ilk kez şu sözü duyacaksınız: ''Beğenmiyorsan defol git''.
-Devamında ise siz, bunun şokuyla onunla yaşadıklarınız için pişman olacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.
-Muhtemeldir ki ilk büyük kavganızdan sonra yine bir araya geleceksiniz ve ilişkiye girmeye devam edeceksiniz onunla çünkü halen sizi tam olarak kullanamadı.
-Bir süre daha böyle gidecek ve ciddi bir şeylerin olması gerektiğini ona yine hatırlattığınızda bu sefer ipler kopacak. ''Ben eğlence adamıyım, evliliğe karşıyım, böyle iyiyiz, istemiyorsan ayrılalım...'' gibi sözleri işiteceksiniz. Bu noktadan sonra ya komple ondan ayrılacaksınız ya da onun bir nevi seks oyuncağı olmayı kabul etmiş olacaksınız.
-Ayrılırsanız zaten buradan sonrasına gerek yok ama devam ederseniz de artık aranızdaki sevgi bitmiş, vajina ve penis odaklı bir birliktelikle devam etmiş olacaksınız.
-Bu bile bir süre sonra olmayacak çünkü bekaretinizi verdiğiniz kişi, ''başıma kalır, bana bağlanırsa zor ayrılır, hem zaten o da istedi...'' diyerekten kısa bir iç konuşmadan sonra size gelecek veya hiç gelmeden bir mesajla ayrıldığınızı bildirecek.
Bütün bunların olacağı çok açık çünkü etrafındaki ilişkilere bakarsan bunları görürsün. Diyeceksiniz ki ''biz farklıyız'' diye ama ben hiç duymadım ''biz farklı değiliz'' diyeni. Herkes, kendisini özel sandığı gibi ilişki yaşadığı kişiyi de böyle hesap eder. O yapıp da terk edilenler de '''biz farklıyız'' diye düşünüyorlardı ama sonuç olarak erkek, istediğini aldı ve yeni limanlara doğru yelken açtı. Şunu da bilin ki erkekler, konu penisleri olduğu zaman her türlü değerlerini unutmaya çok yatkındır genel olarak. Ama bir taraftan da sorun hanımefendilerdedir. Siz, böyle tiplere tavır koyup da kendinizi korusanız zaten bir şey yapamazlar. Yaparlarsa da bu durum konu dışındadır ki hukuku ilgilendirir. Neyse işte eğer onunla ilişkiye girecekseniz, başınıza gelecek her şeyi harfiyen hak ediyor olacaksınız.
011 Yorumla- +1 yıl
Reis kitap yaz okuyalim
- +1 yıl
Eyvallah.
Soran+1 yılDedikleriniz doğru bir erkeğe binaen ama herkes öyle diye bir şey yok saf kız çok ama zeki görmüş geçirmiş tecrübe edinen bir kız öyle insanı gözünden tanır ben sevgilimi ikna etmeye çalıştım o evlenmeden yapmayalım dedi zaten ilkiyim ben onun ilk sevgilisi ilk seviştiği ve aşırı utangaç biri bu olayları biliyorum etrafımda da gördüm yani herkes değişebilir gerçek yüzünü sonradan gösterir ama cidden şu an size neler anlatsam inanmicaksınız o yüzden tanımak lazım ben yıllardır içimde baakıladığım bastırdığım şeyi yaşamak istiyorum kendisi ile para biriktiriyoruz zaten ciddiyiz bir gün olsun üzmedi beni birde dediğimi iki etmedi hiçbir zaman cinsellik konusuna girmedi utangaç biri zaten anlayacağınız kısaca birazını anlattım etrafımdaki herkes bana o aşkla bakışını görüyor annem bile imrenecek bir ilişkimiz var birbirimizi kısıtlamadık sinirlendiğimizde kalbimizi kırmadık hiçbir zaman küs yatmadık haksızolsamda bir konuda her zaman gönlümü alan o oldu özlemden ağladı karşımda Sarılınca ağladı kokumu çekerken ağladı bir kız ilişki yaşadıktan sonra ortada kalmaz o olmazsa başkası olur bu şekilde şeyler yaşayan kızlar için üzülüyorum anlatmıştı bir arkadaşım oranın hiçbir önemi yok önemli olan akıl orası bakire olsun yeter herkese güvenilmez bu devirde bunu yaşayan çok ama kızların saflığından erkeğin şerefsizliğindwn sevgi diye bir şey var gerçekten ama bu devirde çok az ama kısaca biz o az kısımdanız nadir kısımdan hayat hikayemi bir bilsen erkeklerin ciğerini biliyorum ve öylw nefret ediyorum ki erkeklerden ha nasip bu işler oldu da ayrıldık kimseye muhtaç değilim ben kendi işim var gücüm var hiç bir kadın muhtaç değildir bşr erkeğe hamile dahi kalsa bile ekonomik özgürlüğün varsa asla değil siz güzel yazmışsınız bende böyle bir şekilde cevap vermek istedim uyarınız için teşekkür ederim keşke bizim gibi ilişkileri benim sevgilim gibi olsa keşke her erkek böyle erkeklere dünyanın gerçekten ihtiyacı var
- +1 yıl
Yine de bekaretinizi evlenmeden vermeyin zira evliliğe bir şey bırakın en azından. ''Benimki yapmaz'' diyenlerin terk edildiğini epeyce duymuş olmalısınız sırf bu sitede bile.
Soran+1 yılEvet duydum konuştum birkaç kızla hatta ama gerçekten anlamak için erkeğin niyetini kadının da fesat düşünceli dikkatli olması lazım incelemesi lazım uzun süre tanıması lazım ufacık bir şeye bile takılan biriyim ben detaycıyım ben 2 günde adam ben cinsellik istemem öyle biri değilim diyenlerin bile bakışlarını biliyorum 2 gün konuşup sohbeti kestiğimi cidden bu kararı doğru kişi ile evlilik ciddi ilişkiler için erkek sarrafı olmak gerekiyor
- +1 yıl
Sarraflar da yanılabilir, kendine fazla güven de sizi yanıltabilir. Dikkatli olun.
Soran+1 yılSizin kafa yapınızı düşüncenizi bilmem sizin düşünceniz eskiden bende öyle düşüncede idim bu zamana kadar hep ama bşr anlamı yok onun zaten size şöyle bir örnek vereyim kimse bekaretini vermedi diye kızlığı var diye masum değil kelime anlamı bile masumluk bunun doğru bir kullanım bile değil davul var delinmiyor ama tokmağında değmediği yer kalmıyor kız her bku yapar ama Bon bokoroyom herkes oyuncu kimse dürüst değil bu konuda o yüzden ben dobra dürüst biriyim ortamın bakireliğini kullanarak kendimi masumum ayağına hareketlerine düşürmem aklın bakire olsun sevdiğine ona önem vermek katmak yerine sevgini ver kalbini ver güzel düşünceleri ver yani öyle erkeklerin Allah belasını veriyor zaten
- +1 yıl
Anal veya oral ilişkiye giren de bakire değildir.
Soran+1 yılDemek istediğim o değil onu yapmayıp sevişmek herşeyi yapıp onu yapmamak ama sözde kız bakire işte bunları kız erkeğe anlatmasa erkek bilmez o yüzden bir önemi yok yapacaksan yap tercih meselesi evlilik dışı istemiyor isen yapma ama onun bir önemi yok çok güzel çok iyi bir insan vardır onu yapmıştır ama mükemmel birisi erkek olsam yeterli kalbi iyi olsun genelevde de çalışsa kadın evlenirim
Soran+1 yılCinsellik o kadar önem taşımıyor hastalıkta sağlıkta sevdiğim yanımda olsun sevsin yeter
- +1 yıl
Siz bilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Anne ben bakire degilim
Aferim kızım ne güzel iste45 Yorumla- +1 yıl
Tepkiye bak yaaaa
- +1 yıl
Dua et eline almamış oklavayi
- +1 yıl
Komik ama :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakireyim ama bakire olmasam bunu aileme söylemem. Aldığım zevki burnumdan getirirler.
51 Yorumla
Soran+1 yılKahkaha attım 😂
+1 yılBen söyledim olum mal mısın sen erkeksin dedi annem
14 Yorumla
Soran+1 yılKız olsan orspi olur ama dimi yazık
- +1 yıl
Kız olsam kesin eskorttum ben Jahaahahah
Soran+1 yılBu bakış açısından dolayı annene tepki göstermen gerekirdi
- +1 yıl
Saçmalama ya goygoyuna yazdım jahaha
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen söylesem öbür dünyada bulurum kendimi bu arada bakire değilim
210 Yorumla
Soran+1 yılBen bakireyim yapmaya korkuyorum ya
Cevap sahibi+1 yılYapma
Soran+1 yılYapmakta istiyorum ama kafaya koydum sevgilimle Yapıcaz sadece çok acıyor mu zor oluyor mu diye
Cevap sahibi+1 yılYapma pişman olursun
Soran+1 yılSen oldun mu neden olurum pişman oluncak ne var ki
Cevap sahibi+1 yılBen pişman oldum sevgilim terk etti bundan sonraki sevgililerimde hep seks için kullanmak istedi
Soran+1 yılEtse nolur sanki sadece yaşadığın kişiye değmez seks konusu açmayan bunu önemsemeyen biriyle ol böyle canım insanlarla muhatap olmaya değmez sktri çek yani
Soran+1 yılSen kaç yaşında yaşadın peki ilkini
Soran+1 yılCanım yerine slak olcaktı
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşında yaşadım
+1 yılKızım bana söyleyebilir. Kimseye minnet etmesin
014 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünen bir baba olacaksınız yani
- +1 yıl
Bana söylemesin milletle kaçamak yapsın. Sonra millet bunu vursun öldürsün mü ! Adamın gtünden kan alırım. Kızımın canını kimse vermedi. Canı isterse yapar engel olabilir misin olamazsın. Ama yanında olmayı seçmek gibi şansım yok hep yanındayım
Soran+1 yılÇok güzel bir düşünce gerçekten gönülden tebrik ediyorum
- +1 yıl
Saol saol babalarınıza öğretin. Adam olsunlar evlatlarına kız erkek demeden sahip çıksınlar
Soran+1 yılZaten kızının yaptığının yanında olmadığında herkes laf eder sevgilileri de çar çöp insanlar olur ama arkasında ailesi olduğunu bilen biri öyle kullanmak için birlikte olamaz
Soran+1 yılO yüzden cinsellik yaşayan kızlar hep saklı tutmak zorunda kalıyor sonra kullanılıyorlsr ya da tehdit ediliyorlar ailesinin bilse öldüreceğini biliyorlar
- +1 yıl
Yazık o babalara o kızlara ne diyim. İnşallah babalar düzelir
Soran+1 yılBenim babsm çok gerikafalı görüşmüyorum zaten kendisiyle hiçbir zaman bana sahip çıkıp yanımda olmadı zaten eşini bana tercih etti evden kovdu
- +1 yıl
Ki o babaların yemediği bk kalmadığından yemin bile ederim
- +1 yıl
Al işte insan kızından başka birşeyi seçer mi ! Gavt işte. Kızım olsun kadın mı cehennemde buluruz
Soran+1 yılEvet öyle benim babam cimri ve bana para vermezdi birgün eskorta gittiğinin mesajlarını okudum yıkıldım resmen bide namazlı niyazlı guya kızının ihtiyacını almayan benim nasibimi vermeyen adam para yediriyor sinirlendim ya
- +1 yıl
Hiç sinirlenme o da öyle görmüş kendini gelişterememiş. Baskılanmış. Ama evladına bunları yapması affetmem
Soran+1 yılDaha bir çok şey var işte çalışıp ayrı eve çıkıcam zaten
- +1 yıl
Hadi bakalım inşallah
Bazı şeyler özel kalmalı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen bakire değilim duy beni anne baba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kızlara madalya takacağım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöyleyen elbet vardır bilemem
00 Yorumla
+1 yılSöylemem
10 YorumlaPek sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılİsteklimisun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Söylemezler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen söyledin mi
00 Yorumla
+1 yılben söyledim