Alkolluyken biri ile birlikte oldum daha doğrusu ayakta duracak halim yoktu o da fırsattan istifade ilişkiye girdi benimle , şimdi yok sende istedin diyip yalan söylüyor ,
Bide herkese anlatır mi ki?
Alkolluyken biri ile birlikte oldum daha doğrusu ayakta duracak halim yoktu o da fırsattan istifade ilişkiye girdi benimle , şimdi yok sende istedin diyip yalan söylüyor ,
Bide herkese anlatır mi ki?
Kim vurduya gitmişsin yazık valla, ne diye güvenmediğin insanlarla birlikte dışarıya çıkıp bir de ayakta duramayacak kadar içiyorsun ki. Bu da hatanın bedeli olmuş, sen istediğin kadar istemediğini söyle itiraz eder bayılana kadar içmişsin çünkü.
Aslında çok da içmedim ya çarptı sanirim biraz , çünkü eskide. Daha fazlasını içerdim bişi olmazdı
Önemli olan bu mu şimdi? Bekaret gitmiş, hem sevgilinde varmış bak onun yüzüne nasıl bakacaksın? Sevgilinde neden senin başka erkeklerle birlikte içmeye gitmene müsaade edebiliyor ki. Umursamaz mı?
Öyle değil o ya çocuk arkadaşım biz toplu içtik 4-5 kişi öyle
Oha bakiremiydin bide? Daha önce hiç yapmadıysan daha çekingen olmalıydın. Ne kadar sarhoş oldunki bacağını ayırıcak kadar. Girerkende mi napıyorız demedin? Bir anlık bişey değil sonuçta.
Neyse olan olmuş zaten geçmiş olsun ama umarım fotoğrafını çekmemiştir... Maalesef ki bunu yapmış olabilir. Sağa sola göndermiş olabilir. İnternete yüklemiş olabilir çıplak resmini. Çocuğu sen tanıyorsun yaparmı sence?
Evet , bakireydkm , ya kendimdeydim ilk hami ittim biraz ama hani hiç faydası yok gücüm yoktu yikiliyordum zaten tutmasa yere düşürdüm öyle düşün , ilk opti falan sonra yere yatınca vücudum kendin geçti dizdim zaten , ya foto video olmamıştır umarım.
Hani onu bunu geçtim sırf bu derde düştüm , ugrastigim şeylere bak ya
Aklıma daha kötü bişey geliyor umarım o olmamıştır. Nereye boşaldı? İçine değildir umarım
Bilmiyorum ki , temizdi için , yani içime boşalsa fsrkederim dimi? Daha kötü ne olacak ya
Nasıl fark ediceksin ki? Prezervatif çöpü yoksa sen de korunmadığına göre içine boşalmıştır. Uyandığında göbeğin filan kirli değildi dimi?
Cevap
18Cevap
herkesin yanında alkol alınmaması gerektiğine bir kanıt. Çek şimdi seni ifşalatacak mı ifşalamayacak mı
Deme öyle ya
Belki adam yapmamıştır, elini yolladığınız kan izi kanama alameti varmıydı, veya git gellerini hatirlıyormusun
Ya sarhoştum ittirdim biraz ama etkili olmadı , sonra öpmeye falan başladı ben ayakda zor duruyordum kontrol ondaydi sonra işte gözlerim karardı iyice sonrası yok
Yatağa bulaşmış kan
Ikiniz de istediğiniz ve beraber oldunuz sadece hani sarhoşken seni kullanmadım demek istiyor çok da takma
Sevgilim var benim , nasıl takmiyim
Yani sevgilini aldattın öyle mi Neden peki hangisi daha iyiydi
Aldatmadim
Yani hem sevgilim var diyorsun hem sarhoşken Biriyle beraber oldum diyorsun hem aldatmadım diyorsun Bence bir sen ne yaptığına Bir karar ver
Bak ayakta zor duruyordum çocuk geldi arkadan sarılıp öpmeye başladı ittirdim ama hani etkili olmadı sarhoştum sonuçta ayakta zor duruyordum sonra gözlerim iyice karardı , sabah kendimi yatakta çıplak buldum. Daha ayrıntı ister misin? burada benim suçum ne? Serefssiz gelmiş fırsat kolluyir.
Yani tecavüze uğradın öyle mi
O zaman neden onu şikayet etmiyorsun
bak ortalık karısır sevgilim bırakır gider , çevrem ayrı sorun
O bunu herkese yapar sonra... bence susma
Ayakta duracak halin yoksa o kadar içtiğin gece neler hissettiğini zaten hatırlayamazsın
Başta biliyorum bu sarılır gibi oldu itekledim onu
Madem sevgilin var niye başka bir adamla sarhoş olana kadar içip onunla yalnız kalıyorsun?
Ya başka arkadaşlarımda vardı ama uyumaya gitmişlerdi ne biliyim herkesin içinde bişi olmaz diye düşündüm
Kendinizden geçecek kadar içtiğiniz ortamda “bişey olmaz diye düşündüm” demek, s*lağa yatmayı seviyorum demek.
Nerden bileyim , millet içti gitti yattti , bende biraz kafam iyi yüzümü yıkayacaktim , o geldi biraz daha içtik iyi biriydi o kadar da bunları yapacak bir tip değil , gerçi eskiye göre daha az içtim ama bilmiyorum kafama vurdu direk sarsıldım
Sevgilinin tanıdığı birisi mi geveze güvenilmez birisi mi sosyal cevrenden mi onemli olan o sarhoşken istedin istemedin o mesele değil oldu bitti bir daha yapmazsın fakat çocuğun kişiliği önemli
Ne biliyim ya offf
Tanımıyor musun adami
Istersen arayayım sevgilisiyim her şeyi biliyorum sarhoslugundan faydalanması serefsiz bir daha rahatsız etme sakın diyeyim
Uçtan uc biliyorum
Yok
Uçtan uç ne demek
Arkadaşımın arkadaşı
Guvenilir mi arkadaşına bahseder mi ordan oraya herkese gidebilir mi kulaktan kulağa
var mı degisme gelişme
Şimdilik yok ama sanırım sevgilisine söylemiş olabilir , bana pis pis gülüyor
Ciddi misin sen ya sevgilisine soyle6hen herkese söyler bu ne cıvık birisiymis
Bilmiyorum ama sureklo bana güldü kız , ekstra bişi de olmadı. Sanırım çocuk gitti anlattı herşeyi ama kız neden ortalığı yıkması ki?
Aralarinda ki iliski nasil bir iliski bilmiyorum ki daha detayli konusamayiz mi ozelden
Görünür ol
Oldum
Sende istemişsindir belki emin misin istemediğin den
Yok ya benim sevgilim var bide 😤😤😤
Hmm bak o tehlikeli işte istemiş olsan bile çocuk anlata bilir birilerine sevgilinle yakın bi çevreden mi
Evett
Geçmiş olsun kulağına gider sevgilinin kaç yıllık ilişki
1 olacak
Ayrılsa üzülür müsün
Tabi ki
Yani bu durumda pek yapacak bişi yokta gevşek bi çocukmu yani söylersede sarhoştum zorla yaptı dersin
Bu sonucu değiştirmez ki , sevgilim de istemez beni , bide ortamlar da ayni
Bi zorla yapmak var bide isteyerek bence değiştirir
Alkolü iken olur.. anlatan bi erkekse adam değil zaten
Sevgilinizden ayrılmalısınız ve kanıt bulup seks yaptığınız o kişiyi şikayet etmelisiniz.
Ayrilamam
Neden? Aynısını o yaşasa hiçbir şey olmamış gibi devam eder miydiniz? Kesinlikle demediğinizi bırakmazdınız. O size bunu yapmadan siz ayrılın ve bundan sonra öyle p'sliklerden uzak durun; size resmen t*cavüz etmiş ama siz bir şey demiyorsunuz çünkü sizin için okay'lik bir durum. Ben güzellik algılarına uymadığım için hiçbir zaman sevilmeyeceğim; siz aklı başında olmayanların şansa sahip olduğunuza rağmen yaşadıklarınıza bakın!!
Benim suçum yok ki neden ayrılmak zorunda kalıyorum üstelik sevgisdim birinden. Ne diyeyim duyulursa sevgilin terkeder çocuk alkolluydu o da istedi der.
Ama sevgilinizin bilmesi gerekiyor. Empati kurun. Sevgiliniz böyle bir şey saklasa ne olur diye?
Ya her şey boktan oldu off ya , ilerde napcan ben çocuktan ayrılırsam yeni sevgilimle de aynı miktarda hannet olacak.
Hannet derken ihanet mi demek istediniz? Yani aldatacak mısınız?
Adam karambolde çakmış sana, zevkini almış 😏
Ama bu iyi değil yani olmamalı
Sence etik olup olmadığını düşünecek bir ortam mıydı? Adamın ski kalkmış ortamda uygun almış altına seni hevesini gidermiş işte, bence çok sorgulama
Sende kendini o duruma getirmeseydin madem istemiyosun
Benim suçum mu
Umarım bir daha içmezsin, anlatabilir hiç belli olmaz
Bakirelik gitti onu napcan? Erkek arkadaşım farkedecek
Başka sevgilin mi var
Evet ,
Onada verirsin artık yapacak bir şey yok
Ya hadi her şey yolunda gitti ben bakireliği nasıl anlatcam
Adet zamanına denk getir yapıştırsın
Anlatmayı geç resimlerini bile çekmiştir..
Ciddi misin gok ya sanmam
Ya en az 10 arkadaşına anlatmadıysa ben neyim.. Resim yazılar inan bana bir gece de çok şey kaybettin.
Söyledim kimseye deme diye ama :(
Tamam deyip herkese kendini ıspatlamıştır bile sen merak etme. :)
Ya birde inanmışsın adama yazık sana :)
Susmasını sağlayabilir miyim ki?
Hiç o konuyu açma bence yoksa şantaj yaparlar sana. Bir bakmışsın 4 5 kişiye oral yapıyorsun bir evde..
İyide ben bu çocuğu nasıl durdurcam? Acmazsam belki herkes öğrenecek sevgilimin kulağına gidecek , en iyisi gidip olanları unutalım falan demem sanırım. Zaten foto falan varsa da gelir şantaj yapar her türlü. Off ya acaba foto var mı diye bile sormaya korkuyorum ya ne desem elimde kalacak. bu hiç bisi olmasa bile yine anlatmamai için tekrar ister.
Oltaya atmadan telefonunu değiştir. Sana mesaj atamasın.
Zaten arkadaş çevresinden ki , mesaj atmasa video foto varsa millete gösterişe :(
Sanırım en mantıklısı iletişim halinde olmak , iletişim koparsa tepeme biner gibi sanki.
Ne tür Çok kötüsün siz.
Bend değil siz
Yazdığımı yazamadım. Diyecek bir şey yok ikinizde kötüsünüz. Alkolü ortama girecek kadar kötüsün, diğeri alkollü kızı kullanacak kadar basit biri.
Ya evde oldu ya , 4-5 arkadaş içtik , en son ben gidecekken Kalan içkiler çöpe gitmesin diye onları da onunla içtim nerden bileyim şerefsizlik yapacağını ,
alkollüyken kafan yerindeydi yani.
Yerindeydi ama şöyle ittirdim ama engel olamadım , konuşamıyordum fazla sadece hafif ayakta zar zor gidiyordum
Kızlık gıttı mı kanks
boş ver onu ya ne önemi var artık
Yapma
Ne yapmıyim
Anlatırsa polise gidersiniz.
tüh.
Geçmiş olsun
Bir şeyler içelim mi🤣
nerde yaşıyorsun :D
Bilemezsin
Anlatır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?