Gizli Üye(30-35)+1 yılAh be gülüm ne çok kandırmışlar seni. Normalde cinsel konusuna pek yazmam ama galiba çok genç bir arkadaşsın o yüzden yazma gereği hissettim. Bahsettiğin işler sadece boy ya da kas ile olmuyor. 10 yıldır çeşitli salonlarda spor yapıyorum. Boksta yaptım fitnes de yaptım ne adamlar gördüm izbandud gibi ama. Cebinde dogru düzgun parası yok altında arabası yok. Geliyor salona torba dövüyor sonra yürüye yürüye evine gidiyor ne kız var ne bisey var. Ben hayatta boks spor kitap okuma gezme evcil hayvanlar gibi ilgi alanlarına sahibim kadınlar birinci sırada değil benim için. Ama sen anladığım kadarı ile baya bir düşünsün. Benden sana tavsiye para kazanmaya bak altında araban olsun bir kızı bir yere götürüp bir şey yedirip icirecek kadar paran olsun. Kizlar eğlenmeyi yemeyi içmeyi gezmeyi sever. Bunları sağlayabilirsen bir çok kızı elde edersin. Edenler nasıl elde ediyor sadece boy ya da posla olsaydı sokakta dünya kadar öyle adam var.
112 Yorumla- +1 yıl
Zaten 185 ustu yalniz kalmaz benim gibi 182 yine yalniz ortalama yuz yine yalniz bizden para bekliyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@bahtsizjokeer benim boyum 1.71 eski nişanlım beren saat kadar güzeldi ve ona benziyordu aynı boydaydık. Benim isteğim ile nişan atıldı. Daha sonra ben başkası ile evlendim. Ondan da ayrıldım. Yani sap gibi kalinsaydi ben kalırdım. Şimdi de hiç mi hiç ilgilenmiyorum kadın kız işleriyle. Hayatta her şeyin hayırlısı olsun neden bu kadar kasiyorsun kız dediğin nedir benim boyum 1.71 yaşım 30 ne var anasını satıyım kafama takiyim bir kızı gider ayarlarim o olmuyorsa başkası olur. Bence çok abartıyorsun.
Soran+1 yılHerkes gezmeyi, parayı ve eğlenmeyi sever. Kadınlara düşkünüm dersem yanlış olur ama değilim dersem doğru olur mu orasını bilmem ama benim hayatta en çok istediğim şey çoluklu çocuklu, mutlu ve huzurlu evlilik ama saydığım özelliklerde bir "erkek" olmadığım için 21 yaşında evde kaldım.
Soran+1 yıl@bahtsizjokeer 1.85 diyorum ama geneli 1.80 ve üzeri erkek istiyor; 1.80'den kısasını erkek yerine koymuyor yani siz şanslısınız yani boyunuz uzun. Benim boyum bir erkeğe göre normal yani kısa değilim ama 1.75 boya kısa diyor kızlar.
- +1 yıl
Yav abicim sen kizlarla cikmissin yas 24 kiz eli tutmadim ben nasil Kafaya takmim normal mi sence
- +1 yıl
@soran Valla kardesim eger 185 ustu boyumuz yoksa ultra tip gerekiyor veya pclik bizde sap kaliyoruz kizlar cok acimasiz maalesef simdi ben bi kiza 186 87 desem boyuma kesin konusurdu 182 olunca olmuyor tip olmali bende yakisikli degilim yani boy onemli fakat belirli aralikta yoksa adam yerine konmuyorsun
Soran+1 yıl@bahtsizjokeer hâlimizden anlamazlar ama sizin yine de şansınız var dediğim gibi.
- +1 yıl
Yok bu zamana kadar olmadi hic kiz ark zaten
Soran+1 yıl@bahtsizjokeer biz atılgan değiliz ve ağzımız da laf yapmadığı için çekingeniz. Boyunuz iyi, tipinizi görmediğim için bir şey diyemem ama saydığım diğer özellikler ne durumda? Onlardan yana şansınız varsa eğer, kusura bakmayın ama siz benden de kötü durumdasınız çünkü benden iyi durumda olmanıza rağmen kendi değerinizi bilmeden sadece öyle durmuşsunuz. 😅
- +1 yıl
Utangacim resmimi goren kizlar iyi diyen normal cirkin degilsin diyen oldu ama hic kiz kankam bile olmadi olmuyorlar ya cok cirkinim ki bence o kadar degil ya da yalanci bunlar resmen lanetli gibiyim sadece kiz konusunda degil hayat konusunda da cok sanssizim
Soran+1 yıl@bahtsizjokeer aynı ben işte, benim kızlarla muhabbetim olmadı; sizin yine olmuş. 😅
- +1 yıl
Oldu sadece soru sormak icin :d
En İyi Cevaplar
Sana hangi kız böyle bir geri dönüşte bulundu? Yoksa bu tamamen senin sosyal medyada gördüğün şeyleri kafanda kurgulayıp ortaya attığın bir iddia mı? Eğer bir kız sana bu dönüşü yaptıysa bu kız nasıl bir fiziksel özellikteydi?
14 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda hiç kimse olmadı. Böyle bir erkek olmadığım için kimseye açılmadım; açılamam da.
Soran+1 yılGörmeden bilemeyiz. Siz yinede şansınızı deneyin.
Soran+1 yılHanımefendi sizi dikkate alacağım tabii ki ama gerçekleri ele alarak fakat uykum geldi, siz yazarsanız ben öğleden sonra kontrol edeceğim zaten; iyi geceler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olay boy değil özgüven. Kısa veya tipsiz olmasına rağmen taş gibi kızlarla çıkanlar da var.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma o kızlar da ayrılacaklar onlardan veya ilişkileri klasik mutsuz ve huzursuz, nefes aldığı için kavga çıkan ilişkilere dönecek.
Soran+1 yılEdiliyor da o saydığım özelliklere sahip erkekler ile evlenmek isterler. Yoksa neredeyse her ilişkide kavga oluyor ama ilişkilerinin temelinde mutluluk var çünkü seviyorlar.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBeyinsizler hepsi ayni kafada tum kizlar yuzde 30lugun kucaginda
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEyv agam
+1 yılSiz niye büyük kalça ince bel seviyorsunuz?
26 Yorumla- +1 yıl
Ben sevmiyorum siz niye diyorsun? Ayrica neden insanin secemedigi ve sectigi seyleri karistiriyorsunuz birbirine
- +1 yıl
Siz 185 altina adam demiyorsunuz siz yakisikli olmayana adam demiyorsunuz bunlar bizim secimimiz degil ama siz isterseniz yapabilrsiniz ki her erkek bunlari istemiyor
- +1 yıl
E siz ilk görüşte kalbe mi bakiyorsunuz mesela burnu kötü olan temiz olmayan tırnakları pis olan kendine bakmayan celimsiz olan kız mı tercih edersiniz
- +1 yıl
Tamam öyle de adam insan yerine konulmadığı dan bahsetmiş. Erkekler taş gibi hatunları sever bu doğru.
- +1 yıl
Bakimsizlik baska bir sey ben demiyorum bakimsizla cikin fakat en cirkin sanilan kizin bile bir suru arkadasi sevgilisi oluyor
Soran+1 yılHerkes temiz ve iyi dış görünüşe sahip sevgili/eş ister ki buna bir şey diyemem. Asıl demek istediğim ben ve benim gibiler kızların istediği gibi olmadığı için bize kötü davranılıyor, bizimle alay ediliyor ve insan yerine konmuyoruz. Evet dış görünüş önemli; dışını beğenmediğin kişinin içini merak etmezsin ama kişilik/karakter de önemli. Zaten ilk dışını beğenirsin, sonra da kişiliğine göre ya tamam ya devam...
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden gee yorumun altında sen varsın yetmemiş bide soru sormuşsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHesabınızı açsanıza.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar