Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz bilirsiniz ama o kadar da takmayın yani ne istiyorsanız yapın. Ben; güzellik algılarına uymadığım için yani kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı, büyük penisli, esmer veya kumral, kaslı, vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir kız beni sevmeyecek ve istemeyecek yani evde kaldım. Şükredin ve hayatınızın tadını çıkarın çünkü benim yerimde değilsiniz ve illa ki sizi seven birileri olacaktır. Umarım en kısa zamanda birlikte mutlu olabileceğiniz birisi girer hayatınıza.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😍
En İyi Cevaplar
Yaşım 26 ya geldi, bari yapay penisle ihtiyacımı karşılayalım evleneceğim zaman diktiririm diyorsun, piyasadaki penisler iri sen şimdi bundan alıp orayı genişleteceksin 29 yaşına geldin bir adam çıktı evlendin ondaki alet kullandığın yapayından küçükse sen mutlu olamazsın, cünki büyüğüne alışmışsın 20 cm ye alıştın ona göre genislettin adamda 13 cm çıkarsa sen tat alamazsın, yaşında fazla büyük değil titreşimli aletle bir 3-4 sene idare et sokma bir nasip çıkar, peki yurtdişinda hiç on sevisme falan yasamadınmı kızligın heder olmasın istiyorum, bazıları onu bozmak için çok parada verir, sen en iyisi biraz daha koru, çıkar bit nasip
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİçeri sokmazsanız hiç bir sorun yok. Sadece titreşimden dolayı bol bol boşalırsınız. Klitorisin olduğu yere hafif bir kayganlaştırıcı sürüp yapabilirsiniz. İleride ise evlendiğinizde bekaret bozulmayacağından hiç bir şey anlaşılmaz ve hatta isterseniz bu titreşimli vibratörü kullanmaya da devam edersiniz, hatta bu sefer çok daha çok zevk alırsınız bir kısmınıda içeri sokacağınız için..
019 Yorumla
Soran+1 yılBen sokmak için almayı düşünüyorum
- +1 yıl
Bakirelikle ilgili herhangi bir sorun yoksa, yapabilirsiniz tabii ki..
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
İçeri sokarsanız bakirelik bozulur. Sokmayıp da klitoris üzerinde tutarsanız sadece bakirelik devam eder.
Soran+1 yılBozulsun?
- +1 yıl
Çok bozan var o şekilde ya da parmakla. Eşini buna inandırabilirsen ne âlâ.. inanmayacağına emin ol. Zaten kendileri bozduğunda cinsel hayatları da kısa süre de başlıyor hemen..
Soran+1 yılSon cümleni anlamadım
- +1 yıl
Kendileri mastürbasyon.. yaparken parmak ve herhangi bir cisimle bozduysa. Hemen sonra da bir sevgilisi oluyor ve normal cinsel hayata başlıyorlar. Benim öyle bir kız arkadaşım olmuştu ; baba hacı ve kız yerinde duramıyordu 😂👍
Soran+1 yılOk anladim 😄
- +1 yıl
👍👍
- +1 yıl
Bence siz hiç içeriye sokmayın. Klitoris zevki bambaşkadır. Bu şekilde de vücudunuzu tanımış olursunuz hem , hemde en hassas noktalarınızı keşfetmiş olursunuz..
Soran+1 yılBilemiyorum düsünmeliyim
- +1 yıl
Haklısınız tabii ki. Bu arada size dürüstçe bır bilgi vereyim ; Türkiye de kadınların ve erkeklerin %de 60 - 65 klitorisin nerede olduğunu bilmiyor..
Soran+1 yılNeden? Herkes bilir onu
- +1 yıl
İnanın ki bilmiyorlar. Hiç şakasına yazmadım , dürüstçe gerçekten yazdım bunu size. Sizde biliyorsunuz ki kadınlarda klitoris yani tüm sinir uçları, dokundukça veya dil oraya değdikçe şişer 2 katına çıkar..
Soran+1 yılEvet biliyorum
- +1 yıl
Nereye dil atacaklarını dahi bilmiyorlar işte inanki. Gidip vagina girişi ile uğraşıp dururlar 😂😂 , kızların bi çoğu da bu şekildedir. Sonra da ben neden boşalmıyorum 😂👍
Soran+1 yılHahaha haklisin 🤣
- +1 yıl
Yaa olabilir tabii. Ama kızların bunu erkeğe öğretmesi lazım. Neden birbirlerinden çekinirler bilemiyorum onu..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ay kocan dusunse ne olcak sen kendini bildikten sonra
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bir defa için birlikte yaparak sonrasında yollarımıza devam edebiliriz. Gerçek olması çok daha iyi değil mi sizcede?
016 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılTam anlamı ile bunu birlikte yaşayabiliriz. Tamamen gizlilik ve güven içerisinde, sorunsuz bir şekilde.
Cevap sahibi+1 yılHatta ki dilerseniz şu an tamamen görebilirsiniz.
Soran+1 yılAy yok olmaz ben herhangi birisiyle yapamam 😂
Cevap sahibi+1 yılİsterseniz bir görün, yapmak ya da hemen yapmak zorunda değilsiniz sonuç olarak.
Soran+1 yılNeyi göreyim?
Cevap sahibi+1 yılBende olan gerçeğini.
Soran+1 yılHahaha tamam
Cevap sahibi+1 yılTamam, nasıl yapabiliriz. Sorunuza beğeni bırakırsam mesaj olarak dönebilirsiniz.
Soran+1 yılBegene bilirsin
Cevap sahibi+1 yılBeğeni bıraktım. Th..
Soran+1 yılIyide profiline giremiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılProfilim ve mesaj kutum açık. Girebilirsiniz.
Soran+1 yılAma begeni yerinde profil gözükmüyor onu demek istedim
Cevap sahibi+1 yılSiz gelene kadar gizliden çıkıyorum.
Soran+1 yılYazdim bile
Gizli Üye(36-45)+1 yılalma bence boş ver ilerdede neden gerçek ilişkiye girdiğin düşünülsün vibratörü içinemi sokacaksın
08 Yorumla
Soran+1 yılYa nezaman evleneceğimi bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yıltamam ama içine sokacakmısın vibratörü
Soran+1 yılOnun için almak istiyordum zaten
Cevap sahibi+1 yılbak arkadaşımda vardı yapıyordu kendi ilişkiyede girdikte nasıl analtsam sana
Cevap sahibi+1 yılgizli olmasan ya da ben açsam bana yazarmısın
Soran+1 yılBilmem
Cevap sahibi+1 yılaçtım
Cevap sahibi+1 yılbekliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnandıramazsın kimseyi öyle bir şey yapma nefsin ağır geliyor ama büyük pişmanlık duyarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılİyide yaşım 26 bende ömrümün sonuna kadar beklemek zorunda değilim ki
Cevap sahibi+1 yılAynı yaşız bende bekliyorum evliliği
Gerçek iliskiden zevk almamaya baslarsin mastürbasyon daki zevki ararsın çok fazla alıştırma kendini
00 Yorumla
+1 yılklitorise alışacağından, içindeyken bile oksamaya devam edecektir
012 Yorumla
Soran+1 yılBen başka bir şey sordum
- +1 yıl
o riskli. Dayanamaz içine alırsın falan bekaret gider kimse de inanmaz yani bu şekilde bozduğuna
Soran+1 yılAynen bende tam onu sordum.. ama istiyorum
- +1 yıl
o zaman sonrasını göze alacaksın
Soran+1 yılTamamda ben birisiyle ilişkiye girmiyorum ki 😕
- +1 yıl
gir ya da girme. Mesele o değil. Karşı taraf inanmaz
Soran+1 yılAman be hep karşı tarafı düsünerek yaşamalıyım yani
- +1 yıl
o zaman git gerçeğiyle yap değsin bari :D
Soran+1 yılEvli değilim ve damat adayım henüz yok
- +1 yıl
yok yani başkasına göre mi yaşıcam dedin ya ondan hareketle belirttim
Soran+1 yılAma ben onu başkasını düşündüğümden yapmamayı tercih etmedim zina diye istemiyorum
- +1 yıl
okey o zaman sen vibratörden devam
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Zaten sürtmek için alcaksın gerçek ilişki gibi zevk alamazsın
06 Yorumla
Soran+1 yılSürtmek için değil sokmak için
Soran+1 yılHiç ilişkiye girmedim ve bakireyim zaten
Soran+1 yılEvet sonuçta hergangi bir erkekle istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire değilsin ve zaten bunu normal şekilde yapıyorsun burada milleti kekle 👍
00 Yorumla
+1 yılAnlaşılir yapsan da ama alıp analdan yapabilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılAnal ne alaka ya
- +1 yıl
Kızliğının bozulmamasi için analdan sokabilirsin diyorum yani
Soran+1 yılBen bozulmasin demedim ki bozulsun dedim
Bu yüzden bu soruyu sordum- +1 yıl
Ben de diyorum ki evlenince gercek iliskiye girdigin dusunulur bu yuzden anal yapabilirsin
Soran+1 yılAma gercek girmedim sonucta yalan borcum yok
- +1 yıl
Yalan borcun yoksa niye anlasilir mi diye dusunuyorsun mxkxdlkdkc
Soran+1 yılYok ben öyle birsey demedim. Ben sadece kendim denesem ileride esim olursa benim baska birisiyle yaptigimi düsünürmü ben ona hayir baska birisiyle yapmadim dersem bile? Sonucta yapanlar yapiyorum diyor bende yapmadigim icin yapmadim diyebilirim ancak
- +1 yıl
Evet ben de diyorum ki evet öyle diyebilirim inanmayabilir
- +1 yıl
İlk yapisini videoya al izlettir ckfmdkdkd
+1 yılFazlasiyla zevkli olur. Düşünülür evet ama evlenjnce de kullanirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişiye özel silikon kalıp yapıyoruz sizin için titreşimde koyarız.
011 Yorumla
Soran+1 yılBen onu sormadim
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum sadece almaya karar verirseniz yardımcı oluruz dedim
Soran+1 yılYok sagol alirsam kendi ülkemden alirim
Cevap sahibi+1 yılBizde zaten Türkiye’deyiz yurt dışında olduğumuzu kim söyledi
Soran+1 yılYurtdisinda olan benim
Cevap sahibi+1 yılHeee okey siz bilirsiniz. Yurt dışında yaşıyorsan bekareti niye takıyorsun bu kadar kim takıyor ki
Soran+1 yılHerkes takiyor yani türkler burdada türk ve önem veriyorlar
Cevap sahibi+1 yılBoş şeyler çok istiyorsan anal yap biriyle yap
Soran+1 yılAnali esim bile yapamaz
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle dedin
Cevap sahibi+1 yılDiktirme olayına gireceksen normal vajinal seks yap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye girmekten korkuyor musun?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir sadece kismetim cikmadi henüz
Cevap sahibi+1 yılEvlenecek kısmet değil mi
Soran+1 yılAnlamadim?
Cevap sahibi+1 yılKısmetim dedin ya ona göre dedim
Soran+1 yılKismetim cikmadi dedim neyi anlamiyorsun
Cevap sahibi+1 yılAnladım tamam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire diil misin? Vibratör bozar
019 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim ve bozulsun sorun değil
Cevap sahibi+1 yılYani bu durum beni üzer gerçekten
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılO özel anı sana her yönüyle yaşatabilecekken, cansız bir objeyi tercih etmen üzer.
Soran+1 yılAma bak ben böyle düşünüyorum.. bende isterdim ilk eşimle olsun, nasip olmadı bu yaşıma kadar ve artık küçükte değilim. Başka birisiyle böyle birşeyi zevk uğruna denemek istemem bende bu yüzden böylesini tercih ediyorum. Birgün evlenirsemde o kişi benim 20-21 yaşımda olmadığımıda düşünsün. 26 yaşındayım 27 olcam ve nezaman evlilik var kaderimde belli bile değil.
Cevap sahibi+1 yılHiçkimse inanmaz vibratör ile yaptğna. Ayrıca artık eskisi gibi diil ki, bakire kalmadı ki...
Soran+1 yılBen bakireyim?
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum, demiştin. Çoğu kişi önemsemiyor bunu diyorum ( bence çok özel bir şey bu arada). Bunu kaybedeceksen de cansız bir şeyle olmamalı diyorum.
Soran+1 yılAma bir arkadaşım eski sevgilisinle ilk defa yapmıştı ve o kızı yarı yolda bıraktı ben böyle bir şey yaşamak istemem
Cevap sahibi+1 yılYazayimmi özel
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılBakire birine ilk Kez rastlıyorum
Soran+1 yılTuhaf ama gercegi bu
Cevap sahibi+1 yılBelki ilerleriz?
Soran+1 yılNasil ne diyosun anlamiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılSohbet edelim biraz
Soran+1 yılO zor sonucta ilk basta karsi tarafin dis görünüsüne önem veriyorum eger hoslanmazsam sohbette edemem.. aynisi senin icinde gecerli
Cevap sahibi+1 yılAynen, bu kabul zaten.
Cevap sahibi+1 yılÇıkayım mı?
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünülür tabiki, genişliycek
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbekaretin bozulur o sekilde yaparsan
00 YorumlaDeğişik önerilerim var ama özel😅neyse sjsj
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım