Hayatıma ondan önce birini alıp bekaretimi vermiştim evlenmeyi düşünüyorduk ama iddiası aldatmasi şiddeti bitmeyince ayrıldım sonra bahsettiğim sevgilimle tanıştım 8 ay sevgili olduk ama eski sevgilim durmadı ayrilmamiz için gelip onun midesini bulandırdi neler söyledi düşünemezsiniz bile o beni bırakmadı ama aynı şeyleri sevgilimin abisine kuzenlerine de söylemiş açık olmak gerekirse ilki benim her şeyi benimle yaşadı hâlâ seviyorum ayrılsın ondan yoksa bela olurum bilmem ne demiş neyse tabi sevgilimin abisi de ona beni bıraksın diye baskı yapıyordu arabayı motoru bile vermiyordu sevgilim yine de ayrılmadı ama ben dayanamadım ve ayrıldım ayrılalı beş ay oldu deli gibi seviyorum uykularım kaçıyor boğuluyo gibi oluyorum o yokken ve benle konuşmak istediğini söyledi buluşma kararı aldık ikimiz de aglamakliydik birlikte olduk son kez ve eve geldiğimden beri ağlıyorum tamam seviyorum söylediğine göre o da hâlâ unutamadı ama bir daha barisma ihtimalim yokken sanki günü birlik yaşamışım gibi hissettirdi ya sevgilisi varken bana geldiyse ya basit gördüyse diye düşünüp ağlıyorum abartıyor muyum sizce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şimdi siz kimi seviyorsunuz ve kiminle seks yaptığınız için üzgünsünüz? Öyle karışık yazmışsınız ki anlayamadım.
Karışık yazmadım aslında olay karışık şöyle ki ikinci sevgilimle seviştim ve hâlâ onu seviyorum ama beş aydır ayrıyız ve barismadik dün yaşandı ve bitti
Nasıl gelişti peki?
Ben ne zaman sinirlensem çok hoşuna giderdi ne alaka bilmiyorum ama o halimi seviyo dün de otururken bir şeye çok sinirlendim bağırdım ona yüzümü çevirdim kolumu tuttu sonra belimi ve kendine çekti yavaşça sarıldı öptü boynumu kokladı öptü ben yaşamak istemedigimi söyledim çok özledim seni dedi ben cekildikce o gitmeme izin vermedi ve yaşadık
Ama siz istememişsiniz, t*cavüz mü etti?
Hayır ben istedim tabi ki sadece bana ait olmayan biriyle yaşadığım için pişmanlık duyuyorum
Tekrar birleşmeniz için engel var mı şu an? Eski sevgiliniz olacak kişiyi ve çevresini umursamamanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişi de adım atmalı. Onunla konuşmalısınız; acilenn
Ben mi yazmalıyım sizce
Evet yazın. En azından denemiş olursunuz ve içinizde ukde kalmaz. Olumsuz olursa da yapacak bir şey yok. Bazı şeylerde yaptıktan sonra pişmak olmak, yapmadığın için pişman olmaktan iyidir.
abartma canım ya önüne ileriye bak çok büyütülecek bir konu değil hatta çocuk da seni unutamamış ama yapacak bişey yok mlsf
Gerçekten unutamamis mi sence😔
yani senden tiksinse sevmese seninle neden beraber olsunki , biz erkekler öyleyiz yenisini bulsak bile eskiler aklımızdan bir süre çıkmayabiliyor
Abartma değilde senin hatan sevgilisi varken birlikte olman
Hayır kesinlikle var demedi ama düşünüyorum olsa da var diyecek hali yok ki
Yok tabi ama seninle olmak için herşeyi yapan bi tip sanki
Son kez seni koparan adam için de ağlama.
Tam olarak anlayamadım ne dediğini ama hemcinsim olduğun için aklına çok ihtiyacım var sence bunu yaşamam son buluşmayı böyle hatırlamam mi daha iyi yoksa beş ay tam onsuz olmaya alismisken yeniden birlikte olmak beni uzun vadede yaralar mi yeniden başa sarar miyim
Tabiki yaralar. Keşke uzak dursaydın. Ama hiç bir şey için geç değil uzak dur engelle her yerden kafanı dağıt.
Eve geldiğimden beri hiç yazmadım bütün buluşma çok güzeldi hiç kalbimi kıracak bir hareketi olmadı ama canımı çok yakan bir şey oldu sevgiliyken ne zaman eve bıraksa eve girene kadar arabadan izlerdi ya da komşulardan dolayı mahallenin başında birakiyorsa benimle birlikte arabayla yavaş yavaş arkamdan gelirdi eve girene kadar ama bugün bıraktıktan sonra beklemeden gitti işte bu yüzden kendimi değersiz hissettim geldiğimden beri bu yüzden ağlıyorum
Daha iyisini bulursun boş ver