Yardım eder misiniz?

benim bir eski sevgilim var, sanaldan. benden başka kimseyle konuşmadığına eminim, kalıbımı da basarım. ben bu çocuğun sevgisini çözemiyorum. birbirimizin hayatında 2 senedir varız. sevgiliyken beni sadece cinsellik için sevdiğini düşünüyordum ama öyle olmadığını her zaman kanıtladı, saatlerce açıkladı. biz sevgiliyken hiç geçinemiyoruz, sürekli kavga gürültü çünkü ikimizin de istekleri farklı ama kopamıyoruz birbirimizden. görseniz umursamaz, dünya umrunda değil dersiniz ama hep o bana döndü çoğunlukla. birbirimizden hiç vazgeçmedik. arkadaşız demedik, sevgiliyiz demiyoruz, neyiz bilmiyorum. ben imalı bir şekilde onunla hep seni kankilikten reddediyorum diye dalga geçerim o da hep anlar. canımı sıkan ilk durum bu. ikincisiyse şu ki, herkes gibi sexting yapıyoruz. gerçi ben pek utandığım için yapamıyordum, ilk kez geçen gün doğru düzgün yaptım. o da cinselliği seviyor. tanıdığımdan beri diyor ki ben sevdiğim insandan, bana özel olanı isterim. buna okeyim. ben de onu seviyorum ki onu arzuluyorum. ama twitter'dan arada eski sevgiliyi özleme temalı tweetler beğeniyor. ben üzülüyorum. ona bu konuyu açtım. dedim ki benim seninle sexting yapmam için kendimden emin olmam lazım. dedi ki emin değilsen bir şey diyemem ama ben seni seviyorum dedi. emin olmama sebeplerimden biri hala başkasını sevdiğini düşünmem çünkü hep üzgün şeyler beğeniyorsun, ben de diyorum ki kendi kendime eğer başkasını seviyorsa nasıl yaparım, komik olur diye düşünüyorum. dedi ki ben duygularımı hissedemiyorum. ben de o zaman önceden nasıl bana duyguların varmış gibi davranıyordun. dedi ki sen beni sevmiyorsun diyeceksin ama ben seni seviyorum. ben de ağzını aramak için beni arkadaş olarak sevdiğini biliyorum dedim. gülerek ve göz kırparak sadece arkadaş olarak mı dedi. bizim imalı bir gülüşümüz var onu yaptı. ben de sustum. o diyor ki siz alışmışsınız aşkım canım cicimlere, ben öyle değilim. sevgili olmagı sevmiyorum. sevgili olunca çok beklenti oluyor, yok hep konuşalım yok sürekli ara falan yani
Güncellemeler
+1 yıl
devamı: işin aslı ben hesap vermeyi sevmiyorum dedi. arkadaş kalmayı seviyorum dedi. ama eskiden nasıl benimle sevgiliydin, demek ki yalandı dedim. denemişizdir olmamıştır dedi. ben bitirmiştim bu arada anlaşamadığımız için. arkadaşımın yorumu beni hâlâ sevdiği ama iyi sevgili olamadığımız için sevgili olmak istemediği yönünde. ben de aslında öyle düşünüyordum ama beni ne olarak seviyor?
Yardım eder misiniz?